Czarny Ass Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kiedy wersja 0.19? Nie mogę się doczekać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kiedy wersja 0.19? Nie mogę się doczekać. :) http://gear-studio.com/ ostatni news Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dzięki. Nie wchodziłem tam dawno temu. Będę pamiętać na przyszłość gdzie mam zawsze sprawdzać. (myślałem, że na gmclanie coś napisze :)) Aktualnej wersji z serwerem możecie spodziewać się na samym początku nowego roku. Łiiiiiii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Server ONLINE. Więcej info: GEAR-STUDIO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie ma nikogo ;/ Wgl. 20-30 FPS mi gra chodzi tylko, mimo iż powyłączałem niektóre efekty, no ale wiem, GM jest słaby :P Nie wiem czy to bug, czy połączenie z netem, ale: - Nie mogłem się odrodzić :( - Jak się pokazują te czaszki jak z Gears Of War, to mi poza ekran wylatują ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlonyIPorosty Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Draw Event for object sysLightControl: Trying to use non-existing surface Wkurzające te menu trochę jak się trzęsie. Apropos każdemu tak na gmclanie pisanie śmiesznie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 1. Masz problem z kartą graficzną (za mało pamięci, zintegrowana, laptop, itp.) 2. Śmiesznie tzn. jak? Dla mnie śmiesznie to by było jakby chodziły niedźwiadki po ekranie a litery byłyby każda inną czcionką... ale tak nie jest, więc u mnie nie działa śmiesznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 1. Masz problem z kartą graficzną (za mało pamięci, zintegrowana, laptop, itp.) 2. Śmiesznie tzn. jak? Dla mnie śmiesznie to by było jakby chodziły niedźwiadki po ekranie a litery byłyby każda inną czcionką... ale tak nie jest, więc u mnie nie działa śmiesznie. Dla mnie śmiesznie jakby każda napisana wiadomość u innych graczy wyświetlała się jako "Dont steal farm me pls"/"hurr?"/"SOLO TOP!!", wtedy dość śmiesznie by było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pewnie chodzi o Input Lag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 jak klikniesz odpowiedz (nie szybka odp.) to jest tak, ż♥e kursor sie nie wyświetla i zawsze jest na końcu... polecam skorzystanie z opcji szybkiej odpowiedzi/edytora HTML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlonyIPorosty Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mentoss o to mi właśnie chodziło, dziękuję. Może to być wina mojej badziewnej :wacko: 64MB karty graficznej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Spoko, też mam 64mb i mi nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deusald (Adamentium) Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Błąd podczas włączenia gry: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Trigger Event: <Deleted> for object NavDetail_Shadows_Players: Error defining an external function. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Czy fragi są też po zabiciu "aliena"? Nie wiem, bo pierwszy raz grałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Szkoda że serwer stał tak krótko... pograł bym jeszcze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Z tego co wiem to tylko rangi są za obcych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Szkoda że serwer stał tak krótko... pograł bym jeszcze ;/ No przecież serwer nadal stoi... Grają na nim ludzie właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 8 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 No, ja grałem ale wszyscy wyszli :/ Disclaimer: wszyscy czyli jedna osoba :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 U mnie aliensy stoją cały dzień. (to jest kubek jakby ktoś nie wiedział, ucho jest z tyłu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Z Almory też masz? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Nie, ten dostałem od Borka w prezencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jak pisałem tego posta to wejść coś nie mogłem... klikałem połącz... chwilowa zwiecha i nic... zakładam że już jest off bo teraz przynajmniej wyświetla się info że nie można połączyć z serwerem... Fajny kubek :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Gra ta to tak naprawdę nic specjalnego, miałem okazję pograć kilka razy.Przez pierwsze 10 minut się fajnie grało jednak potem nuda, nuda, nuda - zero taktycznego podejścia ,gameplay po obczajeniu"fajerwerków" też nie zaskakuje. Jeżeli chodzi o optymalizacje - u mnie max ale pamiętam że niektórym osobom nieźle cieło, wątpie żeby ta gra miała wielu zwolenników. W porównaniu do innych gier ta jest naprawdę średnia i aż się dziwię że powstało takie zamieszanie przy tak przeciętnej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkarius Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ta gra jest przeciętna jak na gmclan? Chyba sobie kpisz, jako jedna z niewielu zapowiada się właśnie ciekawie, i ma cokolwiek do zaoferowania. Mógłbym na palcach u jednej ręki policzyć inne dobrze zapowiadające się tutaj gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ta gra jest przeciętna jak na gmclan? Chyba sobie kpisz, jako jedna z niewielu zapowiada się właśnie ciekawie, i ma cokolwiek do zaoferowania. Mógłbym na palcach u jednej ręki policzyć inne dobrze zapowiadające się tutaj gry.Proszę, czekam. GMclan jest małym, podrzędnym forum, na którym nic dobrego nie powstaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 To wg Crackkk-GM świadczy o poziomie GMClanu, Arkariusie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 E tam :) Bez sensu w ogóle wypowiadać się na temat gry, która oferuje 10% pełnej wersji. Jednym będzie się podobała i będą czekali, a drugim w ogóle, są jeszcze trzeci, obrzucacze błotem, ale tych to olać ciekłym kałem. Póki co nie ma nawet możliwości stawiania dedykowanych serwerów, gra jest w fazie tworzenia i tyle na ten temat :) Mi też się nie podobają jakieś świnie, farmy i inne duperele na TwarzBooku, a mimo to gra w te gry masa ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Proszę, czekam. GMclan jest małym, podrzędnym forum, na którym nic dobrego nie powstaje. Zgadzam się z tym w 90%, ale jednak Aliensy borka to najlepiej zapowiadająca się aktualnie gra na gmclanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ta jest naprawdę średnia i aż się dziwię że powstało takie zamieszanie przy tak przeciętnej grze.Ale przyznasz, że jest lepsza niż nullbreaker, co? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Zastanawiam się czasem, czy na GMCLANie średnia ocen nie wygląda tak: 1 - badziew, 2 - badziew, 3 - badziew, 4 - taka sobie, 5 - minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi