Firemark Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 #GM.POLSKA (quakenet) Wchodźcie ! Yabqwp :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja mam MIRC ale jakoś mi się nie widzi kanał dla twórców gier w GM. Za mało nas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Lipca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Kanał gm'owy już był, ale to za czasów choosena jeszcze. Mam nawet na dysku ten konwerter rysunków bmp na rysunki dla IRC'a, który zrobiłem w GM dawno temu. No nie wiem, a co reszta na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja bym raczej był nie za kanałem na IRCu, a jakimś dobrym GM Czatem, bo ten polchat to... Kiedyś pokazywałeś Ranma możliwe czaty na GMCLAN, czemu tego jeszcze nie dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Lipca 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Bo nie. ;P Muszę najpierw skończyć katowanie FreeBSD, bo mi na gwałt potrzebny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Fajny by był irc. Lepszy niż ten buraczany polchat :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 IMO bedzie to samo co z czatem. Znacie jakies klienty Irca na komorke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Opera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Opera Mini obsługuje Irca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 NIe wiem :D / Ok,Mamy L,kanał jest na stałe.Prosze ,żeby ludzie na niego wchodzili,Jak nie to sie naprawde wkurze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja sie ciesze! Sczegolnie dla tego, ze tez kiedys o tym myslalem, ale malo ludzi pewnie bedzie. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 16 Lipca 2006 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ja też oponował bym za lepszym czatem jak za IRC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 16 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Ej,Ile razy mam mówić,że ten kanał już istnieje?Tylko wchodźcie na niego.4-6 osób w pełni starczą :D edit:jak tak ciągle bedzie to będzie źle :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ja tam nie wchodzę na niego, nienawidzę Quakeneta xD , Poza tym, po jednym razie jak tam byłem, to już raczej nigdy tam nie wejdę :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 18 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Bo jesteś pipa ,quakenet to jest najpopularniejsza sieć na irc,dlatego ją wybrałem Sam jestes pipa. :] A tak na serio: wyluzuj poślady, bo dostaniesz warna. Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Ale Quakenet to bardziej dla klanów serwer jest. Zresztą: QuakeNet to jedna z publicznych, ogólnoświatowych sieci IRC. Posiada 22 serwery rozlokowane w kilku krajach Europejskich i 2 w USA. Nie posiada żadnego serwera w Polsce. W szczytowych okresach ruchu korzysta z niej na raz ponad 200 000 użytkowników, co stawia ją w gronie największych sieci IRC na świecie. Sieć ta została założona w 1997 roku przez graczy w Quake-a i Quakeworld i służy głównie do komunikacji między nimi w czasie prowadzenia gier on-line. Podobnie jak Undernet i Freenode ma możliwość rejestracji kanałów, nie można jednak rejestrować pseudonimów. Sieć jest oparta na swoim własnym, unikalnym protokole IRC. Dla takich stron jak GMCLAN, proponowałbym Freenode, nie ma na nim takich lagów częstych jak na QN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Nareście wszedłeś.Widzisz ? nie jest tak źle :D Godzine temu udało nam sie piznąć bota (^Lfmao^) i dalej go ustawiam.Sprubuje zaintegerować tytuł newsa z topiciem,ale podobało mi sie ,że nareście ludzi sie dziś uzbierało :D.Jeszcze troche i sie rozkreci ;) Ranmma przykleisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Ale ten auth to moim zdaniem badziew :/ , Po pierwsze, utrudnia życie tym którzy nie mają mIrc (min, mi). Sory, ale za każdym razem wpisywać polecenie, żeby potem otrzymać maila ze wskazówkami jakimiś, to moim zdaniem głupota. Raczej nie wejdę już na kanał dopóki auth nie zostanie zdjęty. I tyle miałem do powiedzenia teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 A wiesz co to jest dać do Perform ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Nie ;p . To może zmień serwer na np. freenode ;p ? Quakenet sucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 19 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Dobra,mam tam 2 botów,dziennie zwiedza pol gmc (tych top :D) ,rozkreca sie i mam zmienić na freenode bo ty uważasz,że jest sucks ? Jak to pietrus mówi 'A idź ty' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Przykre :( :( Z powodu ,że nikt na kanał nie przychodził(góra 2 osoby na dzień) ,kanał usunołem. Temat też można usunąć,zamykam go :P edit:reaktywacja ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 kanał został zreaktywowany ! :D wbijać, ludu sowiecki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 4 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Ok, Dzisiaj zapraszam na gmclanowy quiz wiedzy o użytkownikach ( i nie tylko ;) ) , który odbędzie się na kanale #gm.polska. Jeżeli któryś z was nie posiada Opery, chatzilli ,mirc i innych klientów mogą wejść poprzez klienta pjirc http://www.infosyg.boo.pl/czat/ . Uwaga ! Nalezy zmienic nick poprzez /nick xxx gdzie xxx jest twoim nickiem (bądź fake-nickiem ;) ). Quiz odbędzie się o 21:00 (ewentualnie szybciej, zależy od liczby uczestników). Będzie dużo zabawy i frajdy, a ci którzy dostaną 3 pierwsze miejsca będą mieli nagrody ^^' . To chyba na tyle, a no i zaprasza Fire :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 Uwaga, uwaga! Ostatnia szansa na wzięcie udziału w Quizie! Już dziś zapraszamy na kanał #gm.polska!!! Rozdajemy klucze do GMa!* Firemark rozsyła swoje zdjęcia!* Tymon ukazuje swoje prawdziwe oblicze!* Pozostały sekundy do rozpoczęcia się Quizu! Gorąco zapraszamy! *oferta ważna do 21:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 -23:27:20- şşąą Join» (Vardi) (Vardi@chello084010175046.chello.pl) -23:27:20- (Vardi) siema siema -23:28:23- şąąą Quit» (Vardi) (Vardi@chello084010175046.chello.pl) (Quit) -22:41:43- ąşşą Join» (blackmaul) (~black@staticline25548.toya.net.pl) -22:41:43- (blackmaul) cherbata != herbata -22:41:45- ąşşą Quit» (blackmaul) (~black@staticline25548.toya.net.pl) (Quit: Leaving) powiedz mi ktos co wam to daje? >_>' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 No co ? Przywitać się trzeba. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ciesz się że kanał odwiedza codziennie po kilka osób, a nie marudzisz na byle co! ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja tam jestem stałym bywalcem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 I ja oczywiście... xD Tak czy inaczej jest wesoło. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi