maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Chell Nie oceni! :) Głosować będziemy w postach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To może Chell bedzie oceniał, a ja tylko zrobię? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 jakby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce to bym coś zrobił, ale że mam 0% to nawet nagroda mnie nie kusi -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @karolo320 No dobra to ciebie usunę z jury i poszukam kogoś nowego :) Jakiś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 ja, skoro nie biore udzialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 a co dostają członkowie "jury" za to że są w "jury" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @YXE Jesteś w jury! @Hunter Co dostają? Możliwość głosowania xD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 a jakieś profity :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Podnosi się ich prestiż społeczny i mogą sobie to dopisać do CV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 wyjatkowo pomocne przy poszukiwaniu pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 @Wojzax, Hunter No... jest taka możliwość :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 A Hunter, jest możliwe, że jakąś inną nagrodę dostaniesz jeśli masz 0% warnów :) Edit: Sorry za doubleposta, ale nie zauważyłem, że napisałem coś wcześniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Ta gdyby jeszcze ktoś z biorących udział miał te warny, tylko bedziom ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Czyli nagroda pójdzie się chędożyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 spójrzcie na to inaczej: wtedy nie zdejmą wam warna, ale innym też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 1 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Happy end tak czy inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 to nie koniec! :) Dla tych którzy mają 0% warna , jest inna specjalna nagroda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 A Chell nie ma tylko dlatego, że zapomniał hasła do 4tk :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 jest inna specjalna nagroda. specjalna nagroda czyli nagroda niespodzianka = kot w worku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Mam nadzieje, że nie. :) Właśnie, masz już jakiś pomysł na tą tę nagrodę? Bez tego to konkurs raczej nie będzie miał dużej liczby uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 TĘ nagrodę! i właśnie, co to niby za ekstra nagroda? bo ja się zgodziłem tylko na zdjęcie warna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Yyy... Puchar!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 a zasponsorujesz :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 przegrani kupują wygranemu puchar :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jakby razem z zawartością, to byłoby więcej chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 puchar z winem mszalnym przemienionym z wody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 też się zgłaszam do konkursu :D jak znajde chwile czasu to zrobie cos bo mam fajny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nagroda specjalna na godzinę zostajesz administratorem GMC i możesz warnować wszystkich użytkowników jak leci. To oczywiście żarcik ale mógłby być jakiś kolorowy nick dla zwycięscy konkursu np. Żółty lub Pomarańczowy od takie ciepłe kolory na zimne dni i byłby lans na forum że ma się Pomarańczowy nick, albo jakaś specjalna ranga dla zwycięscy. Co do konkursu to jak zacznę coś robić to się zgłoszę choć pewnie nic mi się nie będzie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 zwycięscy Zwycięzcy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 5 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Dobra Lordis zapisuję cię i jedynym problemem jest tylko chyba ta nagroda :P. Kurde co tu zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi