Skocz do zawartości

Zablokowane Konkurs GMCLAN: Edycja 4

Ranmus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Ja też robie tylko nie wiem czy mój pomysł zalicza się do sportowych :( . Jak na razie siedzę jeszcze nad drugą kategorią.

a mnie nie bylo na kompie przez 2 dni i w ogole nie zaczalem ;<< ale mam juz EXTRA SÓPER !!!oneelever =D =] ^_^ XDXDXD pomysl wiec looz bździąs elo bzik xd btw. mozna zrobic odstepstwo od tych 20 mb na 500 kb do gory ^^"? bo cos mi sie nie chce wierzyc, ze mi sie to wszystko zmiesci. :]

• Filar Społeczności

Zadnego przedluzania czasu nie bedzie. Reklama zostala puszczona, konkurs wystartowal. Powaznych zmian nie mozna robic od tak w trakcie jego trwania. Poza tym nieznaczne przedluzenie czasu nie zagwarantuje, ze dana osoba tym razem sie wyrobi. A ci co maja zamiar oddac gre normalnie to i tak oddadza. Wniosek taki: okroic gre i lepiej rozlozyc prace nad gra w czasie. Poza tym dokonujac takich zmian jawnie dzialalbym na szkode innych konkursowiczow, ktorzy automatycznie mieliby mniejsze szanse na zwyciestwo. Przeciez niektorzy sie ciesza, ze konkurencja im sie wykrusza. :]

Dark Maximal napisał(a):
Nie jęcz, bo czasu jest dużo, jak ja bym miał jeszcze te 3 dni to bym spokojnie dokończył :]

Nie jęcze,ale i tak gre będę robił bardzo krótko bo mnie nie bedzie i wróce dopiero w niedziele o 18.00,prawdopodobnie nie oddam gry. :(

LittleFish napisał(a):
ja raczej nie pokaze, bo gre robie(moze jeszcze sie wyrobie, kto wie) "z koniecznosci", wiec nie jest ona jakims cudownym dzielem.. zreszta tematyka tata =) wolalbym gre wojenna =D

No też bym wolał grę wojenną, ale jak narazie musze sie zadowlić "wojenną koszykówa" ;p

Firemark napisał(a):
Może tak - jeżeli będzie mało prac,konkurs zostanie przedłużony o 1 dzień ?

Co ty dajesz, 7 dni i każdy ma równe szanse, jak by było przedłużone, to ci którzy po 7 grach mają gre skończoną mieliby już mniejsze szanse. Najwyżej się nie uda, bez paniki. Też za bardzo nie licze na to ze wygram, ale mam w sumie taką nadzieję. I na ręke mi to że dużo osób rezygnuje ;)

• Filar Społeczności
  Cytat
Też za bardzo nie licze na to ze wygram
Skromna chłopina... Po tylu rezygnacjach ze strony innych użytkowników to ty jesteś faworytem sądząc po twoich projektach i to inni muszą się postarać. ;)

Swoją drogą ciekawi mnie ile osób robi grę na kategorię 2, bo jeszcze się okaże, że będzie tylko jedno zgłoszenie, które automatycznie wygra. :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...