ALT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jest jakiś sposób na usunięcie tego: Na górze to co ma być, a na dole co jest,jak temu zaradzić,czyli,żeby samo się ustawiało?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neros Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dołączam się do prośby, właśnie też tego potrzebowałem jak chciałem robić lego sandbox :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Musisz rysować niższe bloczki później, czyli po prostu depth = -y; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 To mógłbyś mi to w kod zrobić??? Czyli samo wykrywało kiedy ma tego deptha ustawiać,bo to nie w room,w game makerze, tylko w trakcie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Daj to po prostu w stepie. A originy tego klocka ustaw na samym środku podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Działaczy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jeszcze jeden problem,jak ustawić tego grida żeby mógł te klocki równo ustawiać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 W edytorze roomów jest opcja "Turn the grid into an isometric grid". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Nic mi nie daje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 W sumie się nie da ;) Możesz sobie zmienić wysokośc i chyba trzymajac shift możesz nakładać obiekty bez usuwania tych pod spodem i to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi