baca Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ale nikt nie zaprzeczy ze na pegasusa mario bylo chyba pod kazda postacia, chociaz moze mi pamiec szwankowac, bo bylo to dawno jak w to gralem, a teraz mam tylko zwyklego super mario bros'a, a reszta kartridzy poszla gdzies i nie wrocila (hlip). Pegasus GLK 2016 - moja milosc(nie zebym byl jakims nolifem - to przenosnia!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 przynajmniej połowa pegasusowych mario było tak naprawdę innymi grami z mario wklejonym przez chińczyków zdolnych inaczej, ale fakt btw Chlip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 O czym ty mówisz Jaklub? Przecież pegazus to podróbka NES'a i tam były "porty" oryginalnych gier Nintendo. No ale na c64 to Super Mario Bros. na pewno nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 O czym ty mówisz Jaklub? Przecież pegazus to podróbka NES'a i tam były "porty" oryginalnych gier Nintendo. o Super Mario 763049573455 i podobnie numerowanych grach. w końcu mówimy konkretnie o pegasusie, nie o nesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 na commodorze maria nie bylo. koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 "super mario bros" nie było na c64 ale zwykły "mario bros" był (portowany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Zwykły był bo w niego grałem, pamiętam jak długo trzeba było czekać aż się wczyta z kasety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ech, wspomniałem już o mario bros. na c64 parę postów temu. whatever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Fajnie, będzie nowe Mario Forever [podobne trochę do Super Mario Bros.] Czekam na dodatki :) Jak idą prace nad grą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Nie chcę się czepiać ale taki mały błąd do poprawy: przygód Mario i jego braci. Mario miał tylko jednego brata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 @up to pewnie jeden z dodatkow. teraz jest ich 3. Po screenach gra wyglada bardzo fajnie ale wszytko zalezy od silnika :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 zmień tę czcionkę score'a żeby pasowało do reszty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 no! popieram! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Znowu odświeżę temat. Jak tam prace (pytam ponownie bo nie dostałem odpowiedzi)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 wejdź na ich stronę to się przekonasz >.< Tak! Udało mi sie znaleźć mario! okazało sie ze została zmieniona nazwa folderu! Jednakze zamieniam pozmieniac wiele rzeczy (oprócz tych które wczesniej zostały dodane)! I mam nadzieje ze juz we wrzesniu uda mi sie ta gre wypuscic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Lol, nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Tak! Udało mi sie znaleźć mario! okazało sie ze została zmieniona nazwa folderu! Jednakze zamieniam pozmieniac wiele rzeczy (oprócz tych które wczesniej zostały dodane)! I mam nadzieje ze juz we wrzesniu uda mi sie ta gre wypuscic! Koleś się coś pomylił. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi