MXQ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jestem nowym adminem. Mam nadzieję że z resztą ekipy dobrze będzie się współpracowało.żart, dziś Prima Aprilis i każdy ma na admina :) a adminowie to użytkownicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Thx cpt. obvious. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 :o czerwony nick... nieźle :) I tak może zostać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja tez tutaj rzadze! a teraz, przyniescie mi kawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Chrup, chrup, chrup. Żart jak suchar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 banuje was wszystkich h*je edit: co jes nie moge! to jakiś zart? :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to jakiś zart? :[ A jakże - 1 kwietnia Wybornie śmieszny Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 banuje was wszystkich h*je edit: co jes nie moge! to jakiś zart? :[ jesli na prawde sie nie skaples o co c'mon... yyy... syntax error 0X00009CF: TheMarcQ:OS:X will be closed for saved memory & computer's components Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Hahaha, prawie się nabrałem. Ale to nie było wystarczająco dobre xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wszyscy zaczynają od "Zbanuje was hoje" :) 2XUP: Ta, na pewno "Safed" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 @up: tycia literowka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Oh noez, jestem na czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Slabo. W zeszłym roku było "odejście" YXE :) Mógłbym zostać w czerwonym jeszcze po 1 kwietnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Mógłbym zostać w czerwonym jeszcze po 1 kwietnia? Nie. Bo nie. ------------------------------------------ Fajny żart :D Fajny kolorek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Niezły żart :). Może za rok, w ten sam dzień wszystkim po banie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Po co im dajesz pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 @up Właśnie Im zamknąłeś możliwość takiego kawału, bo go można się będzie teraz spodziewać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Hehe, ale to wtedy nie będzie żart/kawał bo będziemy o nim wiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 to bedzie cos w stylu: "prosiliscie to macie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 No ze mnie też admin nietuzinkowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ja proponuję zrobić jakąś popijawę adminów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam kolegów adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Cholerni komuniści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 @UP: Że co, że czerwony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Nie, teraz już zaczęli się maskować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 I po czerwonym kolorku i dopisku "administracja" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Cholera, tera komuniści wtopili się w tłum. Pieprzony Wałęsa i jego wymiganie się z ustawy lustracyjnej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Powrót do czarnego i dennego koloru z napisem "Użytkownicy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ale pomysł był przedni moim zdaniem. Może to nie strona namalowana długopisem jak kilka lat temu, czy strona od lewej do prawej, ale w TOP3 się mieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi