Morti Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Tytuł: POWODZIE Gatunek: zręcznościowa z lotu ptaka Opis: Jest to gra robiona na lige24. Niestety spóźniłem się o 1 min :( . W grze chodzi o to żeby uratować 10 ludzi. Download: >>>>>|<<<<< Rozmiar pliku: ok 3 mb Autorzy: Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: ja i wyrocznia google Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 wrzuć na uploada, bo pełno jest na tej stronie reklam więc nie pobieram. trzymam dystans od takich stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 A na którą turę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Gratuluje wyboru uploadu: pelno reklam, ukryty button od downloadu. Nie ściągałem, nie oceniam, zmień upa na gmclanowy a ściągne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 jest jedna reklama i wielki button "FREE DOWNLOAD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 a po kliknięciu minigra dojedź ołówkiem i wyskakiwanie reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 nie wiem czemu czepiacie się up'a mi działa.. :P Wracając do gry.. zacznijmy od tych rzeczy które mi się nie podobają... - postać/motorówka po wyjściu za okno rozgrywki leci dalej - grafika... emm... gorszej nie mogło być :P ale i tak ja bym lepszej nie zrobił :w00t2: - postać nie zatrzymuje się sama tylko za pomocą strzałki do dołu.. nie wiem jak wy ale ja takiego czegoś nie lubię. - troszkę nudna więc powstrzymam się od oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 postać nie zatrzymuje się sama tylko za pomocą strzałki do dołu.. nie wiem jak wy ale ja takiego czegoś nie lubię. No bardziej realniej bo na motorówce masz takom dzignie gazu. I jak ją weźmiesz do przodu i puścisz to ona nie wraca na swoje miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasor Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Gra totalnie nie dopracowana, goście których ratujemy po zresetowaniu gry , są tam gdzie byli wcześniej, co robi grę nie ciekawą, gdyż po dłuższym graniu można łatwo zapamiętać gdzie dokładnie byli wcześniej. Grafika gry zrobiono w paincie, menu również. Jak dla mnie ta gra to nic ciekawego zero gry,same nudy. 1/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 A zrób se coś w 30min :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Robiłeś coś 30 min - nie wystawiaj do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Grafika gry zrobiono w paincie, menu również. 1/5. żenuła.. od kiedy grafikę ocenia się po programie w którym się ja stworzyło kolunio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 żenuła.. od kiedy grafikę ocenia się po programie w którym się ja stworzyło kolunio? Popieram. Swoją drogą paint to bardzo dobry program, tyle że praktycznie nikomu nie chce sie wysilić by narysowąc coś lepszego. Czekam nadal na zmianę downloadu. Nie ściągnę dopóki nie zostanie zmieniony. A zrób se coś w 30min tongue2.gif Czyżby próba zdobycia shitowego achieva? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Popieram. Swoją drogą paint to bardzo dobry program, tyle że praktycznie nikomu nie chce sie wysilić by narysowąc coś lepszego. Czekam nadal na zmianę downloadu. Nie ściągnę dopóki nie zostanie zmieniony. Czyżby próba zdobycia shitowego achieva? Niby w czym jest dobry? Chyba tylko w tym, że się odpala sekunde, bo nie ma żadnej przewagi nad pozostałymi programami. A to, że można w nim coś ładnego zrobic to żadne odkrycie, tylko pada pytanie - o ile szybciej można to samo zrobic w lepszych programach? Uprzedzam, że nic nie mam do Painta, ale to, że jest b dobrym programem to bzdura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Paint nie ma warstw i da się cofnąć tylko o 4 kroki bodajże. To eliminuje go z większych prac, chyba, że ktoś jest masochistą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Paint nie ma warstw i da się cofnąć tylko o 4 kroki bodajże. To eliminuje go z większych prac, chyba, że ktoś jest masochistą. 3 kroki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Na moje potrzeby paint wystarcza, rysuję zwykle małe grafiki, tylko do menu się bawię w GIMPie. Paint jest o tyle dobry że jest prosty w obsłudze i całkiem szybki, jednak pod wieloma względami jest przewyższany przez inne programy ;). A zrób se coś w 30min Następnym razem spędź przy grze więcej czasu i nie będziesz się musiał obawiać o oceny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ludzie.. wiadomo że nie można porównywać pinta i szota/ no dobra na upartego można ale po co? zależy co kto tworzy w danym momencie.. Chcę zrobić pixarta to odpalam painta i żaden inny program sobie lepiej z tym nie poradzi... Co do grafiki w grze to nie lubię połączenia textur i rysowanej bajkowej oprawy jak ten ponton.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 odpalam painta i żaden inny program sobie lepiej z tym nie poradzi... Paint net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Miałem paint net, ale uznałem że lepiej radzę sobie z paintem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Chcę zrobić pixarta to odpalam painta i żaden inny program sobie lepiej z tym nie poradzi...Graphics Gale? Masz Painta + przezroczystość + warstwy + możliwość cofania ile ci się chce + podgląd + skróty klawiszowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 9 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dla wszystkich, którzy sądzą iż paint jest kiebski Patrzcie i płaczcie! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Morti wyjdź, proszę :( Równie dobrze można by edytować bity hexedytorem w pustym pliku bmp i zrobić piękny obraz, ale czy to kurna oznacza, że hexedytory są dobre do edycji grafiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draconis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 3 kroki :D najnowsza wersja painta pozwala na cofnięcie ok.50. kroków i obsługuje coś jakby przezroczystość oraz kilka efektów dla pędzle, niestety(stety?) dyskwalifikuje go brak podstawowej rzeczy jaką są warstwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 najnowsza wersja painta pozwala na cofnięcie ok.50. kroków i obsługuje coś jakby przezroczystość oraz kilka efektów dla pędzle, niestety(stety?) dyskwalifikuje go brak podstawowej rzeczy jaką są warstwy. Nie ma przezroczystości w paintcie z win7, ale przyznam, że i tak dużo lepszy jest. Morti, jesteś ultra-głupi, czy po prostu nie umiesz czytac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draconis Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Nie ma przezroczystości w paintcie z win7, ale przyznam, że i tak dużo lepszy jest. Dlatego napisałem "coś jakby przezroczystość" Miałem na myśli przezroczystość wewnątrz grafiki, czyli że można uzyskać efekt, że widać co było pod spodem. Proponuję jakieś usprawnienie regulaminu mówiące, że w tematach z czyjąś grą komentarze pisze się na temat gry a nie na temat programów w jakich była robiona grafika itp. i w jakich byłoby lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 9 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Dlatego napisałem "coś jakby przezroczystość" Miałem na myśli przezroczystość wewnątrz grafiki, czyli że można uzyskać efekt, że widać co było pod spodem. Proponuję jakieś usprawnienie regulaminu mówiące, że w tematach z czyjąś grą komentarze pisze się na temat gry a nie na temat programów w jakich była robiona grafika itp. i w jakich byłoby lepiej. To nikt by nie pisał wtedy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 9 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 W 30 minut to ja robię 1 grafikę lol a co tu mówić o grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 10 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 To było na lige 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XBlacKX Opublikowano 10 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 więc masz 24 godziny na zrobienie gry a nie 30 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi