Flaque Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Tytuł: Snake It!Gatunek: ZręcznościowaOpis: Jest to kolejne maltretowanie schematu gry Snake. Tym razem przyjdzie nam konkurować z innymi wężami. Amciaj jedzonko, zbieraj bonusy i nie pozwól twoim przeciwnikom wygrać! Gra będzie skupiała się na trybie multiplayer, w którym poza zwykłymi posiłkami będziemy mogli podnosić specjalne przedmioty, które będą wywoływały różne skutki u wrogów. Od losowej teleportacji ich po zatrzymywanie w czasie. Obecnie w grze: 2 Węże Jedzonko! Szczur - Podkrada nam jedzonko, biega jak głupi. Po zjedzeniu go dostajemy 50 punktów + jedzonko które nam ukradł Bonusy (uśmieszki): Clock - Zatrzymuje wrogie węże Longen - Wydłuuuża wrogie węże Shorten - Skraca naszego węża dwukrotnie Teleport - Teleportuje wrogie węże w losowy punkt Brix - Nasz wąż wydala cegły Ctrl, Shift , Enter - Cheaty.Mini-Demkohttps://gmclan.org/up2770_4_SnakeIt.htmlAutorzy:FlaqueProgramowanie:FlaqueFabuła:FlaqueGrafika:Flaque, JapanstacheMuzyka:FlaqueScreeny: wąż na planszy drugiej: dwa wrogie węże: kolażyk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 czcionka brzydka, trzeci screen wygląda jak psie rzygi ale koncept wielu węży ok. zrób sieciowego multiplayera albo umrzyj... no dobra, chociaż ai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 zrób sieciowego multiplayera albo umrzyj... no dobra, chociaż ai Ach ten brak kolegów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ach ten brak kolegów;) przecież każdy porządny twórca gier wie, że gra powinna mieć jak najmniejsze wymagania sprzętowe =) zaraz, to chyba złe słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 18 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja gram z kolegami bez względu na mój, czy ich sprzęt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Czasami lepiej, jak wężyk wolniej się porusza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Ach ten brak kolegów;) Zasłużone 1/5, nie no serio bez ai i mp po necie ta gra nie ma sensu. (nie każdy się spotyka z kumplami, żeby siedzieć przy kompie, a tym bardziej przy jakichś wężach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 No grafika nie powala. Wąż jak każde inne. Jednyny plus to jak dla mnie tryb multiplayer, ale ile znowu można siedzieć i grać z kolegami w jakiegoś węża?! 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Twarze wenrzuf mnie osobiście rozbawiły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 ale ile znowu można siedzieć i grać z kolegami w jakiegoś węża?! Ile można siedzieć i strzelać do ludzi? Ta gra porusza problem naszej podstawowej potrzeby, jaką jest potrzeba pożywiania się - 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Widzę inspirację w Need For Eat. Polecam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Obecnie w grze: 2 Węże Jedzonko! Szczur - Podkrada nam jedzonko, biega jak głupi. Po zjedzeniu go dostajemy 50 punktów + jedzonko które nam ukradł Bonusy (uśmieszki): Clock - Zatrzymuje wrogie węże Longen - Wydłuuuża wrogie węże Shorten - Skraca naszego węża dwukrotnie Teleport - Teleportuje wrogie węże w losowy punkt Brix - Nasz wąż wydala cegły Ctrl, Shift , Enter - Cheaty. https://gmclan.org/up2770_4_SnakeIt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Wywal wyświetlanie kursora na full screenie i dodaj coś pod esc, bo nie lubię wyłączać gier przez alt+f4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Spoko foko, ustawienia na koniec. Sama gra jest najważniejsza: ) Widzę inspirację w Need For Eat. Polecam smile2.gif Nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draconis Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Widzę inspirację w Need For Eat. Polecam ;) Mi też się z tą grą skojarzyło, też polecam, chyba ją jeszcze gdzieś mam na jakiejś starej płycie. Chętnie zobaczę tę grę. (To już do głównego tematu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Sprawdziłem to NFE i rzeczywiście, cała gra Flaka to czysta zrzynka i plagiat. Jak ja mogłem dać 5/5? Czuję się oszukany, żądam przeprosin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi