Jakim Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Cześć, byłby ktoś chętny na kilka partyjek szachów na http://chess.com/? Termin dowolny, jestem praktycznie codziennie od 13-16 do północy i dłużej :). Zakładam, że na turniej jest za mało pewnych chętnych, więc proponuję tylko duel. Gdybym miał ocenić swój poziom gry, uznałbym, iż jestem w tę grę przeciętny. To chyba wszystko, co miałem do powiedzenia ;). GG: 9006057 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ja się piszę na turniej, też przeciętny, a może nawet gorzej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zrobiłem konto ale jestem słaby :P Można by zrobić ten turniej tylko ile osób potrzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Żeby turniej się powiódł, potrzebna jest dowolna, acz pewna ilość osób, która zjawi się w odpowiednim czasie (wszyscy na wszystkich, w sumie partii) oraz osoba, która pozbiera wyniki i wyłoni na ich podstawie zwycięzcę :). Może jutro wstępnie o 18:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 11 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Mi pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 ile może to trwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zależy, ile osób będzie. Przewiduję gdzieś z 2h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 w pon mam kolokwium zaliczeniowe więc w niedziele nie dam rady raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Ok. Mój nick w serwisie to JakimPL, tak więc można śmiało wysyłać zaproszenia (znacznie ułatwia to granie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 mój Huder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jakby co siedzę już na LiveChess, można tam na mnie trafić i rozegrać sparing ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Dawajcie Huder i Jakim na partyjkę, jakby coś to online a nie live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Korespondencyjnie? Czemu nie. Nick? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Korespondencyjnie? Czemu nie. Nick? :) http://www.chess.com/members/view/4tk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zbliża się 18. Pokrótce przedstawię zasady: - każdy gra z każdym dwa razy (raz jako czarne, raz jako białe), - za zwycięstwo jest 1 punkt, za remis: połowę, - gramy głównie na live chess w rozgrywce na 30 minut + 10s (chyba, że w trybie korespondencyjnym, ale wtedy potrwa to znacznie dłużej). Zbiórka o 18:00, warto byłoby ustalić już teraz kolejność partii ;). Uczestnicy: - Jakim, - ANtY, - Chell aka 4tk, - Huder (korespondencyjnie z racji nauki do kolokwium). Mam nadzieję, że zorganizujecie sobie partie między sobą według powyższych wytycznych i podeślecie mi wyniki ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Do hudera - rozumiem, że to, jak gramy teraz, to czysto rekreacyjnie, a nie na turniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Do hudera - rozumiem, że to, jak gramy teraz, to czysto rekreacyjnie, a nie na turniej? no tak to nie był turniej rank up :lubieto: :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Fuks i tyle. :D Co z tym turniejem? Edit: I ladnie wyszedles z szewczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Użytkownik Mentalek dołącza do turnieju :). Zaczynajcie partie między sobą - ja czekam na Live Chess :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 jakoś się dołącza do turnieju czy to tak umownie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Tournament jest dla userów premium chyba, więc umownie, szczególnie, że grasz w innym trybie. Chyba nie stanowi to problemu? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 ok anty daj linka do profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 12 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Z przyczyn niezależnych ode mnie jeden z fajterów nie może grać :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 JakimPL - Mentalek: 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Z przyczyn niezależnych ode mnie jeden z fajterów nie może grać :< to graj turowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 JakimPL - Huder: 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Pisałeś, że taki przeciętny jesteś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 W przyszłości będę mógł z wami zagrać, parę lat grałem w szachy, ale co tam ;D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Jedną partię prawie bym przegrał, ale fartem udało się mi wykaraskać, pochopnie jest oceniać na podstawie li wyników ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 U mnie tak samo, ale z wynikami w szkole : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi