PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 masz 11 lat, nie wiem, jaką nagrodą skusisz potencjalnych uczestników, bo zdjęcie warna mało da, skoro teraz się nie warnuje, a banuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 a ja zgłosiłem się do konkursu nie po nagrode tylko by sprawdzić się czy moje wypociny są coś warte :D i czy zajme któreś tam miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 się zapisuje, ehhh nie obiecuje że to będzie cudo przez OGC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 masz 11 lat, nie wiem, jaką nagrodą skusisz potencjalnych uczestników, bo zdjęcie warna mało da, skoro teraz się nie warnuje, a banuje Ludzie, to są konkury w których najlepszą nagrodą jest samo zwycięstwo. To Ujzel was rozpuścił swoimi batylfildami za pierwsze miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 owszem : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 a ja zgłosiłem się do konkursu nie po nagrode tylko by sprawdzić się czy moje wypociny są coś warte :D i czy zajme któreś tam miejsce. Mam nadzieję że i mój wysiłek nie pójdzie na marne, także czekam na rywalizację. Ja mam już ukończone około 70% silnika, a reszta to zrobić jakieś pro mapki. Tylko z tym będę miał problem bo nie jestem zbytnio kreatywny :D https://gmclan.org/uploader/539/screenshot100.png Jako że robimy grę retro to stawiam na stworzenie rozgrywki wymagającej od gracza zręczności. Edit: ta stronka to dla mnie zbawienie http://www.conceptart.org/index.php?artist...amp;cat=updated potworek, który jest na screenie powstał dzięki pewnemu concept artowi zamieszczonego na niej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja tam jak słyszę "retro" to od razu myślę o Gemini Rue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 4tk pewnie rzadko Ci się to udaje, ale pokazałeś mi właśnie najpiękniejszą grę jaką w życiu widziałem. Muszę w to zagrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Gemini Rue nie wygląda na aż takie retro. Zresztą, mi "platformówka retro" kojarzy się z Janitor Joe, więc chyba jesteśmy na biegunach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jest spora różnica między latami wydania, sir. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgadzam się z tobą, Wojzax :thumbsup: , bo w konkursach liczy się ZWYCIĘSTWO!!! @MXQ - Zapisany :) @HuderLord - Na razie fajnie ci to wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Zgadzam się z tobą, Wojzax thumbsup.gif , bo w konkursach liczy się ZWYCIĘSTWO!!! Dobra wymówka jak się ma słabą nagrodę : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 @4tk - Kiedyś był jakiś konkurs i jeden użytkownik oddał pracę :P. I tak nie mieli co mu odjąć. Konkurs był małą klapą :P. Więc w tamtym konkursie też liczyło się tylko zwycięstwo (w dodatku nagroda to -10% warna tylko :P) :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ja to lubię brać udział w konkursach bo mam przynajmniej motywacje do skończenia gry ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 7 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 I tak najlepszą motywacją pieniądze i ochrzan współtwórców. Bez tego nic nie skończysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Wiem MXQ, widziałem cię już w wielu konkursach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 @huderlord mnie się zdaje że nie lifes, ale lives Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 @MXQ Mi też, ale nie wiem w końcu jak jest poprawnie, bo już w kilku grach widziałem lifes, więc już nie wiem ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 poprawnie jest lives Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 żadnego z tych powyższych tekstów i tak nie będzie, to są moje debugowe nazwy zmiennych. zmienna lives jest już standardowo zadeklarowana więc użyłem innej nazwy lifes :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Proponuje usunięcie punktu gra musi być platformowa Platformówka to nie definicja retro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 hmmm? temat nie brzmi gra retro tylko, platformówka w stylu retro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 9 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Oj! Faktycznie! To się Lordis zasmuci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 @Chell Dlaczego niby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Sie narobił jak dziki wół a na platformówkę jego Left 4 Dead 8bit nie wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Właściwie można powiedzieć że to widok platformowy. Taka jakby izometria przesunięta o 45 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 10 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 A moze nawet 405* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 a nawet 765* bla bla bla stop offtopowania! ---------------------------------------------------- brak pomysłu u mnie na postać, ale 50% systemu już mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Mi też... Nie bierz się za poprawianie innych jak powinieneś napisać "mnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Nie bierz się za poprawianie innych jak powinieneś napisać "mnie". w Majstersztyxie oryginalnym to akurat fajnie wyszlo : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi