Markuz Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Witam was, chciałbym wam przedstawić moją nową stronę iluzjony.co.pl Co na niej znajdziemy? Wszelkiego rodzaju iluzje i tego typu rzeczy :) Link : klik Proszę was o opinie :) Update 1 : Dodano podświetlanie aktualnie wybranej strony. Dodano wyświetlanie daty dodania. Update 2: Dodano wyświetlanie pojedynczego iluzjona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Fajna stronka:) kiedys sie moze przydać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakim Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Bardzo fajny zbiór, ale błędy ortograficzny rażą, mógłbym poprawić je w wolnej chwili, wystarczy jedno PW ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Mi też się podoba! Fajne iluzje :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jak zrobię edycje to poprawie, na razie nie ma jeszcze edycji , więc nie chce mi się usuwać i dodawać od nowa. Postaram się robić tak aby codziennie dochodziły nowe iluzjony przez tydzień, a potem zrobi się dodawanie przez użytkowników i będę tylko akceptował :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 iluzje stare, każdą widziałem już wcześniej, wygląd bardzo przypomina demoty i ładne wykorzystanie php do stworzenia listy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Znikające kułeczka poza tym, styl tych podpisów z jakiegoś powodu przypomina mi Paqoo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 przyjemna ta strona, ale jak wyżej - błędy rozreklamuj to jakoś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 http://iluzjony.co.pl/index.php?page=-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 właśnie zauważyłem kolejne zarąbiste gafy Przyglądaj się orzeszką na obrazku. (...) Przypatrz się czerwonym linią na rysunku, czy są one proste? idź do szkoły i dowiedz się o istnieniu końcówki -om Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 właśnie zauważyłem kolejne zarąbiste gafy idź do szkoły i dowiedz się o istnieniu końcówki -om ...i popraw linka w swojej sygnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 3 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Heh wszystko było pisane na szybko i dlatego. Postaram się popoprawiać i dodać kilka nowych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nowa wersja iluzjonów ! Co dodano: - Rejestracja - Logowanie - Dodawanie - Ocena - Komentowanie - Poczekalnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Po wstawieniu oceny nie przekierowuje z powrotem. Głupie trochę bo potem nie można kontynuować oglądania kolejnych obrazków tylko trzeba od początku zaczynać. EDIT: Po za tym mógłbyś zrobić pole pod opisem, które będzie miało ukryty tekst ( spoiler taki ) co by się odkrywał po kliknięciu. Bo teraz jak jest w opisie jakieś pytanie to można niechcący przeczytać odpowiedź. I zepsuć niespodziankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Z tym przekierowaniem się zrobi, a co do spoilera to się jeszcze zastanowię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Wystąpił błąd podczas wysyłania obrazka na serwer, spróbuj jeszcze raz. Czym to może być spowodowane? Mój nick to Kadet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Złym rozszerzeniem albo zbyt dużym rozmiarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi