Moe Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Witam! Dziś chciałem wam przedstawić malutki program zrobiony z nudów, na podobieństwo programu znanego z Linuxa, który odmierza czas do zaparzenia herbaty - Dziś jest on już na Windowsie! W programie możesz wybrać wiele typów herbat do zaparzenia, począwszy od zwykłej, do zielonej. Po zaparzeniu herbaty program powiadomi nas "Dymkiem" oraz sygnałem dźwiękowym. Zapraszam do pobierania, oraz oceniania programu! < Twórcy programu > < żeby zaś moderacja nie czepiała się szablonu > Programowanie - Moe Grafika - Google & Moe Inne duperele - Moe DOWNLOAD < Screeny > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeyo Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Hmmm... a więc: grafika: bardzo ciekawa, zwłaszcza ta przepiękna filiżanka :rolleyes: - 5/5 pomysł: nie twój! Mam patent na to urządzenie, i ma ono zatemtegowany znak firmowy :P przydatność: zbyt duże ryzyko wylania zielonej chińskiej herbatki na klawiature! - -25/5 RAZEM: eee... -3/5 , czyli po dzieleniu przez -1 dodaniu dwóch i zaokrągleniu do miliona wychodzi: 5/5 !!! Gratuluję! Edit: nie wyszły mi emotki (niektóre) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 24 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Cieszę się z oceny, ale patent na to : I?am ready to be ???? MAM JA! ^^ - Teraz pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeyo Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Szczerze przepraszam! :crying: Może teraz być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 Moe taki cwaniak z ciebie? Skopiowałeś koncept od psysia, a ty @zeyo ustaw sobie jaki miałeś, bo sam koleś skopiował i się czepia A program jest dupny, nie ma żadnych praktyczniejszych fukcji poza czasem dla herbaty i rodzaju, lul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 @UP na podobieństwo programu znanego z Linuxa Raczysz sobie ze mnie żartować? To jest taki dodatek do kdetoys, który mówi ile czasu powinna się parzyć herbata (kawa chyba też), nic pozatym :P Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 24 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2010 program moim zdaniem nie ma sensu ani racji bytu... offtop: "I'am ready to be. I'am ΜΦΞ" WTF?! ΜΦΞ=MFiXi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Eee tam. Programik fajny, chociaż nie wciąga :P Idealne dla ludzi, którzy lubią grać bez gry xD 4/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 nie mogę po prostu wytrzymać, gdy widzę jak coś takiego dostaje 4/5 no chyba jaja sobie ludzie robicie ocena z dupy i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Kompletnie bez użyteczny program, jak będę chciał sobie sprawdzić czas parzenia danej herbaty to równie dobrze mogę to zrobić za pomocą google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 25 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Moe nie jesteś śmieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Ten program jest bardziej przejrzysty i czytelny niż połowa tu zaprezentowanych razem wziętych. Użyteczność niska, ale uczcie się designu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 26 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Kompletnie bez użyteczny program, jak będę chciał sobie sprawdzić czas parzenia danej herbaty to równie dobrze mogę to zrobić za pomocą google. Jak mnie wkurzają takie rzeczy. Ktoś zrobi kalkulator - źle! bo google policzy. Ktoś zrobi "program do parzenia herbaty" też źle! google policzy. Ktoś zrobi słownik, OCZYWIŚCIE ŻE ŹLE!! google przetłumaczy. Rozumiem, że większość ludzi ma już dostęp do internetu, oraz "Googlarki" no ale bez przesady ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 Ten program jest bardziej przejrzysty i czytelny niż połowa tu zaprezentowanych razem wziętych. Użyteczność niska, ale uczcie się designu. +1. Komuś się może przydać :3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 26 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2010 moe, ten program jest po prostu do dupy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Nikas po prostu już taki jest ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 tylko małe dzieci sądzą, że liczba postów coś znaczy a połowa ocen naprawdę z dupy. program do liczenia czasu parzenia herbaty? litości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 27 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Dzieła znudzonych ludzi są często wartościowe, ale to akurat nie jest i chyba musiałeś się nieźle nudzić. apruval dla jaklubów i nikasów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 nie mogę po prostu wytrzymać, gdy widzę jak coś takiego dostaje 4/5 no chyba jaja sobie ludzie robicie ocena z dupy i tyle Taaa... Ty jesteś z dupy i tyle :P Ten program jest bardziej przejrzysty i czytelny niż połowa tu zaprezentowanych razem wziętych. Użyteczność niska, ale uczcie się designu. I tu się zgadzam :) Co z tego, że program nie ma praktycznego zastosowania? Ważne, że podoba się twórcy i jest dobrze zrobiony. Jak się ocenia, to nie tylko użyteczność, ale też wykonanie. I za to Moe dostaje dobre oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 "Simple Tea" NIE jest do niczego. Gratulacje dla autora za pomysł i wyobraźnie Program przyda się dla osób, które nie potrafią zaparzyć poprawnie herbaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 W kolejnej wersji powinieneś dodać :P - Tray Icon (Chowanie do Tray'a, infomacja w tray'u ile zostało do końca czasu itp.] - Możliwość dodawania własnych "herbatek" :P Być może pomyśl o kawie? :D Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Być może pomyśl o kawie? Ale tytuł brzmi "Simple Tea" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smo Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Trudno :P Zmieni na "Simple Coffee" :D I będziemy mieli 2 programy do parzenia napojów w komputerze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piedro Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Ale tytuł brzmi "Simple Tea" Zmienić na "simple drink" i będzie można i kawę i herbatę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jak mnie wkurzają takie rzeczy. Ktoś zrobi kalkulator - źle! bo google policzy. Ktoś zrobi "program do parzenia herbaty" też źle! google policzy. Ktoś zrobi słownik, OCZYWIŚCIE ŻE ŹLE!! google przetłumaczy. Rozumiem, że większość ludzi ma już dostęp do internetu, oraz "Googlarki" no ale bez przesady ludzie! Tylko , ze w porownaniu z Toba Google to ogromna firma i kazdy ja zna. 1. Kalkulatorow na necie jest pelno. I wierz mi google nie jest w tym wzgledzie najlepsze. 2. Nie rozumiem sensu tworzenia takiego programu(przynajmniej jesli tak bedzie wygladal jak teraz). Mogles chociazby dodac rodzaje cherbat, informacje o nich, zdjecia. Wtedy twoj projekt bylby 4x lepszy :3. btw. "Simple Kakaoko" i bedzie oprocz kawy i cherbaty, goraca czekolada ! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wreszczie będę mógł poprawnie zaparzyć herbatę :D . Bo nie miałem takiego wspaniałego licznika i wyjmowałem torebkę o 2 sekundy za późno ;/ . A niedobra była wtedy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Kiedy zobaczylem ten programik pomyslalem to samo Assassin :P... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 lol to w ogóle herbata sie zaparza? ja zawsze wkładam torebke, trzy łyżki cukru, leje do połowy szklanki wrzącej wody, łyżką wyduszam poduszke i wyrzucam ją do kosza, i odrazu leje zimnej kranówy do herbaty i mam gotową schłodzoną na tyle że sie da pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 A ja taka torebkę używam jeszcze 10 razy... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Kranówa? Fuuuuuuuuuuu :P Ja mam "czajniczek" z zimną wodą, na noc nalewam nowej, przegotowanej i na rano jest zimna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi