Threef Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Świetna gra z Kongregate czyli bitDungeon doczekała się w tym tygodniu wersji na iPady. A tu są kody na tę wersję prosto od twórcy, kto pierwszy ten lepszy. 7FTLLWK49L4R LWN9TWHWKN3P 6H3YRWKPPKNM WF37FYMPF3R3 MMKYWPTTHE4A JY64EYFJWNW3 9WPFE4L9HHFJ 93H7M34MRWXR 63YWE46FT46H F9R33RXYKWFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Świetna gra z Kongregate czyli bitDungeon doczekała się w tym tygodniu wersji na iPady. A tu są kody na tę wersję prosto od twórcy, kto pierwszy ten lepszy. 7FTLLWK49L4R LWN9TWHWKN3P 6H3YRWKPPKNM WF37FYMPF3R3 MMKYWPTTHE4A JY64EYFJWNW3 9WPFE4L9HHFJ 93H7M34MRWXR 63YWE46FT46H F9R33RXYKWFA Szkoda, że tylko na iPady :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 http://www.dobreprogramy.pl/Street-Fighter...nosc,38112.html 4Free, ale nie wiem gdzie :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Haha jakiś fan odwalił całą robote, zrobię całą grę a capcom to podłapało i wydaje jako swoją. Btw koszmarny transfer na ich stronie. Jutro spróbuję ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Co prawda, to nie gry, ale Adobe rozdaje za darmo pakiet Creative Suite 2 (czyli Photoshop CS2, Illustrator CS2 i parę innych przydatnych narzędzi): http://www.adobe.com/cfusion/entitlement/i...e=cs2_downloads [nie aktualne] (w chwili pisania posta akurat mają przeładowaną stronę, więc się nie zraźcie jak error wyskoczył) EDIT: Jednak to był błąd na stronie Adobe, nie ma darmowego Photoshopa :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Stronka już działa nie tylko PS tam jest ale ja tylko PS CS2, zassałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ale to jest dla użytkowników którzy kupili cs2, bo wyłączyli serwery aktywacji. Nie masz licencji = masz pirata. Na DP newsa o tym pisali http://www.dobreprogramy.pl/Adobe-rozdaje-...nosc,38486.html. Doczytaj koniec newsa (edity). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Bezsensu skoro usterki z aktywacją kluczy już nie ma to czemu nie usunęli tych instalek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ale nie zmienia to faktu, że całość z "darmowym" była wynikiem dezinformacji :P . Wiele serwisów (w tym np. forbes.com) z początku podawały, że Adobe rozdaje za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 http://www.dobreprogramy.pl/Gry-You-Are-Em...nosc,38585.html Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Przypinam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ogłaszam promocję, bo tak W biedronce jest promocja na gry (20zł gra) Agrar Symulator 2012 Fallout 3 Deus Ex: Bunt Ludzkości Dungeon Siege 3 Brink Bob Budowniczy: Budujemy Lunapark Alan Wake Władca Pierścieni: Wojna na Północy Lego Harry Potter 1-4 Lazy Town Leniuchowo: Na sportowo Król Artur 2 Hunted Hugo Fabryka Gier F.E.A.R. 3 Serious Sam 3 Race Injection Symulator Samochodów Specjalnych Symulator Koparki Symulator Demolki tomb raider Ultimate Edition Symulator Transportu Kolejowego Winx (Dookoła Świata + Urodziny Bloom) Rage Windowsiarze mają wszystkie, Linuksiarze jedną (Serious Sam 3), Macowcy to geje i nie grają Dodatkowo wyszedł nowy Humble Indie Bundle parę dni temu (Android) Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 I nowy www.thefreebundle.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Może kupie fallouta do kolekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 29 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 5 stron szukałem tego tematu a on przypięty może nie do końca darmo, bo jest haczyk, ale i tak wporzo https://eu.battle.net/account/download/?sho...amp;starter=sc2 coś między demem a pełną wersją SC2. Haczykiem jest to, że mamy dostęp tylko do 4 misji w kampanii a w multi możemy ciupać tylko terranami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 O fajne znalezisko, pobieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Polecam, pograłem w podstawkę i kupiłem zaraz pełną wersję, z kilkoma znajomymi świetnie się gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Dziwię się, że nikt jeszcze nie napisał o nowym Humble Bundle. Jedyna wada to taka, że tylko na Androida, ale i tak warto, choćby dla ledwo co wydanego Anomaly Korea, które dostajemy nawet płacąc 1 cent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Ja już zakupiłem, głównie dla Plants vs Zombies (które mam również na Steamie i Xboxie), o tej Korei niewiele słyszałem, ale przetestuję. Ja na HB płacę dolara, jak dajesz mniej to wyświetla się duży obrazek o biednych i głodnych indie developerach i to mnie strasznie smuci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 aleś ty hojny >.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 ZAGRAM W SC Z KAŻDYM Z WAS(moge wam udostepnic konto do kampanii/innych ras, bo rzadko już gram) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 aleś ty hojny >.> Lepiej dać dolca, niż ściągnąć pirata :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Ja zazwyczaj płacę powyżej średniej, ale jako, że nie ma wersji na PC, a moje Androidowe urządzenie jest takie sobie, to wybrałem budżetową wersję :-) . Chociaż nie powiem, wciąż myślę nad dopłaceniem bo Metal Slug straszliwie mnie kusi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 30 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 Też płacę powyżej średniej jak jest okazja, a zazwyczaj jest :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Marca 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2013 a ja jestem małym dusigroszem bo nie zarabiam na siebie, zawsze jak wyjdzie jakis interesujacy hb to go kupuje jak najszybciej zeby pozniej miec gry ktore dojda za darmo (tak dostalem z 5 hiba braida, lone survivora i smb) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriso99 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 IP: 5.9.94.205:25705 Ilość slotów: 10 Serwer Mumble: 5.9.94.205:2037 NO PREMIUM NO HAMACHI Mapa serwera! Miła, rodzinna atmosfera! Wysoki poziom gry! Wysoki poziom kultury! Serwer wolny od wulgaryzmów! Działki za FREE ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 https://www.humblebundle.com/weekly Przypominamy - Red Orchestra 1, 2 + Killing Floor Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 humblebundle.com Nowe gierki PROMOCJA! TAPETY Z PAKŁEM Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 godd, moje marzenie. Zachwile zmienię moją tapete w xubuntu 13.04 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 15 Maja 2013 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 zaraz, zaraz, czy Psychonautsów nie było już w jakimś bundlu? Bo mam na steamie i tak właśnie myślę czy nie właśnie z hba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi