Bidziu890 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Presents: Tytuł: Mario Forever AfterGatunek: cRpgOpis: Nowa część przygód Mario i jego braci. Mario i Luigi wyruszają na pomoc siedmiu królom panującym nad siedmioma sąsiadującymi światami składającymi się na Star World. Każdemu z nich została skradziona zwoje żywiołów i zostali zmienieni w zwierzęta przez Gerry Hooplik. Zadaniem braci Mario jest odzyskać zwoje i zmienić króli z powrotem w ludzi.Autorzy:Programowanie: Bidziu890Fabuła: Bidziu890Grafika: InternetMuzyka: InternetScreeny:Informacje Dodatkowe: -Premiera Demo na przełomie Sierpień/Wrzesień (Zależy od prędkości postępu projektu) Sprawdzaj naszą stronę gdzie będą newsy z dalszej produkcji naszej gry!-->>Odwiedź Bidzix Studio<<-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 ugu.pl darmowy hosting:screeny sie nie wyswietlaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie wiem czy tylko mi ale screenach jest UGU.PL darmowy hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Poprawiłem Edit: powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Niestety , znów nie działa Wrzuć na inny host Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie będzie działać. Wrzuć na imageshack czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Teraz już na pewno powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 To zwykłe Mario, już wolę sobie pegasusa odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie ma jeszcze super dodatków, bo nie dawno zacząłem ten projekt.. więc nie ma w nim wiele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No , na razie zwykłe mario, więc nie ma co zbytnio oceniać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Nie ma jeszcze super dodatków, bo nie dawno zacząłem ten projekt.. więc nie ma w nim wiele. To trzeba było poczekać, aż takie super dodatki będą, bo na razie to biednie się to prezentuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Mi się tam podoba taki oldschool ;) Ale mozesz zaczerpnąć też idee z nowych marianów i innych platformówek. Jeżeli będziesz potrzebował pomocy developerskiej ( w co wątpie ) służę pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Thx.. w razie co dam znać Mi się tam podoba taki oldschool ;) Ale mozesz zaczerpnąć też idee z nowych marianów i innych platformówek. Jeżeli będziesz potrzebował pomocy developerskiej ( w co wątpie ) służę pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 jak tam prace nad grą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ile mogło się w 3 dni zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Muzyka: Internet Po co wam dwóch muzyków w teamie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 @zelman - całkiem sporo... zresztą - jest maj, więc raczej miesiąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ups, sory, daty mi się popierdzieliły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Lubiłem w to grać na commondore. A gra jak na razie skromnie się prezentuje, ale zaczęłam na te dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Lubiłem w to grać na commondore. A gra jak na razie skromnie się prezentuje, ale zaczęłam na te dodatki. co? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 "L" jest obok "K", a poprzednia litera była pisana z "alt'em", zapomniał puścić alt'a nie trafił w "K" i z "zaczękam" wyszło "zaczęłam" inna sprawa, że zaczekam, nie pisze się przez "ę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Pisałem przez komórkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 jak tam prace nad grą? idą, idą.. w najbliższym czasie planuję dodać kilka nowych scrreenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.o.b Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Dodaj inne potworki itp. ale trzymaj mariową tematykę i zmień "punkty" tzn. tą czcionkę bo niepasuje zbytnio. narazie tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Jesli to mario nie bedzie mialo wodotryskow, to nie sciagne, a teraz... ide odkurzyc pegasusa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 czcionke daj tą, co masz napisy, tylko w innym rozmiarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Lubiłem w to grać na commondore. Marna prowokacja xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Marna prowokacja xD pewnie chodziło mu o dżajana zisderz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Może wy nigdy nie grałyście w Mario na c64 ale ja grałem i bardzo dobrze wspominam czasy kaset od magnetofonu(~15 lat temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Może wy nigdy nie grałyście w Mario na c64 ale ja grałem i bardzo dobrze wspominam czasy kaset od magnetofonu(~15 lat temu). mario na c64 nie istnieje, deal with it jest tylko giana sisters, a twoje mario to albo ta gra, albo jej przerobiona wersja chyba, że chodzi ci o zwykłe mario bros., które dostało porta na c64, ale mario forever after nie jest tego klonem lol @ grałyście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi