Czarny Ass Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Zobaczcie, dowiedziałem się o nich od kolegi. Co sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Wokal z nóżką na nóżce :thumbsup: Zapuście brody a gitarzysta niech umyje włosy. To, albo nigdy nie grajcie na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Dzisiaj mają koncert. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Dzisiaj mają koncert. :D daj nuty albo taby na bass ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Ale ja tam nie gram. :( Za to mam zarezerwowane miejsce VIP. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Gitara Squier - nieźle :) [/ironia] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Właśnie wróciłem z koncertu. :) Jestem niedaleko Poznania, więc dojazd był łatwy. EDIT 22:01: Niespodzianka! http://ferrari4.wrzuta.pl/audio/9Z4iDROs1Y...tars_over_again Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 18 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 kobieta z męskim głosem, dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Tez w zespole mam dziewczyne na wokalu... Co do glupiego postu Nikolasa - nie kazdego stac na profesjonalny sprzet za kilka tysiecy. Ludzie maja inne wydatki finansowe niz dzieciece fantazje. Ja np gram na everplayu, tak samo kolega z naprawde dobrego zespolu (gosc ma 28 lat). Wiec nie oceniaj muzyka po sprzecie, bo tu nie o to chodzi. Czepialbym sie perkusji z syntezatora. A co do muzyki to straszny olej bez flakow i wokalista falszuje. PS. Nagrywam z zespolem demo w marcu, wiec pokaze co to sa flaki bez oleju >;) I nagrywam w mini-studio, nie na wejsciu liniowym na poddaszu jak panowie tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 @Flaque Głupiego postu ? Hmmm. Czy ja się z nich śmieje albo coś ? Nie. To, że użyłem znacznik zamykający "ironia", to w dodatku nie ma tutaj "otwierającego". A niech sobie grają nawet na desce stołowej, ważne że robią to co lubią. Ba, jest kilku gitarzystów (nie podam nazwiska bo nie pamiętam), którzy zarabiają kokosy a grają na tanim sprzęcie. Więc nie oceniam ich sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 @Wojzax Tyle, że to facet. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 @Flaque Głupiego postu ? Hmmm. Czy ja się z nich śmieje albo coś ? Nie. To, że użyłem znacznik zamykający "ironia", to w dodatku nie ma tutaj "otwierającego". A niech sobie grają nawet na desce stołowej, ważne że robią to co lubią. Ba, jest kilku gitarzystów (nie podam nazwiska bo nie pamiętam), którzy zarabiają kokosy a grają na tanim sprzęcie. Więc nie oceniam ich sprzętu. Akurat to zabrzmiało kompletnie na odwrót niż tu napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Możliwe, jednak co innego chciałem przekazać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Nagrali "Born Too Late", nie zachwyca tak jak Over The Stars and Over Again. http://www.myspace.com/fallinstarship/musi...emo-41-81299721 Wokal słabo wyszedł tutaj w porównaniu do poprzedniego utworu. EDIT: Sorry, że rozkopuję. EDIT2: Zapomniałem dodać, że to demo. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Na Youtube: Na Wrzucie: http://ferrari4.wrzuta.pl/audio/2mag8zDEsb...-_born_too_late Komentujcie, oceniajcie, subskrybujcie. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Wokal (możliwe, że to przez mikofon) wypada w brzmieniu bardzo "sucho" przez co odechciewa się słuchać, bo brzmi jałowo :) Gitarzysta powinien bardziej wykorzystać dynamikę, którą oferuje gitara i grać więcej z metronomem :D Poza tym fajnie, że coś robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 BTW. po "uaktualnieniu" utworu trochę stracił na dynamice. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 6 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Dzisiaj się dowiedziałem, że odeszli: Witold Szczot Janek Maniewski Zaś doszła kobieta na wokal. Jeszcze nie znam nazwiska, ale na imię chyba Julia. :P Tym bardziej, że podobno zupełnie inaczej będą grali. Do tego dochodzi fakt, że już nie nagrają kolejnego utworu - nazywanego ponoć "Taki sobie blues", który z resztą powinni nagrać już dawno temu. PS. jeszcze nie zaaktualizowali Myspace'a. :P BTW. Dziś urodzinki Watersa. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 U mnie w zespole też jest dziewczyna na wokalu i naprawdę brzmi to miodnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ale pewnie i tak dalej zamulają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 @up Chciałem odpisać "Zupełnie inny skład i muzyka, więc skąd możesz wiedzieć", ale teraz nie miałoby to sensu. @topic Dzisiaj dostałem info od zespołu "dzięki kolego za reklame, ale niestety nasz zespł już nie istnieje. ". :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Rozuumiem ;) Do różnych podstawówek poszli? Oj. Tak sobie tylko żartuję :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Nie, to nie chodzi o kontakt. Tylko o muzykę się pokłócili. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Tak? Opowiedz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Jedni chcą grać co innego niż drudzy. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi