Konrad-GM Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 w jakim programie je tworzyłeśW paintcie, ot co! <joke> jak tworzyłeś tę zdjęcie się pytam?Przecież nie używam tych zdjęć... E: podejrzane!Podejrzany to ty jesteś, o trolling <trolololo> ;O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 to już nie wiem jak je zrobiłeś, wytłumacz mi pls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mistrz nie zdradza swoich tajemnic byle komu ;O Myślę, że to już EOT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sunflower Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Hmm... ciężko mi się wypowiedzieć na ten temat. Konrad, czy mógłbyś pokazać screena z grafikami planet, oraz ze zdjęciami na podstawie których je zrobiłeś? Chętnie bym porównała. Nie to, że mam decydujący głos czy coś takiego, ale ciekawi mnie, czy to bardziej drobna, niewiele znacząca przeróbka, czy też coś, co pozwala mówić o zupełnie nowej grafice. ^ ^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Nie mam owych zdjęć na dysku, a w necie jest podobnych w cholerę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 @Konrad-GM, MXQ - nie drapcie się, dziewczyny ;d (cytat z filmu "Kiler-ów 2-óch")_(to nie miało być obraźliwe) @sunflower - dzięki za takie recki :) Nie wszystkie gry chciały mi się ściągnąć, więc przeczytałem recki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Jury zadecydowało: Grafiki, których użył Konrad-GM, nie mają wpływu na ogólny odbiór gry. Bez tych trzech grafik gra nie straciłaby na wartości. Jako, że to jury decyduje o zwycięstwie (nie MQX) nagroda zostaje przyznana Konradowi-GM. Koniec tematu, zapraszam na OGC4, które zostanie ogłoszone około 12.00-14.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi