TheMarcQ Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 praca została wysłana, oby była dość dobra żeby uznać ją za "grę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 17 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Czas minął! Od teraz żadna praca już nie będzie przyjmowana. Do dnia 19.09.2010 zostanie ogłoszony werdykt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 A ile prac przyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 kiedy się skończył czas? bo nie wiem już. kolega wysłał prace o 23:54 wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 18 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Jak nie jesteś zalogowany to czas się źle wyświetla (godzina do tyłu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 wyjasnienie: czas wyswietla taki jaki byl wtedy według serwera(angielski, gmt). Podczas rejestracji zaznaczyłeś że twój czas to gmt+1(polska) więc wyświetla czas polski gdy jestes zalogowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 gmclan to polski serwis. Więc niech admin ruszy dupsko i zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 *ziew* To rusz dupsko i sobie zmień. A może kupić Ci zegarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Tymon: weź nie trol żeby było dobrze musze mieć south africa, zle sie z tym czuje. co nie wyklucza tego że jak nie jest sie zalogowanym czas jest zły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Młody, weź nie mów, że mam Cię uczyć geografii. Technicznie rzecz biorąc obowiązują u nas 2 strefy czasowe, oczywiście to w której się znajdujemy zależy od tego czy mamy czas letni czy nie. Generalnie wybieramy UTC+1:00, a forum w ramach wygody pozwala na wybór opcji "czas letni" bez konieczności zmieniania strefy na tą z godziną do przodu. Swoją drogą, u nas czas letni obowiązuje w tym roku do 31 października, więc obecnie jesteśmy w UTC+2:00, razem z Republiką Południowej Afryki. Więc sorry Winnetou, akurat tak się złożyło, że te same południki przechodzą przez afrykę co i przez nasz kraj - więc możesz sobie coś zrobić jak jest Ci z tym tak źle. To, że nikt nie zwraca uwagi na gości forum - bo głosu nie mają - to inna inszość. Cześć Nikas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Ja tam czekam, aż zobaczymy wreszcie prace wysłane na konkurs :> . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 18 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2010 Mnie ciekawi czy znajdzie się tam jakiś catch the fish. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 znaczy gra o wędkowaniu? Na to nie wpadłem XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 ja mialem wysylac gre ale zrezygnowalem z daleszgo robienia, mialem jakiegos lenia :D ale jestem ciekawy kto i co wygra :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Żałujcie że nie spróbowaliście. Większość gier jest na poziomie ligi 24 i aż 2 z nich dostaną nagrodę. Zawiodłem się. Przyszły tylko 4 prace, z tego 3 na poziomie ligi 24. Oczywiście bez obrazy. Konkurs się zakończy wysłaniem nagród, ale tylko dlatego, żeby inni zobaczyli jak łatwo można dostać nagrodę za względnie małą pracę (Nie mówię tu o miejscu pierwszym, które naprawdę zrobiło wrażenie). Za 2-3 godziny wyniki i download. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Niestety, ale to było trochę oczywiste, że skończy się to w ten sposób. Scena GMowa jest niestety mało ambitna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 sry bylem u babci mozna jeszcze wyslac gre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Nie, to byłoby nie fair wobec innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsamodasxD Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 wlasciwie to mi zostalo porobic tylko menu i przeciwnikow do gry, moze potem ja skoncze i dam wam jako minigierke.... dwie fotki z mojej produkcji : http://img806.imageshack.us/gal.php?g=33418151.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 bo na scenie rządzi leń i myśl że reszta zakoksi a koksy z reguły nie robią bo im się nie chce / nie mają czasu, tym samym każdy ma duże szanse wygrać czego dowiodły słowa Uzjela :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Września 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 wlasciwie to mi zostalo porobic tylko menu i przeciwnikow do gry, moze potem ja skoncze i dam wam jako minigierke.... dwie fotki z mojej produkcji : http://img806.imageshack.us/gal.php?g=33418151.jpg Fajnie to wygląda, mam nadzieję, że to skończysz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 to w koncu kto wygral bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 pewnie jakiś gmclanowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikan98 Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 nikt nie chce powiedziec to ja powiem bo znalazlem w bingu chyba wygral kapitan zh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 mikan98: link nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dziwne prawda ? Za kilka chwil ogłoszę wyniki oficjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzjel Opublikowano 19 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Tam dam dam! Szkoda że konkurs wypadł tak słabo. Gry znajdziecie na oxgames.pl pod linkiem OxGames Challenge. Gry są ponumerowane od pierwszego do ostatniego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 404. Nie ważne, już działa. EDIT: Moja szybka opinia o grach: - statki: ładna oprawa graficzna, ale ta gra to zwyczajne zeszytowe statki; poza tym skoro całą grę obsługujemy myszką, to menu też można by było. - sea war: nie wiem czemu ta gra jest w całości po angielsku, do tego są momentami w nim błędy; zwyczajny klon asteroidsów jak na mój gust, mogłoby być choć trochę dynamiczniej. - polish submarine: jakby to rozbudować, to by wyszła całkiem ok gierka dla dzieci, ale w obecnym stadium to ta gra nie jest zbyt dobra. - kapitan zych: świetny klon wormsów, kompletnie zdeklasował resztę gier.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Co do sea war, to miało być bardziej dynamiczne ale nie wyszło :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 polish submarine chwyciło mnie za serce. edit: kapitan zych rządzi!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi