Marmot Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Trochę szybszy statek i stopniowo coraz większa ilość pojawiających się wrogich statków ;) . Bo jak chwilę pograłem to miałem wrażenie, że cały czas się dzieje tak samo, przez co było monotonne to dość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 polish submarine chwyciło mnie za serce. edit: kapitan zych rządzi!!!!!! Thanks, Man PS. Nie dostanę nawet nagrody pocieszenia??? będę płakał!!! :frusty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Kapitan zych seryjnie supcio, ale statki takie sobie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 3 gra powinna mieć drugie miejsce bo te statki do dupy są. 4 gra to jakaś porażka Kapitan mi się nie odpala bo: ERROR in action number 1 of Create Event for object sxms: Error defining an external function Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Wole 3 bo fajniejsza nagroda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 @Anty: Tak to jest jak się rozpakowuje sam plik exe zamiast całego folderu z grą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 @Anty: Tak to jest jak się rozpakowuje sam plik exe zamiast całego folderu z grą... I tak samo, gdy się całość rozpakuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Jakoś wszystkim działa tylko nie Tobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Jakoś wszystkim działa tylko nie Tobie. Co mnie to obchodzi komu działa? Będziesz mi wmawiał, że nie rozpakowałem folderu z grą tylko samego exeka? Ty to zrobiłeś, że tak się burzysz, czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nie, denerwuje mnie bezcelowe narzekanie i staranie się być na siłę z tego powodu fajnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 moja gra druga? Lepiej iż myślałem! Dzięki!! Miałem mało czasu i dużo problemów z silnikiem. Supcio! E: kapitan Zych jest naprawdę fajny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 jaki jest sens robienia konkursow i promowania na glownej skoro wynikow nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Wszystkie gry poza Kapitanem, to jakaś prowokacja :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dziękuje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Wrócę do domu to przejrzę te gierki no i zajmiemy się rozsyłaniem nagród. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ale może jednak warto dać info o zwycięzcach na głównej, skoro była zapowiedź i przypomnienie o konkursie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 20 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ale może daj mi spokojnie skończyć pracę, przyjechać do domu, zjeść obiad i wtedy to zrobię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 No dobrze, ale tylko mówie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 20 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Ale może daj mi spokojnie skończyć pracę, przyjechać do domu, zjeść obiad i wtedy to zrobię? To nie postuj w pracy, bo zmylasz ludzi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Miejsce 4: Dno, statek w ogóle nie przestrzega praw fizyki. Dla mnie w ogóle na 4 miejsce się nie nadaje. Miejsce 3: Dno, nawet się nie uruchamia. Miejsce 2: Ciekawa gra, chociaż wolałbym pograć z kolegą na zwykłej kartce. Jak najbardziej drugie miejsce. Miejsce 1: Po prostu - pozamiatała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Miejsce 3: Dno, nawet się nie uruchamia. Jak ci się nie odpali GTA IV to będzie dno? Jak ci się nie odpali jakaś inna gra, to będzie dnem, rozumiem :) Btw. fajnego masz kompa, jak ci czegoś takiego nie odpali :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 czemu na stronie głównej nie ma pokazanych zwycięzców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 Bo nie miałem czasu? W wolnej chwili to zrobię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 21 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 czemu na stronie głównej nie ma pokazanych zwycięzców? Ale może daj mi spokojnie skończyć pracę, przyjechać do domu, zjeść obiad i wtedy to zrobię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 21 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 A gdzie znajdę nicki osób biorących udział ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 21 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2010 W grach, jak się pobierze ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 22 Września 2010 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Nagrody i wyniki do końca tygodnia. Niestety, mam dużo pracy, premiera sklepu się zbliża a klient zarządzał drastycznych dla nas zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 22 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Udało mi się kapitana uruchomić i powiem jedno: W twoje gry krynior opłaca się grać dla samego intra chociażby [epic game i to mam na myśli] czekam na następne intr... produkcje. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 kryniaka gra mnie rozwaliła :D intro jest najlepsze, rozgrywna też przednia, oby więcej takich gier kryniak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Października 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 http://pigames.pl/2010/10/04/oxgames-challenge-recenzje/ relacja z konkursu (recenzje wszystkich 4 gier) napisana przez sunflower (zreszta na koncu tekstu jest autor :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi