Sernat Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie wiem co to Seid, ale nie zmienia to faktu, że gra jest żałosna, a jej twórca, cokolwiek miał na myśli, z pewnością sympatii innych tą produkcją nie zyska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 doceniam tfuj trud włożony w tę oto grę lecz wydaje mi się za mało dyzmkowa, a grafa nie trzyma stylu 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Popieram Law'a. Gry dyzmka mają to 'coś' czego nie będzie miał żaden fan-made. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jins Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 xD Gra na jedno zagranie, nic więcej. Grafika bardzo słaba. 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Chyba o to chodziło...kolejne coś idiotycznego...podróba czegoś co obraża pozostałe produkcje nazywając się grą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Od kiedy ta gra jest podróbą moich? : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Czemu twoich?;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ta gra nie jest podróbą Twoich, a Dyzmka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 to nie podróba, tylko marny fan made Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @Karolo - pewny jesteś? Przeczytaj uwypuklone Chyba o to chodziło...kolejne coś idiotycznego...podróba czegoś co obraża pozostałe produkcje nazywając się grą... @Adriann - zgadnij :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jak można samemu siebie obrażać, nie czaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ależ ja nie obrażam samego siebie - ja tylko stwierdzam fakt i potwierdzam to, co może powiedzieć o moich produkcjach np. Morro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie przesadzajmy ;x A, właśnie. Dostąpiłem wielkiego zaszczytu bycia pierwszym pastorem Cyckoczofarian, me dzieci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ignis każdy wie że cycki są fajne, nie musisz się tak z tym obnosić, choc wiem że wiek <16> do tego lekko przymusza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ale to nie cycki. to coś lepszego to... CYCKOCZY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Creepy and gross. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Oczywiście Bedziom. Będziesz radował się życiem wiecznym w promieniach przychylności Cyckoczu. A ty alwin. Dla ciebie mam złe wieści. Te dwie plugawe kule obrzydliwie nazywane cyckami... Sczeźniesz w otchłani niewiernych. Ale dam ci jeszcze jedną szansę. Pozbądź się wiary w te okropne przyrządy a dostąpisz zbawienia. Podążaj za Dziab, która w swej miłości do Cyckoczu pozbyła się ciężaru grzechu! Takk ghrgh..! Przehcgdgczytałem khhhgrh! CAŁEGO HARREGO POTTERA mwahaha! <jęczy> ghrgh! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Now just creepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Mwahahaha, te plugawe kształty na których tak ci zależy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ... cię zjedzą! <tamdamdamdam!> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Szkoda, że nie jestem o 10 lat głupszy i że nie było mnie na forum coś ok pół roku, może wtedy wyłapałbym ten bardzo głęboko drzemiący humor oraz nawiązania do osób trzecich w tej jakże inspirującej produkcji-obstrukcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 wg ignisa cyckoczy oznaczyly mnie mianem byka rozpłodowego (lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 to odpowiedzialna funkcja przeto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jeszcze nie zamknęli tego tematu? Głowa mnie (i pewnie nie tylko mnie) rozbolała od Compiego, Ignisa i Bedzioma nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 O tak. Ty na pewno spłoniesz przez te zdradzieckie kule. HARSZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyzmek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 zdobyłem 893 punkty a co do gry to oj ile już było gier na silniku seida od jakiś kurczaków agentów skończywszy na innych grach chyba już każdy ma silnik seida na tym forum a gry nie oceniam bo to nie będzie sprawiedliwe ale słyszałem ze law szykuje seida 5 to prawda ? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 law szykuje seida 5 Fuck. Wygadał. A byłyby jaja :( // Za co Bedziom dostał bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Wkurzał gnyska... A gra cienka, do dupy itd itp i ma na celu ośmieszenie pana Dyzmka co jest złe i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Daj link do tematu. Nie było mnie trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ogólnie go wkurzał, nie było jakiejś większej dyskusji :) I na shoucie z Sernatem sie wyzywali(bardziej Bedziu jego). Ogólnie gnysek zbyt pochopnie go zbanował, nie zasługiwał na miesiąc. Dyzmek, ja nie mam silnika Seida :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi