Jaklub Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 ||warning: COMDAT symbol '.text$_ZNKSt7num_getIwSt19istreambuf_iteratorIwSt11char_traitsIwEEE3getES3_S3_RSt 8ios_baseRSt12_Ios_I/stateRx' does not match section name '.text$_ZNKSt7num_getIwSt19istreambuf_iteratorIwSt11char_traitsIwEEE3getES3_S3_RSt 8ios_baseRSt12_Ios_IostateRx'| ||=== Build finished: 0 errors, 1 warnings ===| czy ktoś wie, co wywołuje taki błąd (a raczej uwagę)? wujek google nie pomoże, bo wciska mi combat zamiast comdat. program kompiluje się, ale scanfy nie działają jak należy. edit: wygląda na to, że niedziałające scanfy to moje niedopatrzenie, ale wciąż zastanawia mnie, skąd ta uwaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 Spróbuj skompilować w innym IDE, może da inny komunikat, bo z tego bełkotu za dużo nie wywnioskujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 @up to nie jest rozwiązaniem. pisze, że te dwie nazwy sekcji do siebie nie pasują. Może użyłeś różnych wersji kompilatora? Albo część kodu(static lib) został przekompilowany z innymi parametrami? Oczywiście zgaduję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 stackoverflow.com/questions/1834597/what-is-the-comdat-section-used-for Jedyne co znalazłem na temat tego comdata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Spróbuj skompilować w innym IDE, może da inny komunikat, bo z tego bełkotu za dużo nie wywnioskujesz. Co ma IDE do kompilacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 27 Maja 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Czasem ma - przykładem jest GM :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Jak już nie IDE, tylko kompilator. IDE jest środowiskiem do pracy, a kompiluje kompilator. Czy użyjesz CB, eclipse, nbeans, czy innych to i tak kod wykonawczy będzie taki sam jak wykorzystasz ten sam kompilator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Chodziło mi bardziej o biblioteki (ich ustawienia mogą być różne w różnych IDE). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 Ustawienia kompilatora, a nie bibliotek, które i tak da się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi