Smo Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tytuł: Galaktyka Klikacza Gatunek: yyy... nie wiem. Coś w stylu catch-the-clown :D Opis: Rozgrywka toczy się w kosmosie. Gra w której klika się na obiekty. Za każde kliknięcie dostaje się punkty. Jest też 1 obiekt, który je odejmuje. Moja pierwsza gra :) Download: Download Rozmiar pliku: 13, 5mb Autorzy: Programowanie: Smo Fabuła: Smo Grafika: Smo, Game Maker Muzyka: Google Screeny: Screen1 Screen2 Proszę nie oceniać mnie zbyt surowo - to moja pierwsza gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Idź umrzyj, błagam. Takiego crapu się nie wystawia do opinii publicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Proszę nie oceniać mnie zbyt surowo - to moja pierwsza gra Za jakie grzechy każesz nam grać w twoją pierwszą grę? :c Nie bierz przykładu z niektórych hu.. gmclanowiczów i nie wstawiaj tu pierwszego lepszego "czegoś" po 15 minutach roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja to robiłem 2x dłużej niż napisałeś, Farkraj :D Dobra, dziękuję za opinie :) E: Za jakie grzechy każesz nam grać w twoją pierwszą grę? Czy ja coś komuś kazałem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Łarkh! Jako, że pierwsza gra i łagodnie, to dostaniesz jedną gwiazdkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dzięki ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Na GMC dopatrzyłem się takiej zasady. Niestety ale tu nie są mile widziane 'pierwsze gry użytkowników GM'a'. Takie to społeczeństwo niestety ;) Ale dobrze. Pobiorę i ocenię. Paint it black! [-Przekaz danych aktywny-]Gra jest łagodnie mówiąc kiepska. Grafika może ujdzie, chociaż tło i ta ramka z asteroid mi się nie podobały. Hmh, gra nie ma większego sensu. No cóż. Gdyby to nie była twoja pierwsza gra dostałbyś ode mnie jedną gwiazdkę. [-Przekaz danych dezaktywowany-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 nie oceniam, bo nie pobrałem. screeny, opis i rozmiar pliku mnie odrzuciły. tam-di-dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dzięki Ignis :) Jaklub - rozumiem, rozmiar może odrzucać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nawet nie chciało Ci się poustawiać równo kamieni. Gra jest nudna nic się nie dzieje. Pierwsza gra nie wstawiaj. Pozostawię to bez oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 No ale.. Jak na kogoś kto na forum ma 80 postów to nieźle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Gierka wcale nie jest taka zła jak mówicie, mi się podobała, menu ładnie wykonane. Ładnie narysowałeś rakiety i kamyki, tyle że z rakiet nie wyciąłeś tła. 5/5 Podobał mi się ten maślakowy bonus jak się zdobędzie 666 punktów, wtedy wyskakuje magiczny chlebek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 No ale.. Jak na kogoś kto na forum ma 80 postów to nieźle Od teraz ilość postów miernikiem umiejętności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 16 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 W GMie po prostu za łatwo się gry robi, powinni to fixnąć. Jakiś test wiedzy przed tworzeniem exeka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Wtedy spytanie wujka Googla by pomogła, ew. by się uczyli odpowiedzi na pamięć :P Prędzej test przed zrobieniem nowego tematu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Wystarczyło by usunąć to durne mixowanie składni delphi z c to od razu połowa ludu będzie głowić się dniami co jest źle xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxix Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 nie... no.. motyle były lepsze ^^ Grafika.. em... ile to robiłeś 3 min? A te statki i rakieta nie twoja :P (Nawet nie usunięte białe pola ^^) Kolejny zaje**** projekt na GMClanie. Mam nadzieje, że ostatni :P Co do gry... to nie napracowałeś się :P Pewnie kilka dni ^^ bo i grafa do dup* ^^ 1/5 Pozdrawiam, Bidziu890 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Napisał, że zrobił w 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 gra do dupy ale w sumie to nostalgiczne wspomnienia przy ctc :) 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 gra do dupy ale w sumie to nostalgiczne wspomnienia przy ctc :) 1/5 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 17 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Proszę nie oceniać mnie zbyt surowo - to moje pierwsze gówno. Nie wstawiamy pierwszych gier jeśli nie jesteśmy propaganją. Pierwsza zasada gmc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Aha :D Właśnie teraz poznałem tą zasadę, ale rozumiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jednak nie rozumisz bo wstawiłeś tu swoją pierwszą grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jednak nie rozumisz bo wstawiłeś tu swoją pierwszą grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 wstawianie obrazków bez treści posta to najzwyklejszy SPAM, ide po admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 wstawianie obrazków bez treści posta to najzwyklejszy SPAM, ide po admina. ide po mame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 18 Listopada 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ide po mame. niom, ja też mam ochotę zagrać sobie w emulowane gierki z automatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi