Tymon Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 My też za siedzenie tutaj z wami i znoszenie niektórych nic nie mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 za nic dostają osoby które wyraźnie piszą że ich chcą - wtedy faktycznie dostają za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 My też za siedzenie tutaj z wami i znoszenie niektórych nic nie mamy. A czy ja mówię że coś macie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 No to zasada jest prosta - równoważna wymiana. Pomagasz i rozwijasz, masz nas po swojej stronie. Przeszkadzasz i niszczysz, wylatujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Tiiaaa.... Gdyby tak było... Ale ten Wasz rygor na pewno nie sprawi, że wszystkie trolle wylecą lub przynajmniej zmądrzeją. Zawsze można założyć nowe konto na złość :> Ja osobiście nie mam zamiaru tego robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 juz to zrobiles. za co jeszcze bana nie masz. druga sprawa ze stosujesz trolling pod przykrywka. niestety jestem wyszkolony pies na takie zagrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 juz to zrobiles. za co jeszcze bana nie masz.. Stare dzieje :3 druga sprawa ze stosujesz trolling pod przykrywka. niestety jestem wyszkolony pies na takie zagrywk Trolling pod przykrywką? Nie wiem, o co biega :P Jak trolling może być pod przykrywką? Heh... Wytłumacz mi Psychix :) E: i daj przykład, będę lepiej rozumiał ;) PS. JA TO NAPISAŁEM SERIO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Stare dzieje :3 wcale nie, ban czeka na egzekucje. pytanie kiedy mi sie znudzi ta zabawa z tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 30 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Wiem zróbmy na Gmclanie ciszę nocną ,czyli nikt nie będzie mógł pisać po 22! Bardziej by się przydała cisza kiedy już gimnazjaliści wrócą ze szkoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 YXE, nie dąsaj się :) I daj przykład mojego "trollingu pod przykrywką" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 YXE, nie dąsaj się nie dąsam. praktycznie do końca dnia dostaniesz go, taki spóźniony prezent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Napiszę po raz 3 - podaj przykład "trollingu pod przykrywką" :) Jesteś niedobry :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Hah...może i tak..byleby tylko GMclan nie zamienił się w drugą koree północną różnica między nami a koreą jest taka, że nie płacicie Nam podatków. nie porównujcie serwisu do państwa i ustrojów w nich panujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Z Korei prawie nie da się uciec, a forum możesz spokojnie opuścić, nikt cię na siłę nie trzyma :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 O dziwo teraz mówię serio. Ale ok, to może ktoś inny, już raz na tym forum zhackowali mi hasło. Zmienię na jakieś lepsze. No mi też dawno shakowali konto, skoro byłeś wtedy pod nickiem Słoniu to może widziałeś. Ten haker zrobił niezłą rozpierduchę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 słoniem nazywali na ingena/grele/bassmastera, lowrider Cie tak przechrzcil. Osiem nigdy nie byl sloniem, nie przypominam by go tak nazywano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie, YXE Patrz: https://forum.gmclan.org/index.php?showuser=3747 to jest stare konto Ósemki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 tak. podales jego konto nazwane sloniem, ale faktycznym sloniem nazywany byles Ty. o tym mowimy, nie o fikcyjnym sloniu osiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Chce zostać przez Ciebie wyeksterminowany. Nocą. Za byle co. Marmota się nie da wyeksterminować. On jest po dobrej stronie konfliktu. Niezależnie jakby trollił i tak by nie dostał bana. Logiczne, że będzie mniej. W końcu wszyscy słabi odpadną i nie będzie kogo banować, a na GMClanie pozostanie tylko elita tych, którzy traktują to forum poważnie emot11.gif. Czyli ci co przeżyją mogą ogłosić się elitą, po zakończeniu rygoru. My też za siedzenie tutaj z wami i znoszenie niektórych nic nie mamy. Oj, masz. Z tymi normalnymi możesz kulturalnie porozmawiać, a z trolli możesz się pośmiać. Z Korei prawie nie da się uciec, a forum możesz spokojnie opuścić, nikt cię na siłę nie trzyma :3 Ale niektórzy muszą spokojnie opuścić forum, chociaż tego nie chcą, a admini nie będą takich na siłę trzymać, wręcz przeciwnie. Do adminów: a z trolli możesz się pośmiać No chyba, że te trolle są szkodliwe i nieśmieszne w swoich żartach. A jak są nieszkodliwe to nawet mi ich żal. Kiedyś miałem forum i tam był taki spamer i troll. Ale bardzo szkodliwy! :( W końcu dałem mu bana na nieokreślony czas. Po jakimś pół roku go odblokowałem, z myślą, że albo się zmienił, albo zapomniał o stronie. Dzień później forum było zaspamione i dałem mu bana na zawsze. Teraz to forum istnieje tylko dla dawnej administracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Oj, masz. Z tymi normalnymi możesz kulturalnie porozmawiać, a z trolli możesz się pośmiać.Masz jakąś poronioną wizję mojej osoby. Swoją drogą: to tak jakbyś mi zarzucił, że nie mam z kim rozmawiać na co dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Nie zarzucam niczego takiego. Ale jak trollują śmiesznie to można. OK, źle napisałem - chodziło o ich żarty(no chyba, że nieśmieszne). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 pokaz mi trola ktory jest smieszny. powiedz czemu gmclan ma byc smieszny. jesli chcesz zobaczyc cos smiesznego to idziesz na komixxy, albo demotywatory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 jesli chcesz zobaczyc cos smiesznego to idziesz na komixxy, albo demotywatory. ja tam idę, gdy jestem zbyt wesoły i chcę stracić wiarę w moich rówieśników edit: a żeby być w temacie (w końcu rygor to rygor, lol): to świetny pomyśł, kiedy widzę, co wyczyniają niektórzy (porównywanie do Korei Płn - WTF), to jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 @YXE Wiesz, wymyślenie śmiesznego trolla to trudna sprawa. Ale mam takiego w wyobraźni. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo strada Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Trolle to głupie dzieci co nie mają co robić na necie i myślą ,że są śmieszni (choć nie raz są) ,które swoim spamem zapychają internet ,który nie długo się tak obciąży ,że go nie będzie. A tak na serio to daj mi jedną pozytywną rzecz działalności trolli na forum? A jeżeli tu jest problem z trollami ,które piszą w Valhalli .to zróbcie Valhalle od 100 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Trolle to głupie dzieci co nie mają co robić na necie i myślą ,że są śmieszni (chodź nie raz są) ,które swoim spamem zapychają internet ,który nie długo się tak obciąży ,że go nie będzie. A tak na serio to daj mi jedną pozytywną rzecz działalności trolli na farum? Mamy przynajmniej pewność że gatunek bakterii-szkodników nie wyginoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Strada neo: 1. Co to forum? 2. chodź nie raz są Gdzie mam iść? 3. Znak zapytania w ostatnim zdaniu nie ma racji bytu. Wiem, ztrollował mnie, ale po prostu musiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Strada neo: 1. Co to farum? Nie przekręca się cudzych nicków, bo to nieładnie! Tak samo nie lubię jak ktoś pisze mój nick z małej, no ale przecierpię :D Co do "farum", ty nigdy nie robisz literówek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 30 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Trolle to głupie dzieci co nie mają co robić na necie i myślą ,że są śmieszni (chodź nie raz są) ,które swoim spamem zapychają internet ,który nie długo się tak obciąży ,że go nie będzie. A tak na serio to daj mi jedną pozytywną rzecz działalności trolli na farum? A jeżeli tu jest problem z trollami ,które piszą w Valhalli .to zróbcie Valhalle od 100 postów. Wtedy wszyscy będą spamować, żeby dobić 100 postów ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 predzej sie ich wybije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi