Japanstache Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ponieważ moja wyobraźnia ma większe zasoby niż pozwala na to GM jedna gra jest totalną zrzynką z filmu w którym gra will smith, drugi jest nieudolną parodią Homefront Nie bawisz się w półśrodki, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 @ozone:zamiast sie klocic nie mozesz zrobic tych piep***nych grafik? a jak nie umiesz to kogos popros o pomoc, ot i mi filozofia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 To prawda... Szybciej by było, a wstawienie czyjegoś imienia lub nicku nie jest takie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dobra cichać. Dopiero się zniechęci, gdy dojdzie do niego czym są prawa autorskie :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spokojnie. Wiem co to są prawa autorskie...nie mam 5 lat. A z grafiką to się zastanowie. W koncu do wersji charlie jeszcze długa droga. Po 16 kwietnia wypuszcze techdemo. Zobaczycie jak to dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 3.04.2011 - 18:51' post='348416'] spokojnie. Wiem co to są prawa autorskie...nie mam 5 lat. A z grafiką to się zastanowie. W koncu do wersji charlie jeszcze długa droga. Po 16 kwietnia wypuszcze techdemo. Zobaczycie jak to dziala 30.03.2011 - 19:57' post='347856'] TechDEMO pojawi się w ciągu kilkunastu dni Kilkanaście dni to chyba mniej niż tydzień, a szacowana premiera tech dema to tydzień i AŻ 5 dni. Czyli prawie 2 tygodnie Coś publikacja dema oddala się od nas wielkimi krokami nie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 niestety mylisz sie Kilka to od 1 do 9 Kilkanascie to zakres od 10 do 19 Dalej jest kilkadziesiat kilkaset itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kilkanaście dni to chyba mniej niż tydzień że co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kilkanaście dni Kilkanaście naście naście nascie>10>tydzien e: 3 posty o tym samym :X a zebym nie dostal warna: Po 16 kwietnia wypuszcze techdemo. Zobaczycie jak to dziala czekam z niecierpliwoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 16 jest już niedługo, teraz nie będę dodawał opisu zmian, wszystko zobaczycie w TechDEMO tylko uprzedzam, że na razie serwer uruchamiany jest na komputerze na którym działa klient Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Co to jest wersja "charlie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Alpha, beta, charlie :P Tylko z tego co wiem, to skrót militarny, Alpha, Bravo, Charlie, Delta :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Heh, rozwaliło mnie to :D Czyli jak dojdzie do Zulu, program będzie stabilny i skończony? :D Fervi PS. W każdym razie - powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 @up: raczej do omegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 @TheMarcQ Pomyliłeś "alfabety", ale nie martw się, wybaczam ci Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jak dojdzie do Zulu Zulu :D:D - - - - - - Czekam na tech demo i w międzyczasie skręcam projekt... Mówisz, że do tego GECO będzie można wstawić exeki na serwa i bedą dostępne w każdej chwili ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 A co jeśli któryś odział zostanie zdziesiątkowany lub helikopter zostanie zestrzelony? Czekam na demo, Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Co to jest wersja "charlie" ? są wersje: - Alpha - wersja koncepcyjna - Beta - wersja testowa - Charlie - wersja stabilna - - - - - - Czekam na tech demo i w międzyczasie skręcam projekt... Mówisz, że do tego GECO będzie można wstawić exeki na serwa i bedą dostępne w każdej chwili ?? w każdej chwili na każdym komputerze, na którym uruchomiony będzie klient Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 i to mi się podoba... Dasz może możliwość filtrowania gier/programów/aplikacji wg. tytułu, autora? Jeśli tak, to prawdopodobnie pewnie sam bd z tego korzystał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 @up: nie wiem czy ozone pociagnie ten projekt, ja na jego miejscu dalbym to adminom zeby nic sie nie skopalo, a tak w ogole to spodobalo ci sie zulu jak w sygnie masz juz dwa odniesienia do tego e: po kiego ci w sygnie odnosnik do gmclanu na forum gmclanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jedno odniesienie... drugie to po prostu podkreślone. Po prostu zaskoczył mnie tym Zulu niczym człowiek wyciągający sobie klamerki z nosa. A tak bardziej topic: oddanie tego adminom to nie wyjście. Po prostu jakbyś się poddał. Mam w tej chwili 3 projekty, które chciałbym skończyć, w tym 2 są już takie większe. nie mam jednak zamiaru oddawać tych projektów nikomu, mimo, że wszystkie moje dotychczasowe projekty zostały porzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 mi chodzi o to z tymi z adminami, ze w koncu ma to byc gmclan w formie steam, wiec lepiej zeby to nie padlo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Są wersje: alpha, beta i gold. Jak wpisałem w Google "wersja alpha/beta gry", to prawidłowo wyskoczyły różne gry w wersji alpha/beta. Ale jak wpisałem "wersja charlie gry"... to cóż. Sam zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 dobra, od teraz to jest alpha, beta, final, koniec tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 popieram :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 niech bedzie alpha beta final Choc ja i tak mam jeszcze inne oznaczenia. A co do oddawania projektu komus innemu to raczej uwazam ze to zly kierunek dzialania. Ale zapewniam ze projekt tak szybko nie padnie. W najgorszym wypadku dam go jako opensource i tez bedzie. Dla ciekawskich o moje gry dodam zegra na ktorej testowany bedzie system w wersji techdemo czyli The Villagers 2 jest moja gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mam pytanie, czy to jest zwykła strona WWW? Bo jeśli tak, to czy jest sens trzymać ją w aplikacji, skoro można to normalnie jako część strony zrobić (zapamiętywanie tego co pobrałeś) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Piszesz to oczywiście w gmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jest to gm. O tym wspomniał w którymś poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Jeśli to jest w GM, to w sumie eliminuje program już na starcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi