Czarny Ass Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Co sądzicie na temat FlatCrafta? Czy nadaje się na dwuwymiarową alternatywę dla MineCrafta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 crapcraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 @up :D Chyba lepszy by był sam crafting... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Nie nudzą wam się te Crapcrapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Up: Wszystko ladnie, pieknie, ale co to ma do rzeczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 TAKE A CRAP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Taki sam niewypał jak minecraft, tyle że pozbawiony jednego wymiaru. Wormsy lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Taki sam niewypał jak minecraft, trudno nazwać grę, która sprzedaje się w milionach kopii niewypałem btw. kiedy hejting minecrafta taki modny się zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 btw. kiedy hejting minecrafta taki modny się zrobił? W tym samym okresie chyba kiedy okazało się, że co drugi temat w valhalli jest o mc lub o jego klonach, pewności nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 wow też sprzedał się nieźle, a mimo to uważam go za niewypał. i rzeczywiście, kiedy słyszę o majnkraftach, noczach i klockach nóż się w kieszeni otwiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 twoje pojęcie słowa niewypał jest... dziwne (jak niewypałem może być coś, co osiągnęło sukces) chyba, że czegoś nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Mylisz słowa sprzedaż i sukces. Co najmniej jedno z nich jest abstrakcyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 do tej pory nie słyszałem, żeby ktokolwiek używał słowa "niewypał" w sensie "nie podoba mi (nie większej grupie ludzi czy krytyków, których ciągle bolą dupy, MI) się" a jeśli ktoś mówi o sukcesie gry wideo, raczej chodzi mu o sprzedaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 25 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 do tej pory nie słyszałem, żeby ktokolwiek używał słowa "niewypał" w sensie "nie podoba mi się" a jeśli ktoś mówi o sukcesie gry wideo, raczej chodzi mu o sprzedaż. Sukces chyba "przydarza" się wtedy, kiedy twórca osiągnął swój cel, a w tym wypadku było to zarobienie kasy, pewnie nawet nie wyobrażali sobie, że aż tyle zarobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Może chodziło nie o niewypał, tylko o stworzenie rzeczywistego szitu, który cholera go wie jakim cudem zaistniał na rynku Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Przekonaliście mnie do pobrania tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rintohsaka Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ale ta gra ma więcej updateów niż zwykły MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Bo ta gra nadgania za minecraftem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 @Ferrari4:Jeżeli chcesz dobrego klona minecrafta to na razie na 1st miejscu jest nie uptadowany UberBLox: -Jest w 3D -Ma crafting -Krowy -Potwory -narzędzia -dzień i noc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 crapcraft Też mi się tak wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 @Ferrari4:Jeżeli chcesz dobrego klona minecrafta to na razie na 1st miejscu jest nie uptadowany UberBLox: -Jest w 3D -Ma crafting -Krowy -Potwory -narzędzia -dzień i noc Chyba chodzi o to, żeby właśnie było w 2d, nie sądzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dla mnie istnieje prosta zależność: GML trzyde.grywalność < dwade.grywalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rintohsaka Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Dla mnie istnieje prosta zależność: GMLtrzyde.grywalność < dwade.grywalność Cześć muczek, jak tam zintegrowana karta intela i 32-bitowy procek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ja tam uważam tak samo jak muczek, chociaż 3d gry jakoś na kompie mi chodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Oczywiście lepiej grać w Seida 2 niż w Wiedźmina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 No jasne. Seid to gra lepsza nawet od turrisa! (bez urazy Uzjel) Przewyższa hity znane na całym świecie takie jak moja ulubiona gra akcji/skradanka Splinter Cell: Chaos Theory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 26 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Moja ulubiona gra akcji/skradanka to Seid do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Hmm, rzeczywiście lepsza. "Seid powrucił" też był dobry, jednak klimat trzyma "Seid do pobrania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Wiedziałem, że padnie ten kontrargument. @rintohsaka: prawda, mój komputer nie jest cudem techniki (chyba, że pod względem wieku - nawet w szkole są nowsze). Nauczyłem się więc nie zwracać zbyt szczególnej uwagi do oprawy graficznej, nie gram, żeby podziwiać widoki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi