marcinkowski1 Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Hej Sporo szukałem na forum, ale nie znalazłem. Czy w GM istnieje możliwość zrobienia gry,w którą potem można zagrać z poziomu przeglądarki ? Nie chodzi mi o jakis multiplayer, ale o zwykłą gre której nie trzeba ściągać. Ma ktoś taki przykład gry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 YYG / Gjava Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Adobe Flash CS3 :P Polecam shootutorial zrobiony przez Kongragate.com :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Prosił o coś związanego z GM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinkowski1 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 YYG / Gjavabrzmi wiarygodnie , a uzywales tego ? to sie jakos kompresuje to .exe czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Boże, GJava. jak masz mu takie niedorobione starocie dawać, nie pisz nic. jeśli chcesz zrobić coś, w co da się zagrać na stronie, lepiej sięgnij po Flasha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Wcale nie jest trudny :P Tak jak mówie, polecam tutorial od Kongregate :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinkowski1 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie kumam. Chodzi mi o konwersje czy coś.. by gierka z GM poszła przez przeglądarkę. Chodzi o ten tutorial ? http://www.kongregate.com/labs nie chcę tego robić we flashu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Nie kumam. Chodzi mi o konwersje czy coś.. by gierka z GM poszła przez przeglądarkę. nie, nie ma konwertera jest to http://wiki.yoyogames.com/index.php/Instant_Play ale tylko jeśli chce ci się bawić w pluginy do przeglądarek (czyli nie ma mowy o graniu w szkole, chyba że pozwalają wam wgrywać syf na sprzęcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinkowski1 Opublikowano 6 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 nie, nie ma konwertera jest to http://wiki.yoyogames.com/index.php/Instant_Play ale tylko jeśli chce ci się bawić w pluginy do przeglądarek (czyli nie ma mowy o graniu w szkole, chyba że pozwalają wam wgrywać syf na sprzęcie) Czyli user musi sobie zainstalować plugin by w to zagrac ? eee lippa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Gjava zostało zakazane przez yoyo więc autor poszedł dalej i zrobił własnego gma, G-Java zwanego JGM. Podobny dosyć do gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 a czemu yoyo zakazało G-jave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 re: Mentoss Moze bali sie ze zrobi im konkurencje na rynku :P?...Tak naprawde to chyba dlatego, ze nie chca zeby im ktos grzebal przy gm'ie. Tak pozatym mysle , ze nie warto dawac gry online, ktora mozna sciagnac w minute?...<lub dwie> :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ale większość ludzi, woli pograć na stronce, niż pobierać. Ja np. wole pobrać grę za pomocą dodatku YYG, na ich stronie. Klikam, to mi pobiera i odpala, niż samemu pobierać. A teraz koniec offtopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 nie, nie ma konwertera jest to http://wiki.yoyogames.com/index.php/Instant_Play ale tylko jeśli chce ci się bawić w pluginy do przeglądarek (czyli nie ma mowy o graniu w szkole, chyba że pozwalają wam wgrywać syf na sprzęcie) np u mnie w szkole metodą na zbyt leniwych uczniów jest niemożność instalacji flasha - youtube i gry wtedy nie działają. Obszedłem to przynosząc pendrive z Firefoxem Portable z zainstalowanymi odpowiednimi pluginami. Możesz spróbować i tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 a czy ja mówię, że chcę grać w cokolwiek w szkole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Października 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Hej Sporo szukałem na forum, ale nie znalazłem. Czy w GM istnieje możliwość zrobienia gry,w którą potem można zagrać z poziomu przeglądarki ? Nie chodzi mi o jakis multiplayer, ale o zwykłą gre której nie trzeba ściągać. Ma ktoś taki przykład gry ? Nie istnieje. Instant Play odpala osobną aplikację, więc się nie liczy i działa tylko na stronie YGG, na innych nie, do tego trzeba ściągać. Koniec, kropka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi