Boro Casso Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Tytuł: Cllpsd.pl Gatunek: Portal społecznościowy Opis: Po ponad miesięcy katorgi przy programowaniu nowej strony jaką jest nowe cllpsd, mój projekt dobiegł końca a wy możecie się cieszyć z nowego portalu społecznościowego. Dla niewtajemniczonych, czym jest www.cllpsd.pl? www.cllpsd.pl to Pierwszy w Polsce portal społecznościowy przeznaczony dla programistów, twórców gier, webmasterów, grafików. No dobrze ale z czym to się je? No wiec po rejestracji użytkownik ma dostęp do wszystkich opcji portalu takich jak: Tablica Listy znajomych Poczty For dyskusyjnych Tworzenia własnych podstron z użyciem html'u oraz cllScript Grupy Artykuły To tak w telegraficznym skrócie. Nowe cllpsd jest dla programistów c++ jak i autorów małych stron oraz zwykłych graczy. Autorzy: Programowanie: Boro Casso Grafika: Boro Casso Cllpsd.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Screena bys chociaż pokazał, jak to mniej więcej wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nie dość, że strona internetowa zareklamowana w demach gier, to jeszcze pytają się o screeny ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 http://www.cllpsd.pl/ bucu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 to nei jest gra ej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nie lepiej przenieść do Valhalli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ejeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jak se skacze/???????? Swoją drogą, naprawdę paskudne wykończenie graficzne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ejeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, jak se skacze/???????? ale weź nie troluj bo warna dostaniesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 trolowanie to prowokowanie do kłótni / flamewar, a nei spamowanie. graficznie odrzuca, merytorycznie - zobaczymy, póki co traktuję to jak mix wszystkiego do jednego wora, chętnię zobaczę jak to się potoczy dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 interface przejrzysty który powoduje, że tam na pewno wrócę, chodź ubogo graficznie. ale nieźle ogółem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 nad grafika pracuje jednak marny ze mnie desinger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 dziwne, strona mi nie dziala teraz, wczesniej tez z poczatku ale za ktoryms razem zalapalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 jak ci nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Screena bys chociaż pokazał, jak to mniej więcej wygląda. Nie możesz wejść na stronę to nic nie kosztuje wiem że jpg zajmuje mniej niż pobranie całej strony ale to jakiś żart. Nie lepiej przenieść do Valhalli? Niby czemu przecież to tak samo produkt jak jakieś demo programu czy gry to, że napisał to w dziale dema gier i programów mi osobiście nie przeszkadza. Musiał się namęczyć nad programowaniem w php jak nie jeden programista w c++. Stronka wyszła jak wyszła. Mam nadzieję że będziesz rozwijał stronkę może przynajmniej na ten serwis społecznościowy będę sobie wchodził, bo nie jestem jakimś nałogowcem jeśli chodzi o serwisy tego typu (profil na naszej klasie usunąłem miesiąc temu i jestem wolnym człowiekiem :sp_ike: ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 hm, weszłem, zobaczyłem, i przeraziłem sie grafiki. Strona widze ze jest dobrze zbudowana ale grafika jest straszna, zmiencie jak najszybciej bo to odstrasza ;/ poza tym nie wiem jak innych ale mnie wkurza rozszerzająca sie szerokosc strony ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Bardzo pozytywne pierwsze wrazenie, konto juz zalozylem, jednak nie mam czasu teraz tam poszperac bo wlasnie sie bawie w gejmejkerem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluks Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Grafika kiepska, interfejs przejrzysty. Nie czepiajcie się że w demach gier i programów bo to w pewnym sensie jest program tak samo jak programem jest gra tylko my dla łatwiejszego rozróżnienia podzieliliśmy to na inne grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 + za kokpit w stylu twittera, + za ładnie zrobione forum (to cale rozwijanie), - za zachete do przywitania się w odp. temacie, jednak takiego nie znalazlem xD I jeszcze stronka wydaje sie trochę.. pusta. Osobiscie bym ja poszerzyl, a przyciski zrobil jakos na gorze, no ale jak tam chcesz. Zarejestrowałem się, poodwiedzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Mi się tam nie podoba i raczej nie widzę tu nic użytecznego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jeżeli potrafił by ktoś zaprojektować jakiś lay byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Jakieś to takie nieintuicyjne :< i nie mówię tu o szablonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Co myślicie o czymś takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 o wiele lepiej :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waxx Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jest lepiej ale i tak jest hmm za prosto brakuje szalu w tym jakiegos animowanego gowna latajacego swiecacego na ekranie, ludzie to lubia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Po pierwsze - nierówne bloki i ułożenie elementów, po drugie - pstrokate. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 hmm już lepiej ale takie jakby za proste ;/ pozatym ten napis cllpsd.pl nie jest zbyt ciekawy ;/ I te przyciski u góry dziwnie troche wygladaja bo tekst i obrazek nie sa na tej samej wysokosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Logo nie ma antyaliasingu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 i nazwa domeny niezbyt chwytliwa ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Yep, ciężko wymówić. Zmień na Nasz Komputer albo Codebook. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Postanowiłem dobrać kolorystykę i rozłożenie na nowo wyszło coś takiego cllpsd to skrót od collapsed. Strona ta jest w sieci już 2-3 lata jednak było to tylko forum, od niedawna jestem jej właścicielem i wziąłem się za nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi