pan123 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 hmm postawiłem ten temat tutaj ponieważ nie znam innego forum :P o różnorodnych tematach jak w tym dziale ... więc zapewne wiecie kim jest Remi Gailard to Francuski komik jego filmiki są na kanale YT .... i innych i ponieważ ja od dzieciństwa zawsze miałem łep zryty :D ... XD to takie wybryczki mi się bardzo podobają , i do was pytanie .... czy 16 letni chłopak daje podobny efekt co 30 letni facet ?? :D tzn w robieniu sobie jaj ?? :D bo np gdy widzicie 30 letniego faceta w przebraniu małpy a 16 latka w takim przebraniu to chyba bardziej zalewka w tym 30 latku ?? :P hmm proszę pomóżcie , bo taka właśnie pomoc mi jest potrzeba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Remi ma klasę, a jeżeli masz zamiar go naśladować to daj sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 3 letniego faceta w przebraniu małpy To pozostawię bez komentarza. A jeśli chodzi ci o jego naśladowanie to daj sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Wiesz... ciężko rozróżnić 16-latka i 30-latka w stroju mapły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 @offtopic Panie, daj se spokój. Imię i nazwisko pisze się z dużej. :P mapły Uczę się od Psysia. :D @ontopic Dajcie mu szansę spełnić marzenia. :P Nie skreślajcie go. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Odważ się;d Mało kto jest do tego zdolny i miej gdzieś jak ktoś będzie cię nazywał czubkiem itp;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Zależy czy masz znajomości w policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 U mnie w Gorzowie, kilka lat temu, biegał po mieście i jeździł tramwajem facet w damskich stringach. Wydaje mi się że nic gorszego poza pobytem w najdroższym hotelu w mieście (Policyjna Izba Wytrzeźwień) go nie spotkało. Śmiało! Może zobaczymy cię w Tele-ekspresie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Wiesz... ciężko rozróżnić 16-latka i 30-latka w stroju mapły... Napisał 3 letniego faceta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 30 letni facet ?? tzn w robieniu sobie jaj ?? bo np gdy widzicie 30 letniego faceta w przebraniu małpy a 16 latka w takim przebraniu to chyba bardziej zalewka w tym 30 latku ?? Where? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 20 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Jak coś oryginalnego to dajesz, propsuję tę inicjatywę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Where? Koleś już zedytował w moim cytacie jest stary numer ale mniejsza o to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Do takich wygłupów trzeba mieć klasę, charyzmę i wiedzieć jak to robić. Ważne są przebrania i rekwizyty. Swego czas w mojej okolicy byli kolesie którzy kręcili amatorskie filmiki w stylu Jackass. Przyznam że oglądanie jak koleś, przebrany za typową babcie-katoliczkę, zasuwa pod kościołem na wózku z przyczepioną gaśnicą było całkiem zabawne. Jeśli masz NAPRAWDĘ dobry pomysł to możesz próbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 BTW ponieważ nie znam innego forum :P o różnorodnych tematach jak w tym dziale 4chan.org? Możesz tam też się zapytać, ale nie zapomnij wkleić zdjęcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Remi ma kase i dlatego go stac na te wszystkie rekwizyty(zauwazcie ze sa dobrej jakosci, a nawet markowa pilka jest w odcinku z pilka nozna, wtedy co wkopal pilke do pojazdu policyjnego, no i jeszcze ta akcja z pokerem) i nie musi pracowac. Z taka kartoteka nigdzie by mu nie dali pracowac z zarobkiem starczacym na zycie. Masz 2 opcje: 1. Robisz co najwyzej szalone rzeczy, ale nie pwoodujace guza i ciekawosci policji. 2. Odpuszczasz sobie, chyba ze wygrasz na loteri. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Lipca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jak masz ADHD to idź do lekarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 ok dzięki wszystkim za odpowiedzi :) nie ważne jakie by nie były to i tak odpowiedzi i poświęcenie uwagi temu tematowi :) a więc dzięki all i wybieram tą opcje : 1. Robisz co najwyzej szalone rzeczy, ale nie pwoodujace guza i ciekawosci policji. Gnysek " ja kocham moje ADHD ok zamykam temat :) żeby nie było niepotrzebnego spamu w Valhalli . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi