Madness Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 A ten ludzik ma/bendzie przedstawiać obrażenia że np. koleś strzelił cie w lewe ramie itp.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Weź go przerób aby wyglądał mniej dziecinnie :P zobacz jak jest w Blood Frontier/Red Eclipse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ten gościu przed graczem to Fervi ? Biedak :unsure: Dajcie filmik, bo screeny ze strzelanki to wyglądają ładnie np w crysisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Daj Demo chamie ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 LOL! Musicie poczekać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Fajna graficzka w menu? :P E: Przepraszam z Double Posta, ale dałem nie ten przycisk. Można prosić moda o złączenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Fajnie wygląda, ale to może gracza nieznającego screenów zmylić, że jest taka dobra jakość :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 "Lord Compi" :D A graficzka fajna, nie powiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Coś dla fanów gatunku ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 co to? (chyba nie jestem fanem gatunku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 BFG 9000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Przykro mi to mówić ale .. tamto w ogóle nie przypomina Big F... Gun 9000, raczej prostokąt z jakąś tam dziwną teksturką, a pro po wasz engine wspiera Bump mapping ? (bo widzę bloom i inne efekty) jak tak to właśnie broń jest jednym z elementów na którym zdecydowanie powinien znaleźć się bump :3 edit: A i broń zdecydowanie za jasna no chyba że akurat tak padło na nią światło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Przykro mi to mówić ale .. tamto w ogóle nie przypomina Big F... Gun 9000, raczej prostokąt z jakąś tam dziwną teksturką, a pro po wasz engine wspiera Bump mapping ? (bo widzę bloom i inne efekty) jak tak to właśnie broń jest jednym z elementów na którym zdecydowanie powinien znaleźć się bump :3 edit: A i broń zdecydowanie za jasna no chyba że akurat tak padło na nią światło :P Przykro mi, ale to BFG 9000 z setu Doom md2. Jak wygląda, tak wygląda, a a bump mapping w trakcie kodzenia :) Poza tym, ten BFG tylko tak dla jaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Przykro mi, ale to BFG 9000 z setu Doom md2. Jak wygląda, tak wygląda, a a bump mapping w trakcie kodzenia :) Poza tym, ten BFG tylko tak dla jaj :P Mod czy nie mod nie zmienia to faktu że wygląda jak klocek :P ale jak dla jaj to rzeczywiście nieważne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ale czy to nie było oczywiste od początku że oni tego nie narysowali ? Zresztą wystarczy tylko popatrzeć na jakość tekstur :) z 90%(jak nie 100%) to teksturki z neta wiem bo widzę parę z których sam korzystałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Fajna graficzka w menu? :P E: Przepraszam z Double Posta, ale dałem nie ten przycisk. Można prosić moda o złączenie? Co jak co, ale oprócz tła, menu jest słabe, chodzi mi głównie o ten kwadracik pod napisem Multiplayer. Powiekszcie czcionke, menu dajcie na środek, zróbcie jakąś ramke na te menu, no i na koniec, żeby przy zaznaczeniu np. Multiplayer była taka aura, cos jak w PowerPoincie. No chyba, że macie lepszy pomysł :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Prace nad Cage chwilowo wstrzymane z powodów osobistych i sprzętowych, co opóźni premiere :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 18 fps w menu.. : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Tak, ale to menu "pod sobą" ma normalną grę (jak dasz Escape) Fervi PS. Mnie dziwi co robi Bob Budowniczy po naciśnięciu Escape, ale ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 czyli nie umiecie robic gier, maszyna stanow nawala? nioch nioch nioch : D po prostu to naprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 30 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 18 fps w menu.. : D Też byś tyle miał na Radeonie 9250 bez sterów. Pod Windowsem nie schodzi poniżej 60. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @REFRESH O to najnowszy screen: TAKI ŻART :P Prace w toku, niedługo jakieś prawdziwe screeny. Projekt nie umarł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 @REFRESH O to najnowszy screen: Jeśli myślisz, że to co tutaj umieściłeś jest śmieszne, to powiem Ci, że niestety nie jest. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Naucz się dokładnie czytać. Jeśli myślisz, że co to tutaj Nie powinno być to co? Pozdro -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Naucz się dokładnie czytać. Jak pisałem to nie było tej dopiski na dole ( opcji edytuj jak widać każdy użyć umie ). Za drobny błąd oczywiście przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Pracę ponownie ruszyły z miejsca. Grub został uratowany, Ubuntu przypomniało o sobie: Prepare for battle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Ładnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 1. Przydałyby się modele o większej liczbie poly. 2. Jakiś antyaliasing 3. Tekstury w większej rozdzielczości ED: Jak jest zrobione celowanie, skoro celownik nie jest wycentrowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 ED: Jak jest zrobione celowanie, skoro celownik nie jest wycentrowany? Pomyślałeś, że może cropnąłem screena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi