Czarny Ass Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Mam włączone 334 procesy i właśnie piszę ten temat z działającym komputerem. Właśnie słucham Black Sabbath - Paranoid na Wrzuta Playerze i mam włączonego painta aby zapisać screena. Nic się nie przycina! Ale radocha! Normalnie nie wytrzymuję widząc te mega jaja! Nie wiem co mnie napadło aby tyle włączyć ale wszystko śmiga. Pisząc to zdanie włączył się Manowar - Die for Metal i tez się nie zacina. Myszka, klawiatura itd działa znakomicie. Wszystko wpisuje się w edytorze tekstu w odpowiednim czasie bez opóźnień. Wszystko śmiga. Chyba nakręcę filmik jak mi komp działa przy tylu procesach. Pisząc to zdanie zapomniałem, że na uploaderze nie ma obsługi bmp. Zmieniam na png! Wzystko nadal śmiga. Zużycie procesora 35%! 12:33 15% - zużycie procesora! 12:34 Słucham Pink Floyd - One of These Days! Właśnie się wstawia na uploadera screen! Chwilkę potem już jest Nadal wszystko śmiga! Chyba włączę więcej! 12:37 Czekam aż się coś zatnie, ale się nie zacina! Chyba włączę więcej! 12:40 Nadal śmiga!!!!! Tera są 361 procesy! Strony szybko się włączają! Nowy screen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 OK! Ściągam HyperCama i kręcę filmik! (wiem, że słaby,ale prędko chcę zrobić) EDIT: 377 procesów i nadal działa! Wszystko śmiga oprócz wiersza polecenia, który trochę wolniej chodzi ale i tak działa w szybko i zostawia po sobie ślady na ekranie jak się rusza tym oknem. Jednak po sekundzie znikają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 15 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A co liczba procesów ma do obciążenia komputera? Ważne jest ile dany proces zjada ramu oraz czy wykonuje obliczenia, bo jak jest "idle", to możesz mieć od cholery procesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ale lol! 256 MB Ramu Procesor: 1.7 GHz 377 procesów, a śmiga! Piiisssskkk! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 LoL aL3 sŁ1tAśN1e3!1 :**** 4l3 l0l!!1 :333 pOsHdRuufK4!11 :* ...naprawdę ciężko się w ten sposób pisze. polać Ranmusowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Nie wiem czemu jak przeczytałem post jakluba ochłonąłem. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Odpal sobie 5 gier pokroju crysisa 2, dopiero wtedy możesz się chwalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Te okienka FUCK YEA naprawde musza zjadac mase ramu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 @Ferrari4 Dostałeś już orgazmu ?? Cholera ale hartkor z Ciebie łaaaaaał no normalnie dżastin bjegej łaaaał, mi się udało odpalić 1238 okienek CMD i się nie chwalę, słit byłeem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 12:40 Nadal śmiga!!!!! Tera są 361 procesy! Strony szybko się włączają! Nowy screen: Aha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 O nie! Windows! Akysz! Akysz belzebubie! Akysz zabobonie jeden! Linux 4ever! Szerzmy propagandę! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Polecam przełączyć na zakładkę procesy i wtedy dać nam screenshota. Założę się, że te >300 procesów w dosie nie zajmuje powyżej 10MB ramu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 omg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ma chłopak pasję, powinniśmy to docenić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 O nie! Windows! Akysz! Akysz belzebubie! Akysz zabobonie jeden! Linux 4ever! Szerzmy propagandę! Ja tam mam maca i sie tak nie chwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 A czy ją się chwalę? To była nieudana próba sprowokowania kolejnej idiotycznej dyskusji nad wyższością Linuxa/Windowsa. Bo niektóre tutejsze ludki zbyt lubią się o to kłócić. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Zużycie procesora 35%! Puste okno dosa, zabiera tyle ramu, że otworzysz takich jeszcze z pare tysięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Oszust! Pokazałeś nam screena z listy aplikacji, nie procesów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Pozdro koleś, dobry jesteś ;) Pewnie jeden proces zżera 10KB ram'u co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Napiszcie to jeszcze 20 razy, bo nie zakumałem o co chodzi z tym ramem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 5 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 xd gdzie są gmclany z tamtych lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ciekawe czy platyna wyrósł już z linuksa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 ciekawe czy lubi rosół Chell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 hmmm mniej ciekawe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Ciekawe czy platyna wyrósł już z linuksa :D albo spodni podciągniętych nad pępek :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 albo spodni podciągniętych nad pępek :rolleyes: ZESRAŁEM. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dester Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 No nie!!! NIE WIERZE NIEWIERZĄCYM ZOSTANĘ!! Odpal TO, potem się chwal :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Nie wiem co to ale zgaduje, że forkbomb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 7 Września 2015 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 nowokolega daje krzykliwy post z plikiem .bat, seems legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi