DobryZiom Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 kompa nie chciałeś oddać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Znowu sprobuje cos naskrobac, co prawda me2 juz mam ale druga kopia nie zaszkodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 to chyba orginałka :D czemu tak dużo czasu? :D Po co? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ponieważ nie każdy ma 99 lat i tyle czasu co ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Po co ciągle ktoś mówi, że się zapisuje, lub nie zapisuje, jak tu żadnych zapisów nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Może dają ogólne pojęcie jaka mniej-więcej będzie konkurencja. Ale znając życie, połowa (jak nie więcej) z tych osób nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Zapewne tak będzie,a narazie majstruję coś..zobaczymy ile mnie będzie motywacja trzymać:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ponieważ nie każdy ma 99 lat i tyle czasu co ty. mam 17lat, w domu jestem 2dni w tygodniu(albo i nie, dziś i jutro wyjątek bo mam chorobowe zwolnienie) i nie chce mi się siedzieć cały dzień przed kompem... szkoda życia... ale 2 miechy to chyba lekka przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Chcesz żeby gry były tylko takie jak na ligę?:D (mimo iż większość taka będzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Mam pytanie, a muzyka też musi być stworzona przez nas(lub przez kogoś specjalnie do naszej gry) czy może być jakaś darmowa(np. modules.pl)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 imho skoro nie masz w regulaminie nic o tym wspomniane, to możesz użyć co chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ostatnio brałeś co chciałeś jeśli chodzi o muze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Oczywiście muzyka nie powinna łamać praw autorskich. Ale szczerze - kto to sprawdzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 SPOILER:Roki robi już system 'sikania':D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ważna rzecz której brakuje na filmach i w grach :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 28 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Przykłady gier: (Również w pierwszym poście) Przykład 1 Przykład 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Hymmm...to ja coś ambitniejszego robię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ważna rzecz której brakuje na filmach i w grach :< Poczekaj do lutego na DNF. Pierwsza misja zaczyna się od sceny oddawania moczu (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 28 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Uzjel, wciągnęła mnie ta pierwsza gierka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flipper Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Robię podobną grę do tej z drugiego przykładu. W sumie to robie dwie gry i nie wiem, którą z nich dać na konkurs. :jezor: Będę się nad tym głowił dopiero po skończeniu ich skończeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 Można oddać więcej niż jedną grę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 29 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2010 to by było głupie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 jeśli mają być na poziomie "Powodzie", poprzestań na jednej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Lepiej niech zrobi, musi być przynajmniej 5 gier >:D Nie, dobra, serio, postaraj się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 jeśli zrobisz jedną, a dobrą grę to będzie wooow ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 To może niech zrobi kilka gier i połączy w jedną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Paczka minigier=fail? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Jak jest taki płodny w pomysły, to niech tak zrobi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 płodny w pomysły to on jest... tylko wszystkie do dupska :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Może dają ogólne pojęcie jaka mniej-więcej będzie konkurencja. Ale znając życie, połowa (jak nie więcej) z tych osób nie zrobi. ja swoim "zgłoszeniem" w poprzedniej edycji zdemotywowałem parę osób, sory :D normalnie potęga manipulacji społeczeństwem xD a serio, hmm, nosz kurde, z jednej strony nagrody kuszą, z drugiej lenistwo odradza - dylemat mam, zobaczymy jak czas pozwoli :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi