Piczer Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Mój chomik ma na imię Gutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Jesteś z Wrocławia? Gutek nazywa się Mikołaj? Jeśli tak to możliwe. Ale wątpię, bo jesteś 2 lata starszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 do szkoly nie chodze, wakacji nie mam, ale zabawnie bylo wczoraj (czy to przedwczoraj) gdy kolezanka z pracy zawolala mnie mowiac ze monitor "obrocil sie do gory nogami", ja zdziwiony lece, patrze, a co sie okazalo? ekran byl obrocony o 180 stopni bo kolezanki stazystka nowa cycuszkami nacisnela skrot klawiszowy, co tez probowala zademonstrowac :D no mnie to ubawilo na caly dzien :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ja kiedyś idę sobie korytarzem, patrzę, a tu książka. Otworzyłem i patrzę, co tam jest, może goli faceci? Nie, to dowcipy! Bardzo śmieszne, niestety żadnego nie zapamiętałem. Ale i tak była to śmieszna sytuacja poza szkołą. Nawet specjalnie sprawdziłem, czy czasem ten korytarz nie w szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Ja kiedyś idę sobie korytarzem, patrzę, a tu książka. Otworzyłem i patrzę, co tam jest, może goli faceci? Nie, to dowcipy! Narobiłeś mi apetytu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A ja widziałem psa jak sikał :DDDD Myślałem ,że padnę hahahahh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A ja widziałem psa jak sikał :DDDD Myślałem ,że padnę hahahahh To musisz zobaczyć jak kot wymiotuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 To mi się przypomniało, jak spotkaliśmy się z kumplami w pokera pograć i potem słyszeliśmy jakieś wrzaski, patrzymy przez okno a tam czterech gołych gości leciało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Było to po 23? Mieli po 16 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 A co, braciszkowie? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zelman, naprawdę jesteś taki głupiutki czy tylko udajesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Było to po 23? Mieli po 16 lat? Nie wiem ile mieli lat, ale po pewnym niewielkim szczególe wnioskuję, że mogli tyle mieć :) No było to jakoś po 23:00. A to ty byłeś ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Myślałem, że w inteligentny sposób nawiązałeś do niezbyt zabawnej historii Lolika, Lollus. Zapomniałem, że to GMClan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Pan odpowiedział: "Jeżeli znajdę na GMClanie pięćdziesięciu inteligentnych, przebaczę całemu forum przez wzgląd na nich" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 pięćdziesięciu może i by się znalazło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja jestem czterdziestu dziewięciu gości przy jednej klawiaturze Przyślijcie butle z tlenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Ja jestem czterdziestu dziewięciu gości przy jednej klawiaturze Przyślijcie butle z tlenem Ja nie mam klawiatury :< Butelka już jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Myślałem, że w inteligentny sposób nawiązałeś do niezbyt zabawnej historii Lolika, Lollus. Zapomniałem, że to GMClan. No moja wypowiedź właśnie nawiązuje do pierwszego postu. Nie mam w zwyczaju oglądać nagich ludzi płci męskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evilus Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Na komórce czytałem GMClan, a szczególnie posty niejakiego tuxmana. Rozbawił mnie on na cały dzień :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A raz jak szłem ulicą z kolegom to on piernoł i babcia patrzyła a ja śmiałem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Buuu. Nikt nie krzyknął : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wiem, toteż potem powiedziałem koledze żeby krzyknął, bo przez to cała sytuacja straciła na wartości, ale było już za późno :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 a propos, ja mialem tego nie mowic nigdy bo wstyd ale w sumie laska mnie koniec koncow wk***ia wiec co mi tam :D bylismy na filmie pare lat temu, jakies 3 chyba, na kingkongu, wracajac na autobus zalaczyla sie jej faza i darla sie na calu glos okrzykami tegoz zwierza, na co babcia przed nami malo zgona nie zaliczyla :D (znaczy sie :( ) tak to bylo zalosne, wiem, ale grunt ze sobie pobrechtalem z reszta ludzi za nami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Haha, mi się podobało! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 grunt to spontan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wielkie mi halo, mój kolega kiedyś też udawał w autobusie King-Konga, ale poszedł dalej: Ryknął raz, drugi, setny, zanieczyścił autobus, złapał koleżankę i wspiął się z nią na szczyt Pałacu Kultury i Nauki. Puszczaliśmy potem samolociki na pilota wokół niego, a on próbował łapać. Była świetna zabawa, przynajmniej dopóki nie spadł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A po kiego grzyba spadł? Idiota. Poza tym nieśmieszne i nie rozumiem. P.S. Ten temat dawno powinien zostać zamknięty, ale podoba mi się :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A po kiego grzyba spadł? Idiota. bo king kong umrzył na końcu filmu... przynajmniej tego nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A ja odtańczyłem kankana grając w gry Dyzmeka, a się nie chwalę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 A ja odtańczyłem kankana grając w gry Dyzmeka, a się nie chwalę... nie martw się, ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi