webmaster2012 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Projekt można porównać do Warcraft 2. Misje są już opisane (około 40). Silnik gry prawie gotowy. Brakuje wstawek komiksu pomiędzy misjami. Do tego postaci, przedmioty, budynki, otoczenie gry. Siatka 64x64, 2d, rzut boczny, pixel art, 4 klatki animacji, ruch w 4 strony. Wiecej na naszej stronie: www.renowator.net/rock games/ Oferuje wspolprace w kolejnych projektach i mozliwe, ze pieniadze z tego co zarobimy. A nawet zaliczki z mojego konta. Najbardziej mi zalezy na ludziach od szkicow, pixel art, komiksu, pisarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nice try, paqoo. Powodzenia, niestety odpadam bo zajmuję się renderami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Projekt można porównać do Warcraft 2. Misje są już opisane (około 40). Silnik gry prawie gotowy. Brakuje wstawek komiksu pomiędzy misjami. Do tego postaci, przedmioty, budynki, otoczenie gry. Siatka 64x64, 2d, rzut boczny, pixel art, 4 klatki animacji, ruch w 4 strony. Wiecej na naszej stronie: www.renowator.net/rock games/ Oferuje wspolprace w kolejnych projektach i mozliwe, ze pieniadze z tego co zarobimy. A nawet zaliczki z mojego konta. Najbardziej mi zalezy na ludziach od szkicow, pixel art, komiksu, pisarzy. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Nie no, nie bijcie ale musiałem okazać te emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Misje są już opisane (około 40). Najbardziej mi zalezy na ludziach od szkicow, pixel art, komiksu, pisarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 1 Września 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 brakuje tylko wstawek a no i jeszcze całej reszty grafiki bo jak na razie nie ma nic no ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster2012 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 To pomijamy, bo jest oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Paqoo powrócił :o Edit: PhysiX sprawdź czy ma te same ip co old Paqoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jezus, Alt, wyjdź proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Ja mu się dziwie,po tylu próbach,po tylu zgnojeniach przez użytkowników tego forum,a on dalej wraca. Twardziel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Poszukuję osoby do stworzenia 40 sztuk komiksu na cały ekran - 640x480. W stylu podobnym jak w grze Max Payne, ale bardziej oryginalnym. Dodatkowo potrzebna osoba do tworzenia grafiki pixel art do gry. Są to obiekty - otoczenie, budynki, przedmioty, postaci animowane w siatce 64x64 i 4 klatki animacji. Są materiały - opisy, szkice. Więcej na: www.renowator.net/rock games/ Ojoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 W stylu podobnym jak w grze Max Payne, ale bardziej oryginalnym Hmm... Niełatwo, ale da się zrobić. Wstawka nawiązująca do intra: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster2012 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Szanujmy swój czas. Proszę o kontakt konkretne osoby. Oferuje perspektywe dalszej wspolpracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Szanujmy swój czas. Proszę o kontakt konkretne osoby. Oferuje perspektywe dalszej wspolpracy. Adriann, rzeczywiście :o Meeeeeenn A tak serio, chyba nikt się nie zgłosi ci pomóc :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Bo on źle to robi. gdyby zrobił dobra grę z nawet słabą grafiką,ludzie by zobaczyli że coś umie i prędzej by mu ktoś pomógł niż w tak że przychodzi i w ciemno:"zróbcie mi grafę taką i taką,zapłacę" Nie ma nic w ciemno,przykro mi,tak pan nic nie zdziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
webmaster2012 Opublikowano 2 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Masz rację. Jednak reputacja to ważny czynnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 No. Więc działajcie, tawariszczu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi