Bosu Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja w telefonie mam 10MB jak świeci się ikonka HSDPA:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ale roznie, czasami mam moje 25 a czasami wlasnie jakies 18,20,22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 moja magiczna bezprzewodówka z playa. na szczęście tylko do stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Chędożony router. 2 kompy się spaliły i tylko przez niego serwera stawić nie mogę :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Chędożony router. 2 kompy się spaliły i tylko przez niego serwera stawić nie mogę :| Na tym chciałeś serwer stawiać? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Też ma router na 2 kompy, stąd ten transfer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 W kazdym razie widać że nadal nasz internet w porównaniu do innych krajów stoi na niskim poziomie.. Fakt- dostę jest coraz lepszy no i transfer oferowany coraz wyższy, ale cena... odstrasza:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Darlix: 3, gwoli ścisłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ja mam tylko 2 wejścia, ale też tylko 2 kompy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Tak :D Znaczy, że mieszkasz gdzieś niedaleko mnie? Bo ja się Willa pytałem. Bo Muszyna jest 7 km od Krynicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Darlix: Ja też, laptop, który jako jedyny się nie spalił ciągnie z wi-fi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 No to co, wygralem no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Znaczy, że mieszkasz gdzieś niedaleko mnie? Bo ja się Willa pytałem. Bo Muszyna jest 7 km od Krynicy. Do Ciebie mam 2h, 40 minut drogi [wg. google maps] No to co, wygralem no nie? Suuupeeeer, wygraaaałes. Zaraz przerobie sobie Twój test, i ja wygram, mwamwamwamwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Skąd ten test? Ping 3ms? lololol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Do Ciebie mam 2h, 40 minut drogi [wg. google maps] Suuupeeeer, wygraaaałes. Zaraz przerobie sobie Twój test, i ja wygram, mwamwamwamwa. Tyle, ze haczyk jest w tym ze oba nie sa przerobione. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Tak zebys sie zbyt mocno nie cieszyl, przebije cie chociaz downloadem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 23 Listopada 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Dawniej miałem 0.6 down, 0.3 up :P Teraz lepszy pakiet(41zł)(jeszcze jest umowa, więc nowego nie moge brać ;/): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Życie jest okrutne, mieć 25 mbs downloadu a Roki ma więcej uploadu odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi