Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 295 euro? :| Wy to chyba pieniądze macie że o takich sumach dyskutujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Łeee, lepszy byłby temat jakby można było pochwalić się czymkolwiek :D bardziej ciekawie :) a tak to mogę się pochwalić gitarą akustyczną za 80zł z allegro :P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Ja też, ale kupiłem ją 2 lata temu i wtedy kosztowały 300 :D (czorny elektro-akustyk) Mam jeszcze elektryka z allegro za 400 zl (czorny), keyboard CASIO CA-110 (story), klasyka, który ma około 20 lat (kupiny u ruskich na rynku), perkusję ABIX za 700zł :P Planuję kupić wzmacniacz do 250zł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 295 euro? :| Wy to chyba pieniądze macie że o takich sumach dyskutujecie No niestety - drogie hobby ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wg mnie to nie jest duzo JAK NA PIERWSZA PERKUSJE ;) Najwyzszych lotow ona nie bedzie, ale mini koncerty czy do nauki moze byc ;) ALE, przeciez jak dobrze stworzymy zespol to kasa sie szybko zwróci :D Wydamy na sprzet np. 50000 zł, zrobimy kilka BARDZO DOBRY koncertow i kasiora jest :P @karolo320 sklep muzyczny abix jest u mnie w miescie lol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 gdzie mieszkasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 W Polsce : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 :D Weno coś powiedz o tym Behringerze Xenyx 802 :D Bo wlasnie chce sobie go kupic, nawet nie drogi - 195 zl nowy w sklepie ;p No, tak faktycznie to dopiero sprowadzam, dam znać, jak przetestuję ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Wg mnie to nie jest duzo JAK NA PIERWSZA PERKUSJE ;) Najwyzszych lotow ona nie bedzie, ale mini koncerty czy do nauki moze byc ;) ALE, przeciez jak dobrze stworzymy zespol to kasa sie szybko zwróci :D Wydamy na sprzet np. 50000 zł, zrobimy kilka BARDZO DOBRY koncertow i kasiora jest :P @karolo320 sklep muzyczny abix jest u mnie w miescie lol :D zależy ile już grasz i jak grasz, bo według mnie nie ma mini koncertów. Są koncerty i tyle jakie by nie były. Wydamy na sprzet np. 50000 zł, zrobimy kilka BARDZO DOBRY koncertow i kasiora jest :P Chyba ci się jedno zero wkradło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 mini koncert - przed rodziną hłehłehłe nie, nie wkradło mi się. Popatrz na sprzęt chociażby James'a Hetfielda (tak) http://pl.wikipedia.org/wiki/James_Hetfield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 13 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 No chyba cie jesli myslisz ze poczatkujacy kupi sobie sprzet Jamesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Czy ja napisałem gdzieś, że początkujący kupi SPRZĘT HETFIELDA ? Nie. No chyba cie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 To chyba oczywiste Nickolas, że nikt nie ma na start w zespole 50 kafli... Każdy orze jak może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Zawsze można kupić made in china :rolleyes: http://allegro.pl/gitara-esp-epiphone-iban...1704025886.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 piosenkarz został sklasyfikowany na 24. miejscu listy 100 najlepszych wokalistów wszech czasów wg Hit Parader[2]. W tym momencie przestałem czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 @Flaque Też na to kiedyś zwróciłem uwagę - wszyscy wiedzą że wilkołak lubi czasem zapiać do księżyca ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja się mogę pochwalić gitarą elektro-akustyczną firmy echo z allegro za 200 coś zł. Gitarą elektryczną Yamahy I perkusję Millenium za 800-900 zł w kupioną w sklepie Thomann. Jestem leworęczny więc gitary mają przestawione struny. Perkusja też jest ustawiona na odwrót. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Ja myślałem, że chodzi o pochwalenie się swoim kompem ;d Zdjęcia swych dwóch gitar wrzucę później. jak naprawie styki od telefonu bo sie ładować nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 A oto mój instrument: Kto to mówił, że muszą być gitary. E:No może ja mam trochę tańszą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Marmot piałeś chyba że ogrywałeś tą gitarę : http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/gita...ne/vintage-vs6b mógł byś napisać o niej coś więcej bo rozważam jej zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Polecam ! Świetna gitarka. O wiele lepsza od epi g-400. Co tu dużo pisać. SG jak SG :D Swoją drogą jak ja zmieniłem w niej przetworniki to łohoho :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kojarzy ktoś co to za sprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Samick KR660 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Gitara to kiepskiej jakości akustyk: Durango MG-915 Keyboard też niezbyt dobry, ale ma już swoje lata: Casio CTK-691 Niedługo przymierzam się do kupna jakiejś elektrycznej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 A ja mam Fenda strata z wzmacniaczem zara 16W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Marmot piałeś chyba że ogrywałeś tą gitarę : http://guitarcenter.pl/catalog/gitara/gita...ne/vintage-vs6b mógł byś napisać o niej coś więcej bo rozważam jej zakup. Ciężko powiedzieć coś dokładnie po krótkim ogrywaniu, ale co tu powiedzieć. SG jak SG, jednak zdawał się być lepszym jakościowo niż Epi w podobnej cenie. Nie mam jej na co dzień więc nie wiem jak się sprawuje normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi