Muuuuczek567 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 @Piedro: "brush" w nazwie pasuje do programów graficznych. @topic: "Flame Incarnation", "Fire Incarnation", "Burning Tail" etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Burning Tail fajnie brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 co do uberjęzykowych kombinacji, wpadłem na słowo "refurinn". skąd upodobanie do ognia autorów nazw, nie wiem. ;p Burning Tail dajnie brzmi dajnie ...lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 literówki się czepiać -.- Ale to Burning Tail naprawdę porządnie brzmi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 aroisjehgopsjerlfamw macie kolejnego screena miłego zgadywania co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ale to Burning Tail naprawdę porządnie brzmi Nie,nie brzmi. // Hmm... Coś ala mechaniczne macki doctora octopusa XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Lotnia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Fox Tales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 procz mechanicznej lapy, teraz dostal lancuchy! weeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Dodaj mu dźwięki Scorpiona z Mortal Kombat:D Będzie pasować;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toxotes Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Taki fanart Mechfoxa :) Miał być szkic dla ćwiczeń ale go wykończyłem, tylko nie doczytałem, że ma dwie mechaniczne ręce :) Pozdro edit futerka bo rzeczywiście wyglądał jak kurczak z rożna :) : http://i56.tinypic.com/2zzsxg7.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Nogi wyglądają jak u kurczaka, ale bardzo fajne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Taki fanart Mechfoxa :) Miał być szkic dla ćwiczeń ale go wykończyłem, tylko nie doczytałem, że ma dwie mechaniczne ręce :) Pozdro http://i52.tinypic.com/2h2lb3s.jpg WOW!! Jak to zobaczyłem to mi szczęka opadła. Jesteś PRO :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 A może Kuqe :D? ( rudy z albańskiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Furfox :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Firefox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Hmm... Coś ala mechaniczne macki doctora octopusa XD? Lotnia !nie Fox Tales procz mechanicznej lapy, teraz dostal lancuchy! weeeenie, to dalej jego łapy Taki fanart Mechfoxa :) Miał być szkic dla ćwiczeń ale go wykończyłem, tylko nie doczytałem, że ma dwie mechaniczne ręce :) Pozdro edit futerka bo rzeczywiście wyglądał jak kurczak z rożna :) : http://i56.tinypic.com/2zzsxg7.jpg nie spodziewałem się tego, to jest zarąbiste. dzięki btw. gmclan na łapce A może Kuqe :D? ( rudy z albańskiego)raudona fajniejsze Furfox :D Firefox.kul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 to ok, raudona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 nowa ankieta dotycząca nowej nazwy już teraz wiem, że jej nie lubicie, ale głosować dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 troche wulgarna sonda, ale trafna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 kim jest rzeczony Raudon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 kim jest rzeczony Raudon? btw. tak, raczej szykuje się kolejna zmiana nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 To czemu nie po prostu Raudon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 tak właściwie to nie jest zły pomysł. brb zmienić ankietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Jak tak patrzę na ten filmik to od razu widzę Full-adHD-Foxa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Do mnie jakoś to imię lisa/nazwa gry nie przemawia. Nie wiem jak to określić. Po prostu nie pasuje do lisa z mechaniczną łapą. Bardziej widziałbym nazwę typu BionicFOX czy FOX cośtam (może po prostu FOX? Albo F.O.X. niech będzie skrótem który jakoś nawiązuje do gry) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 o, są głosy za @up proste fox i fox kropkowane nie pasują mi jako nazwy. samo fox jest mało charakterystyczne (znalezienie gry w google'ach graniczyłoby z cudem), a kropkowa konwencja jest dość często spotykana i, co tu dużo mówić, nie podoba mi się. co do bionicfox, też raczej nie - jednak zbyt podobne do bionic commando. edited Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 może ArmedFox? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Mi się tam "Raudon" podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Mnie ta nazwa kojarzy się albo z radonem albo, nie wiedzieć czemu, z kimś nieudolnym... Nie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi