kt1117 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Na początku muszę Was przeprosić za poprzedni temat, już myślałem, że obeznałem te Unity, ale mam problemy z kolizjami, a nie znalazłem żadnego skończonego kursu w necie, więc wystawiłem was do wiatru. Jednakowoż GM'a znam i choć ie stworzyłem żadnej gry godnej wystawienia na światło dzienne, nie jestem złym programistą (znam Multiplayer, chociaż 3d, jest dalej czarną magią). Chciałem Wam więc zaproponować współpracę, na warunkach zawartych w poniższym regulaminie: 1. Nikt nie jest szefem, wszyscy wykonują swoje zadania w czasie, który jest im potrzebny. 2. Nikt nikogo nie popędza. 3. Nie jesteśmy nastawieni na komercję, ale jeśli wpadnie jakaś kasa z gry, każdy otrzymuje tyle samo. 4. Jeśli ktoś opuści zespół w trakcie tworzenia gry, jego praca może zostać wykorzystana. 5. Regulamin na początku współpracy pozostanie otwarty i każdy z naszej grupy ma prawo dodać do niego jakiś punkt po uprzednim głosowaniu, oraz na takich samych zasadach zmienić lub wyrzucić dany punkt. Przyjmę każdego, który potrafi robić coś związanego z grami. (Na razie oprócz programisty, bo nie jest potrzebny.) Aktualny skład Zabójczych temperówek: programista - kt1117 designer, pomysły na gry itd. - bosu. grafik-Shill webmaster-morti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Powodzenia w szukaniu :) Pomógłbym ci ale nie mam zbytnio dużo czasu żeby dobrze zjeść a co dopiero na zabawę blenderem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Na początek myślałem o grze w 2d, 3d jeszcze nie opanowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jak chcesz mogę pisać dialogi, opisy, postacie, wszelkie tekstowe sprawy. Mam też już kilka gotowych pomysłów na gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Pomysłu na grę mi brakuje, jeśli chcesz to możesz od razu wstąpić do zespołu, będzie wtedy potrzebny jedynie grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 dobra, to możesz mnie zapisać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 To najpierw trzeba by wymyślić jakąś fajną nawę na nasz team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Zabójcze temperówki? Ludzie bez internetu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Zabójcze temperówki jest dobre, nawet super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Tak powstają wielkie projekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Nazwa teamu rządzi, ubisoft i ea może się schować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Powiedziałbym, że zgarnęliście mnie samą nazwą, ale Bosu zajął moją niszę, więc odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Woock@ Ale przyznaj że wpada w oko. Jak tak bardzo chcesz to zapytaj kt1117, mi się pomoc przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ah ten niewyczuwalny dla ludzkiego ucha sarkazm ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 2 Lutego 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tak powstają wielkie projekty. Zapamiętajcie ten cytat dziatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 2 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Woock@ Ale przyznaj że wpada w oko. Jak tak bardzo chcesz to zapytaj kt1117, mi się pomoc przyda. Myślę, że Woock boi się usłyszeć odmowy kt1117 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Cóż, w Protozoa mnie nie chcieli. Chyba nie zniósłbym kolejnej odmowy :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A no właśnie, ja już zaczynałem wiele projektów, ale niestety żaden nie wypalił. Tutaj na forum wstawiałem tylko zapowiedzi tych "zrytych" od których zaczynałem. Mam parę pomysłów na gry, na takie "większe" gry, ale niestety nie umiem za bardzo kodować w Gm'ie. Więc nie wiem czy bym się przydał, ale zawsze mogę czegoś poszukać. edit: jak potrzebny tylko grafik, to nie wiem czy jestem na takim poziomie jakiego szukacie, ale mogę spróbować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Pogadam z bosu'em, jeśli się zgodzi to jesteś z nami. P.S. Potrafisz narysować człowieka w rzucie izometrycznym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 W sumie to nigdy nie robiłem, ale zawsze można by było spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A można prosić o jakieś dzieło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Już coś kleje, a tak dla upewnienia, pod kątem 45 tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 To właśnie ustalamy. E:Ustaliliśmy, że takie coś:Izometria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Aha, czyli coś spróbuje, ale od razu mówię że to nie jest moja mocna strona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 A może przejdźmy na PW? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Niee, chcę się pośmiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 @up To popatrz w lustro. A tak serious to próbowałem coś, ale jednak rysowanie z takiej perspektywy nie jest dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Mogę się zgłosić jako programista Pascal, Delphi. ( Programy typu aktualizer, autorun itd ) Więcej pisz na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 To ja bym chciał się zgłosić jako management do waszego teamu. Wiecie, równe dzielenie zysków, opierdzielanie się :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi