Micanser Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Tja ja niby też ale mój pomysł = suck. :( No ale robie zobaczymy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja też robie tylko nie wiem czy mój pomysł zalicza się do sportowych :( . Jak na razie siedzę jeszcze nad drugą kategorią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ta ja też robie na pierwszą kategorie ale czuje że gra bedzie słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja również, ale jak pisałem, nie wiem czy się wyrobię :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Piotrk: Chodzi o konkurs czy tak ogólnie? Jeśli ogólnie, to projekt w gm'ie oj... może w 2007. Teraz mam inne rzeczy na głowie, a wierz mi, że chciałbym coś wyskrobać. :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Huh,a już sie bałem,że Rannma zrobi przykład na gm i będzie koniec swiata :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Yeah, mechanike jako taką zrobiłem teraz czas na jakieś śmieszne tryby itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ranma co do naszej `umowy`, ja jeszcze nie odpadam z konkursu ;) Mam tylko nadzieje ze zdaze do poniedzialku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Ja już mieć podstawowy silnik gry i się z tego cieszyć =D Niestety teraz trochę zaciąłem się na AI przeciwnika :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a mnie nie bylo na kompie przez 2 dni i w ogole nie zaczalem ;<< ale mam juz EXTRA SÓPER !!!oneelever =D =] ^_^ XDXDXD pomysl wiec looz bździąs elo bzik xd btw. mozna zrobic odstepstwo od tych 20 mb na 500 kb do gory ^^"? bo cos mi sie nie chce wierzyc, ze mi sie to wszystko zmiesci. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Dobra daję screena i proszę o to żeby reszta pokazała swoje :] screen Tak postaram się zmienić trochę grafikę bo widać jaka jest :P Jest jakaś możliwość przesunięcia terminu oddawania prac, bo ja nie jestem pewien czy się wyrobie, reszta pewnie też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Ogłaszam wszem i wobec, żę pracy nie oddam :( Pojutrze wyjeżdżam, więc jutro ostateczne przygotowania (trzeba pozgrywać empetrójki na płyty ^^). Screena dam, tylko nie teraz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Dam screena ale jutro. Ja też być może nie oddam pracy. :( Mam mało gry (ok. 7 leveli) i nie wiem, czy się wyrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 zaczyna sie XDXD prosiiimy (słodkie oczka) o przedłużenie terminu do końca wakacji =>>> mowie powaznie.. robienie konkursu akurat w wakacje juz zmniejszylo frekwencje, a juz napewno zmniejszy nasze czasowe mozliwosci. pomysl o tym ranmus. pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zadnego przedluzania czasu nie bedzie. Reklama zostala puszczona, konkurs wystartowal. Powaznych zmian nie mozna robic od tak w trakcie jego trwania. Poza tym nieznaczne przedluzenie czasu nie zagwarantuje, ze dana osoba tym razem sie wyrobi. A ci co maja zamiar oddac gre normalnie to i tak oddadza. Wniosek taki: okroic gre i lepiej rozlozyc prace nad gra w czasie. Poza tym dokonujac takich zmian jawnie dzialalbym na szkode innych konkursowiczow, ktorzy automatycznie mieliby mniejsze szanse na zwyciestwo. Przeciez niektorzy sie ciesza, ze konkurencja im sie wykrusza. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 zobaczymy co z tego wyjdzie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Mam nadzieje ze do jutra skoncze silnik gry i sam gameplay, `levele` zostawie na ostatni dzien :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja jeszcze nie mam nic bo myśle,ale może coś małego napisze,na pewno będze słaba bo jest mało czasu... EDIT: mam już grafe!teraz tylko programowanie i levele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie jęcz, bo czasu jest dużo, jak ja bym miał jeszcze te 3 dni to bym spokojnie dokończył :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micja Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 JA też nie dokończe bo wyjeżdam.Szkoda bo mam już silnik, robiłem b. fajną wersje pacmana.Mialem zrobić ta gra to jakoś coś str.... nie pamoietam ale presuwaem skrzynek. Konkurencja ziraz mniejsza!!! Do zobaczenia :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Nie jęcz, bo czasu jest dużo, jak ja bym miał jeszcze te 3 dni to bym spokojnie dokończył :] Nie jęcze,ale i tak gre będę robił bardzo krótko bo mnie nie bedzie i wróce dopiero w niedziele o 18.00,prawdopodobnie nie oddam gry. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ej ale ci co nie oddadzą gry na czas mam nadzieję że pokażą nam ją po konkursie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ej ale ci co nie oddadzą gry na czas mam nadzieję że pokażą nam ją po konkursie :D Taki mam zamiar :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ja raczej nie pokaze, bo gre robie(moze jeszcze sie wyrobie, kto wie) "z koniecznosci", wiec nie jest ona jakims cudownym dzielem.. zreszta tematyka tata =) wolalbym gre wojenna =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Może tak - jeżeli będzie mało prac,konkurs zostanie przedłużony o 1 dzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ja raczej nie pokaze, bo gre robie(moze jeszcze sie wyrobie, kto wie) "z koniecznosci", wiec nie jest ona jakims cudownym dzielem.. zreszta tematyka tata =) wolalbym gre wojenna =D No też bym wolał grę wojenną, ale jak narazie musze sie zadowlić "wojenną koszykówa" ;p Może tak - jeżeli będzie mało prac,konkurs zostanie przedłużony o 1 dzień ? Co ty dajesz, 7 dni i każdy ma równe szanse, jak by było przedłużone, to ci którzy po 7 grach mają gre skończoną mieliby już mniejsze szanse. Najwyżej się nie uda, bez paniki. Też za bardzo nie licze na to ze wygram, ale mam w sumie taką nadzieję. I na ręke mi to że dużo osób rezygnuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Też za bardzo nie licze na to ze wygramSkromna chłopina... Po tylu rezygnacjach ze strony innych użytkowników to ty jesteś faworytem sądząc po twoich projektach i to inni muszą się postarać. ;) Swoją drogą ciekawi mnie ile osób robi grę na kategorię 2, bo jeszcze się okaże, że będzie tylko jedno zgłoszenie, które automatycznie wygra. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ja na wypadek screena nie daje.Dla bezpieczeństwa :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi