Pieter Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Siemka! Zauważyłem, że parę osób stąd ma minecraft'a, może chcielibyście dołączyć do mojego serwera? Zasady: Survival z lekką dozą freebuild. Surowce zdobywacie sami, potworów nie ma (przynajmniej przez pierwsze parę dni). PVP dozwolone ale w granicach rozsądku. Nie uprzykrzamy innym życia. Nie grief'ujemy (nie psujemy innym zabawy). Serwerek online, kiedy pierwsza osoba chce wejść i offline kiedy ostatnia osoba wychodzi. (będzie 24/7 kiedy będzie więcej niż 2 graczy ciągle online) Nie ma na razie specjalnych modów, ale jeżeli macie jakieś propozycje, to walcie prosto z mostu :) Aktualnie Beta 1.2_02 IP: 0.0.0.0 Q&A: 1. Czy mogę zostać adminem/modem? Wybudujesz coś ######stego i będziesz grzeczny to pomyślimy :) 2. Czy na serwerze są moby (zombie, creepery itd?) Na razie nie ma... przynajmniej przez pierwsze parę dni by ludzie mogli się rozbudować ;) 3. Dostałem niesłusznego bana... co zrobić? Skontaktuj się ze mną. Obgadamy co i jak. 4. Mam piracką kopie MineCraft'a, czy mogę dołączyć? Wypadało by kupić oryginała, ale jeżeli masz wersje beta 1.2_02, to możesz dołączyć. Enjoy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Info co się dzieje z serwerem na http://ihooy.blip.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie chce zakładać tematu o kupnie MineCraft, a piracić nie chcę. Czy po kupnie tzw Gift Code, oprócz ulepszeń w grze classic mam możliwość gry w normalnym MineCrafcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nie chce zakładać tematu o kupnie MineCraft, a piracić nie chcę. Czy po kupnie tzw Gift Code, oprócz ulepszeń w grze classic mam możliwość gry w normalnym MineCrafcie? tak, a jak myślisz, po co kupujesz giftcode'a tylko jest jeden problem. alpha się skończyła. kupujesz betę, nie dostajesz aktualizacji. słyszałem, że za to dostanie się pełną razem z posiadaczami alphy, ale głowy nie daję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 mogę albo czekać na update serwera albo zrobić nową mapę.. co wybieracie? Proste postaw nową mapkę dopóki nie powstanie update :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 kupujesz betę, nie dostajesz aktualizacji. słyszałem, że za to dostanie się pełną razem z posiadaczami alphy, ale głowy nie daję Serio? Pierwszy raz slysze o tym. Ma ktoś głębsze info na ten temat? Bo jak to prawda to ostro się wkurzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 W którymś newsie Notch tak na swoim blogu pisał. Jeszcze zanim betę wydał. Z tym że mówił że nie dostaje się większej aktualizacji. Mniejsze poprawki itp będą dostępne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Serio? Pierwszy raz slysze o tym. Ma ktoś głębsze info na ten temat? Bo jak to prawda to ostro się wkurzę. EDIT: minecraft.net Please note that when you buy the game, you're paying for the game as it is right now! You will also get the full version of Minecraft when it is released. However, you may buy a discounted beta account today, which will also include the full game! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 A na blogu Notcha: When the game enters beta, the price will rise to 14.95 Euro. We will also change the license to remove the line that promises all future versions of the game for free. Please note that this change only affects people who buy the game after December 20, so if you got the game for during alpha, you will still get all future updates for free, despite this change. A promise is a promise. Buying the game during beta will include all updates up until release, of course, and bug patches will be free. http://notch.tumblr.com/page/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Tu chodzi o to ze jeśli kupiliście w fazie alpha to będziecie mieć darmowy dostęp do późniejszych dodatków do gry jak i jej samej. Jeśli kupiliście bete macie dostęp do pełnej wersji gry ale nie do dodatków. Może się tak stać że nie będzie żadnych dodatków więc gracze co kupili bete wiele nie tracą jeśli coś w ogóle tracą. A z tymi dodatkami to jest tak jak by ktoś kupił simsy (wiem głupi przykład) i oczekiwał darmowych dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Wymyslacie. Kupujac bete dostajesz mniej updatow niz od kad kupilo sie alphe. Ale nie uwazacie ze to jest troche logiczne : )? Chodzi tu o to, ze tak samo dostajesz mniej updatow kupujac bete w maju, niz dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Mam Beta 1.2_01 i nie mogę wbić albo serw nie stoi ;s Bez modów to w ogóle nie ma co grać, chociażby bez moda na logowanie (mówię tu o minecrafcie cracked) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Aktualnie Beta 1.2_02 TY bezwstydniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 _01 i _02 są kompatybilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 no ni hu hu nie mogę się połączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Ogladaliscie kiedys Shawshenk? Z tym czarnym gosciem? Mozna to porownac do tego: Michal mowi ze nie dziala Michal mowi ze nie dziala Michal mowi ze nie dziala Michal mowi ze nie dziala Michal dalej sprawdza, i dalej nie dziala. Jaki z tego wniosek? Michal jest debilem. Moze bys cos zrobil na ten temat? Zamiast mowic ze nie dziala, spytaj sie Pietera kiedy serw jest wlaczony. Popatrz na strone serwera, spytaj sie kogos kto moze gral, o ktorej najczesciej serwer dziala. A tak na marginesie, Michalek po kilku godzinach zaczal nam griefowac na serwerze IamTheLawa. Lepiej by bylo gdybys dal go na blacklist ; ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 20 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2011 Emm. Dokładnie to "Skazany na Shawshank". No kurka, raz połączyłem, ale mi sterowniki wysiadły i nawet nie da się do menu wejść po zalogowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 no ni hu hu nie mogę się połączyć bo serwer teraz nie stoi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Z czystej ciekawości chciałem zobaczyć twój serwer. Wbijam, i dupa. Próbowałem z 3 razy w minimum 1 godzinnych odstępach czasowych i nic. Jak już napisałbyś godziny w których serwer jest czynny bo za chiny nie da sie trafić na włączony. O ile w ogóle jest włączany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 patrz post wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nie chcę zakładać nowego tematu, ale jakie wymagania ma MineCraft? (classic mi działa, ale nie wiem czy pójdzie beta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 jak classic ci działa to i beta pójdzie, nie logiczne? <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nie chcę zakładać nowego tematu, ale jakie wymagania ma MineCraft? (classic mi działa, ale nie wiem czy pójdzie beta) Procesor: Core2Duo 2GHz lub AMD Athlon 64X2 2GHz lub lepszy RAM: 2 gigabajty pamięci operacyjnej RAM Grafika: GeForce 8800 GT z 512 MB pamięci lub jego odpowiednik ze stajni AMD HDD: 9 gigabajtów wolnej przestrzeni na dysku twardym System operacyjny: Windows Vista/7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Rozumiem, że to parametry twojego komputera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dobry dowcip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 lol pytanie Ferrari4 - odpal sobie Minecrafta Classic i zobacz, jak działa. nie lol reakcja 4teka - nieśmieszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Classic działa wyśmienicie, a mówi się, że MineCraft wymaga dużo ramu. Sranie w banie! Ja mam 256 mb. :D EDIT: Ostatnio moje posty tracą sens! Co się ze mną dzieje!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Classic działa wyśmienicie, a mówi się, że MineCraft wymaga dużo ramu. Sranie w banie! Ja mam 256 mb. :D EDIT: Ostatnio moje posty tracą sens! Co się ze mną dzieje!! :( Lol, internet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 koniec offtopu. zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi