Bedziom Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Elo :] Muszę założyć stronę z domeną .pl i szukam dobrej oferty :) Czy możecie polecić mi jakiś tani hosting z domeną .pl? ps. próbowałem na ovh.pl ale tam mają strasznie przekombinowany system kupna, więc chyba sobie daruję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 :D hahtutaj samo za siebie mówi ja cie ale offtop dziś gmowie mnie zabiją ;/ ja po prostu śpię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 może i samo za siebie mówi, ale jaki to ma związek z korzystną ofertą? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 24 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 active24.pl i masz gratis serwer 100 mb i email 100 mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 24 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 o, chyba na to popatrzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 24 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Ja mam 1&1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ja tam biorę zawsze w home.pl czy nazwa.pl, bo pierwszy rok jest często za złotówkę, a jak dobiega końca okres rejestracji domeny, to wtedy robię cesję do innej firmy (teraz mam kilka w hekko.pl, za 40 złotych zamiast 122 w nazwa.pl za kolejny rok). W ten sposób na dwa lata domena wychodzi średnio 20 złotych rocznie. Dwie zgrzewki piwa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Cheater xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Ale kiedyś takim cheaterem nie byłem i swoje też zapłaciłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 a na tym ovh.pl jest napisane, że założenie strony 12zł z kawałkiem. Potem (przy rejestracji) okazuje się, że to tak naprawdę jest (na najtańszej ofercie) 120zł. Ja pierdzielę, chyba założę na darmowym serwie >_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Bedziom Ja bym ci radził na start na darmowych domenach założyć. Widać ,że zacząłeś się tym interesować więc najlepiej zaczynać na darmowych. Poza tym raczej ci się takie coś szybko znudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Bedziom Ja bym ci radził na start na darmowych domenach założyć. Widać ,że zacząłeś się tym interesować więc najlepiej zaczynać na darmowych. Poza tym raczej ci się takie coś szybko znudzi. O czym Ty mówisz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Bedziom Ja bym ci radził na start na darmowych domenach założyć. Widać ,że zacząłeś się tym interesować więc najlepiej zaczynać na darmowych. Zacząłem już dawno. 2 lata temu. Poza tym raczej ci się takie coś szybko znudzi. to nie jest sprawa, która może się znudzić. Ta strona, którą teraz robię jest ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Lipca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Więc zrób jak powiedziałem :) Na nazwa.pl na pewno nie każą Ci przedłużyć po roku domeny - albo przepadnie jak nie zapłacisz, albo zapłacisz 122 złote jak chcesz ją przedłużyć, albo zrobisz miesiąc wcześniej cesję do innej firmy i tam zapłacisz 30 - 40 złotych. Oczywiście można szukać jeszcze tańszych sposobów, ale ja jestem zbyt leniwy, a ten mam już sprawdzony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Na nazwa.pl są .pl od '0 zł'. Tylko dla firm czy jest jakis haczyk? W sumie dlaczego cenniki domen są tak zróżnicowane, skoro jest to ten sam produkt? Na Forpsi.pl do końca wakacji jest promocja. Domeny .pl za 40zł/2 lata co po dodaniu podatku daje nam 24.6 zł / rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Na nazwa .pl masz za 10 złotych zapewne dla osób prywatnych, a po roku 122 złote. Gdzieś indziej możesz mieć 50 złotych od początku również przez kolejne lata. Szybka kalkulacja i wiadomo, że opłaca się wybrać inne firmy na dłużej niż rok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi