maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam, GMclan'owicze :) Chciałbym zaprezentować wam nowy konkurs :D Konkurs: Temat: Platformówka w stylu retro Zasady: -gra musi być platformowa -gra musi być zrobiona w stylu retro -można się wzorować na niektórych grach z NES'a i innych konsol -muzyka nie musi być własna, ale kiedy będzie własna, jest lepsza ocena -grafika może być z internetu lub innych źródeł, ale kiedy będzie własna, jest lepsza ocena Zakończenie - 25.07.2011 23:59:59 XD Ocenią ją:Jury i wszyscy uczestnicy Nagroda: Całkowite odjęcie warna Zgoda od: YXE Rozpoczynamy! :) Zapisani: - Bedziom - HuderLord - Morti - Karolo320 - Lordis - MXQ - Neros Jury: - Muuuuczek567 - DarkTeam - YXE - Maksym10 (ja XD) - Wojzax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 zgodzilme sie na konkurs, nie na jakas nowa lige :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @YXE, moze to konkurs o nazwie ligaM ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Trzeba się gdzieś zapisywać, czy jest samowolka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Muuuuczek567 - Możesz teraz się zapisać, w pierwszym poście będzie napisane: Zapisani: (i tu wszystkie zapisane osoby) Edit: A cię też zapisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja chcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Prawie mnie skusiliście ale mam w dupie % warnów .______. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Jak retro to wchodzę w to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @ANtY Jak chcesz, nikt ci nie każe :) @HuderLord Jesteś zapisany. @Bedziom Zapisany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @up: Tylko chyba ja Bedzia lubię C: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @up - serio? :cheers: Zapisany. cool Wiesz, ale wątpie czy będziesz miał 1st miejsce. tego już nie musiałeś pisać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Bedziom Super Hiper Mega Najlepszy GM-owiec Żarcik masz 1st na 10000%! A tak na serio: Sorry że cię trochę obraziłem, a tak przy okazji - miłego powodzenia w tworzeniu gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Spoko, spoko :) Już się przyzwyczaiłem ;) Dzięki! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @ALT Od dzisiaj... lubie Bedzia :) razem z tobą. Może jednak ktoś jeszcze go lubi? Edit: A co do konkursu nadal czekam na zapisy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Też się na to piszę :) Ocenią ją: Ja i wszyscy uczestnicy A może jednak powołasz jury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Morti Morti napisał: A może jednak powołasz jury? O kurde ja nie mogę XD. Patrzę że Morti coś napisał w moim tematku. I akurat se myślę - a może jeśli będzie mało uczestników... może lepiej jeszcze jury będą... I tu patrzę na twój post, aż się zeszczałem prawie XD. Tak pierwszy post zostanie zmieniony. A i zostaniesz zapisany oczywiście. Od teraz możecie się zapisywać do jury - 5 osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zapiszę się, ale nie wiem czy coś zrobię, bo nie mam pojęcia o platformówkach retro :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 1. Nie "Moris", ale "Mortis". 2. Piszę się na jury. Zobaczę, jak to wygląda od kuchni, może nabiorę doświadczenia... @karolo: to zwyczajne platformówki, tylko po prostu z grafiką lat 90. i klimatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @karolo320 Możesz oczywiście wzorować się na jakichś starych grach z konsol (np.Super mario bros, Sonic lub innych :D) Edit: Oczywiście jesteś zapisany :) @Muuuczek567 (pierwszy raz zapamiętałem na pamięć ten nick xD) 1.Nie Mortis, ale Morti :) 2.Jesteś w jury :). Wspomnę wszystkim uczestnikom, że stare gry były dość trudne :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Ja bym się zgłosił do jury, ale sie nadawał nie bende będe :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @DarkTeam Bende - będę :) Jesteś w jury :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Kurczę, ciekawy temat, szkoda że się zajarałem izometrią, bo retro jest piękne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Wojzax No trudno :) Może będzie jeszcze jakiś inny konkurs retro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @Wojzaks: retro >= izometria. Dajesz czadu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Kilka ważnych spraw: - stare gry były trudne! - można zrobić remake'i - 19.07.2011 powstanie temat "LigaM - Konkurs 1 - Głosujemy!!! - potrzebuję jeszcze jury bo na razie są tylko dwie osoby :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 mogę być jurą+uczestnikiem w jednej osobie? Jeżeli tak, to się zgłaszam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 3 osoby :thumbsup: skoro mnie dałeś, to 3 wkońcu ty, ja, i Muuuuczek567. Jeśli to nie jakieś jaja, to mnie dałeś^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 jak coś to zgłaszam się na jurę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 @karolo320 Zgadzam się, nie mam nic przeciwko :) @DarkTeam Wiem i teraz nie jest napisane: Ocenią ją: Ja, jury i wszyscy uczestnicy, tylko: Ocenią ją: Jury i wszyscy uczestnicy. :) @Wojzax Jesteś w Jury. No to tyle co to jurorów. Wystarczy ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 To oczywiste, ze karolo oceni swoja gre lepiej niz na to owa gra zasluguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi