Ignis Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Tytuł: John Gatunek: Platformówka / akcja Opis: Po rozłamie w społeczeństwie, armii, handlu i gospodarce, świat pogrążył się w wojnie. Ze względu na nowoczesną technologię militarną zamiast żołnierzy w polu bitwy walczyły roboty. Jednak roboty ogarnął bunt. System zyskał świadomość i postanowił wytępić rasę ludzką. John Connor musi odnaleźć bazę wojskową Mariposa. Czeka na niego wiele niebezpieczeństw lecz jak to mówią 'Cel uświęca środki'. Gdy uda mu się odnaleźć legendarny wehikuł czasu uda mu się także ocalenie świata przed zagładą sprzed lat... Download: http://www.przeklej.pl/plik/jon-exe-002bb93976jo Rozmiar pliku: 2.34 MB Autorzy: Programowanie: Ignis, Bedziom Fabuła: Rafaeru, Bedziom Grafika: Piotr5286, Bedziom Muzyka: Internet Screeny: http://imageshack.us/photo/my-images/3/beztytuu1us.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/189/beztytuu2vm.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Po grafie widzę, że nieudany remake Seida. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Mi mówił bedziom że to od zera pisał. Ja tam nie wiem ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Po raz kolejny bedziom się ośmiesza, a ty zdrajco zasiliłeś jego szeregi. Gra do dupy 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja mu tylko część grafy zrobiłem a to że on nie umie programować to nie mój problem... ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja mu tylko część grafy zrobiłem a to że on nie umie programować to nie mój problem... ;x jesteś jako programista zdrajco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Napisał mi coś takiego: że niby dużo pracy włożyłem (a gówno robiłem xD) i ma mnie w kredkach :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Wzruszająca historia, po co to wrzucasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 hmmm Grafika -1/5 Muzyka -1/5 Grywalność -1/5 ilość lvl (tylko 1) -1/5 Klon lub cośopodobnego do Seida -1/5 Edit: Można by tu jeszcze dorzucić staranność wykonania poziomów (a raczej poziomu)... klocki nachodzą na siebie, są krzywo ustawione... "Health Bar" znika pod klockami i ma efekt pływania... W Sumie -5/5... Gra jest bez sensu jak wszystkie od tego twórcy ;/ po raz kolejny się nie postarał. lepiej zamknijcie temat bo karmimy trolla :D on wrzuca słabe gierki, my go besztamy a on się z tego cieszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 No i poco publikować takie gnioty, wy nie macie wstydu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 nie zaśmiecać GM-clanu! niech bedziom dostanie zakaz publikowania swoich gier banany jedne, szkoły im się zachciało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Takie produkcje tylko ośmieszają to forum ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Wy bedzioma jedziecie a to ignys tę ( :psichix: ) grę udostępnił itd. Przecież bedziom już by się wdał w flamewara z wami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Wreszcie zobaczyłem możliwości pana grafika podrzędnego NightVision - Piotra5286 :) A gry nie będę oceniał, bo nie grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Takie produkcje tylko ośmieszają to forum ... +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Powiem po prostu "that is biggest shit i have ever seen": Ortografia: -1/99999 Grafika: Co??? Fabuła: 1 misja? Grywalność: -1/99999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Wy bedzioma jedziecie a to ignys tę ( emot_psichix.png ) grę udostępnił itd. Przecież bedziom już by się wdał w flamewara z wami smile.gif Bedziom wdałby się z wami w flamewara gdyby oczywiście był przy komputerze. Udostępniłem tę grę ponieważ go nie ma... Ha. Wakacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 W takim razie jak ci to przesłał? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 W każdym razie jestem wniebowzięty, że go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 W takim razie jak ci to przesłał? smile.gif To nasza gra więc projekt chyba też mam, nie? PS:Ja też jestem wniebowzięty że go nie ma i że całą gnojówkę mi się na głowę wylewa ^_^ *_* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Kurcze to gorsze niż Seid Grafa zero Grywalność zero Muzyka zero Po prostu takie jedno wielkie zero na dobry początek 1\5 hm kto mu wystawił 5?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 widze że gre robiły 4 osoby i internet :P moim zdaniem nie wszystki projekty powinny być upubliczniane np. ten, ocenka to oczywiście solidne 1+/5 (plus za niesamowite tło robione szprajem w paincie). Grafika jest okropna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ignis, zrobiłeś paskudną grę z Bedziomem, wstydź się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 lololol to pierwszy seid/reir/inny_shit_made_by_dyzmek/dyzmaken ktory nie zostal oceniony pozytywnie! Co z wami trole? Gra jest gorsza niz moze byc cos perfidnie spiepszone.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ignis, zrobiłeś paskudną grę z Bedziomem, wstydź się! Przypomniec ci twoje czołgi? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Czołgi były OSOM, ale miały wtedy jeszcze brzytki interface, nie to, co teraz : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Te czołgi były po prostu paskudne ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Czołgi były OSOM, ale miały wtedy jeszcze brzytki interface, nie to, co teraz : D BRZYDKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ignis, zrobiłeś paskudną grę z Bedziomem, wstydź się! Tak sprostuję... Ja w tej grze *zrobiłem* jedynie poruszanie się bohatera. A resztę gnoju jeżeli już to wam się tak gra nie podoba proszę wylać na głowę studiu Kopytko Arts ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 what? Oni nie umieli zrobić poruszania się postaci?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi