Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Tytuł: Way Out 2 Gatunek: Top-Down Shooter Opis: Zgodnie z prawem powinieneś siedzieć do końca życia. Jesteś Alberto Biaggi. Przyszedłeś tu po tych, którzy podnieśli rękę na twoją żonę. Wyrzuciłeś już z pamięci co było kiedyś. Teraz liczy się tylko krew. Więcej już z tego projektu nie wyciśniemy więc oddaję do użytku - gra ma tendencje do zawieszania się (przy pierwszym włączeniu najczęściej więc w miarę możliwości nie zniechęcajcie się proszę : D) i częstego zwalniania co jest problemem nierozwiązywalnym i ukróciło nasze zapędy wobec zarówno fabuły jak i długości gry. Oceniam na 2/5 Download: http://www.sendspace.com/file/bmo0ch Rozmiar pliku: koło 40 MB Autorzy: Programowanie: PabloGM Pomoc: PsichiX, Dawidds, KonradGM Fabuła: Wojzax, PabloGM Grafika: Wojzax Muzyka: Flaque Głosy: Yasq (główny bohater), Flaque (mind) Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 gra ma tendencje do zawieszania się (przy pierwszym włączeniu najczęściej więc w miarę możliwości nie zniechęcajcie się proszę : D) i częstego zwalniania co jest problemem nierozwiązywalnym Wszystko da się rozwiązać :) . Myślę że warto byłoby wypuścić grę dopiero po usunięciu błędów i spróbować grę zoptymalizować co również byłoby( IMO ) dobrym doświadczeniem dla Ciebie które mógłbyś wykorzystać w następnych grach. Podoba mi się klimat z screenów . Ściągne jak znajde czas :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 fak, 40 mb. nagraj filmik pliss, tailer chocby, zachec nas. net nie pozwala mi sprawdzic ot tak, potrzebuje widziec, ze na serio warto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Myślę że warto byłoby wypuścić grę dopiero po usunięciu błędów i spróbować grę zoptymalizować co również byłoby( IMO ) dobrym doświadczeniem dla Ciebie które mógłbyś wykorzystać w następnych grach. Też tak myślę, no ale to zależy już od programisty, ja z tym już więcej nic nie zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No niestety, prócz grafiki i dobrych dźwięków/muzyki gra nie ma nic innego do zaoferowania. Kiepskie mapy, AI, poruszanie. Ale klimat gra ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 wrzuć na inny serwer, bo nie mogę z niego pobrać (link ni działa), wtedy ocenie. Edit 1. Udało się pobrać, na moje robota jest spartaczona, a szkoda bo była ciekawie się zapowiadająca gierka. Nie polecam, szkoda transferu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Widzę, że zaliczyliście podobny fail jak ja z swc ale co tam, opiszę moje uwagi: Credits nie da się wyłączyć inaczej niż esc ( a to wyłącza grę ), chyba, że czegoś nie zauażyłem Po ponownym uruchomieniu klikam na Game, krótkie intro i uwaga - czarny ekran, macham myszką, klikam i łażę wsadem ale słysze tylko dźwięki - nic nie widać. Nic to, uruchamiam ponownie, tym razem działa (jakieś niefajne to chodzenie), pierwszy przeciwnik strzela do mnie, próbuję w niego strzelić i... aplikacja przestała działać :( Tyle z wrażeń z gry, poleciłbym napisać do victorygames, żeby ją zrecenzowali (zawsze to kilka osób więcej zagra), gdyby działała! Ocenę liczbową sobie daruję. Nie poddawajcie się, łapcie motywację i ciśnijcie coś dopracowanego i żeby chociaż działało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No niestety chcę ci dać 5 ala moja myszka sama ustawia 1. Nie wiem czemu?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Przeczytałem opis gry, zobaczyłem screen'y, pobrałem i zagrałem, czego żałuje. Gra jest nieintuicyjna, zwłaszcza strzelanie. Chodzenie też takie jakieś nie fajne. Plusami są: -grafika -dźwięki Do czego mogę się przyczepić? Na przykład, cała gra jest zbyt ciemna, nie widać w niej wrogów. Błyski wystrzałów są takie jakieś słabe, a chyba zapomnieliście o tym, że często następuje zapłon gazów strzelniczych po wystrzale, czego nie widać. Spodobała mi się Twoja grafika Wojzax, może miał bym dla Ciebie robotę, oczywiście w pakiecie z miejscem w credits'ach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Spodobała mi się Twoja grafika Wojzax, może miał bym dla Ciebie robotę, oczywiście w pakiecie z miejscem w credits'ach. zależy jakie masz umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 graficzne?...ekh... chodzi mi tylko o dwie grafiki - gracza oraz wroga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Lutego 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 umiejętności robienia gier, przecież szukasz kogoś od grafiki -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 dla mnie są wystarczające(moje umiejętności) a słyszałeś o takiej grze jak The Villagers(ewentualnie Osadnicy)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Lutego 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Spodobała mi się Twoja grafika Wojzax, może miał bym dla Ciebie robotę, oczywiście w pakiecie z miejscem w credits'ach. HAHAHHAHAHAHHAHAH :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pop44 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Są dialogi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 24 Lutego 2011 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 O co pytasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi