M@ILOSZ Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Próbuję włączyć w GM-ie tą opcję że zamiast zwykłego kursora, jest takie coś, że zamienia znaki, zamiast je dodawać. Czasem przez przypadek to włączam i mi przeszkadza, a teraz, gdy by mi się przydało to nie wiem jak. No, i jak się nauczę włączać, to będę też potrafił to wyłączyć :) Wiem że jest na to prosty skrót klawiaturowy, ale za nic nie mogę na to wpaść. Pomorze ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 wciśnij insert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 O, dzięki. To tak proste, a jednocześnie tak trudne, że na to nie wpadłem. Można by to umieścić w dziale FAQ, bo rozwiązanie bananalne, a nowicjusze (i ja...) często mają z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 17 Marca 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 To jest funkcjonalność systemów operacyjnych, a nie GMa, więc jak tego nie wiesz to słabo znasz się na obsłudze komputera. FAQ tego nie dotyczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ILOSZ Opublikowano 17 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Możliwe, bo nie jestem pasjonatem Linuxa (jak bym wiedział że za to odpowiada Windows to pewnie znalazł bym to w pomocy), za to interesuję się programowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Możliwe, bo nie jestem pasjonatem Linuxa (jak bym wiedział że za to odpowiada Windows to pewnie znalazł bym to w pomocy), za to interesuję się programowaniem. ale akurat do czegoś takiego nie potrzeba loffciania pingwina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi