I am Lord Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ale to nie było MoaCube tylko projekt solo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dokładnie. Poza tym faktycznie się już trochę wstydzę Magi. Do tego to oni ogarniali linki do filmików. Mi nawet nie odpisali, że faktycznie będą publikować ten artykuł, więc nawet nie miałem okazji podesłać fotek zespołu ;). Po prostu ktoś mi dzisiaj powiedział, że wyszło. Brakuje mi tylko czegoś o alkoholu w tym wywiadzie, bo to chyba dosyć ważny element w Waszej ekipie. :D Hehe. Spoko, o alkoholu za to gadaliśmy do jakiegoś filmu o twórcach gier. Nawet mamy ładną fotkę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Dokładnie. Poza tym faktycznie się już trochę wstydzę Magi. Do tego to oni ogarniali linki do filmików. Mi nawet nie odpisali, że faktycznie będą publikować ten artykuł, więc nawet nie miałem okazji podesłać fotek zespołu ;). Po prostu ktoś mi dzisiaj powiedział, że wyszło. Hehe. Spoko, o alkoholu za to gadaliśmy do jakiegoś filmu o twórcach gier. Nawet mamy ładną fotkę: Wygrywy! Kiedy ten film o twórcach gier? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Cholera wie. Producent nie potrafił mi powiedzieć - będzie jak będzie. Skądś to znam :). Btw, nie jesteś jakoś w Wawie niedługo? Można by sprawdzić czy krany z alko w Level Upie nie wyschły. Exigo też marudzi, że dawno nie piliśmy razem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Ech, jakbym był w Wawie to od razu bym do Ciebie pisał. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Września 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Solo nie solo, jak się zakłada własne studio to swoje własne projekty też można tam wciągnąć przecież, bo te nowe to też własne ;) Co innego, jeśli przyczyną jest właśnie to, ze niekoniecznie chce się do niej przyznawać, bo to inny poziom ;) Ja też do niektórych moich dzieł się od dawna nie przyznaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Prawda. Jest też jeszcze jedna rzecz - słabo wychodzi wymienianie od pyty tytułów na raz. Żaden nie zostaje wyróżniony - robi się taka "lista zakupów". Teraz myślę, że najlepiej byłoby powiedzieć coś więcej tylko o Cinders i Bonfire oraz napomknąć, że mamy tego więcej. Jak ktoś wejdzie na stronkę, to i tak znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Po raz pierwszy udało się uchwycić cały Moa Zespół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Mamy do końca grudnia zniżkę na wszystkie gry. Cinders za pół ceny, reszta -30%. http://moacube.com/news/december-sale-on-everything-moacube/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 11 Grudnia 2013 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Uuu, szkoda, że akurat wtedy co najwięcej płacę za mieszkanie i są święta, więc na was nie zostanie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 No, promocja jest właśnie dlatego, że święta :). Jest nawet opcja kupienia jako prezent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zobaczcie jakie fajne mini-albumiki sobie machnęliśmy na A Maze'a! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Fap fap fap... ste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Przepiękny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Postawiłbym na półce obok wiedźminów i MGSa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Narobiłem fotek na samym festiwalu. Link do pełnego albumu. To zupełnie wyjątkowa impreza, więc jeśli ktoś kiedyś będzie miał okazję pojechać - gorąco polecam! Po prostu czasem fajnie nawdychać się tego zachodniego pozytywnego podejścia do wszystkiego i robienia gier dla zabawy, bez wiecznego martwienia się o hajs. No i te koncerty! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi