Czarny Ass Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Ponieważ zauważyłem, że są tu tolerowane tematu różnego rodzaju zabawy na nudę zrobiłem nową zabawę. "Ja lubię... ty też!" to zabawa polegająca na tym, że mówimy "Ja lubię... ty też" i dodajemy podpowiedź. Druga osoba ma zgadnąć co to jest. Jest smaczne i chrupie... EDIT: 1. Nowa zasada, jak druga osoba zgadnie o co chodziło ona wymyśla następne "Ja lubię... ty też" Przykład: "Ja lubię, ty też...majonezowy..." "ketchup" "Dobrze, teraz ty." "Ja lubię, ty też...zły..." itd 2. Nowa zasada, po każdej odpowiedzi niepoprawnej, można podpowiadać (ale nie całą odpowiedź :D). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Piasek w zębach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 kamyki wapieni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Zęby. Wymaga telewizora lub komputera z monitorem, ale sprawia frajdę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 nie wiem dlaczego mi się tak zrymowało Jest smaczne i chrupie, jak zęby w dupie. LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 placki ? xDD Widać, że niektórzy się nudzą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 potrafi zwiększyć swoją średnice nawet dwukrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 Przeciez wszyscy wiedza ze balon, slabo. Wyklinacie to, chociaz nie kazdy moze sie tym pochwalic i ciagle tego uzywacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej-01 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 jasne że kutasek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 UWAŻAM ŻE CHODZI CI O MĘSKIE GENITALIA, CZYLI PENISA, W ZWODZIE. CZY MAM RACJĘ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garry692 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 UWAŻAM ŻE CHODZI CI O MĘSKIE GENITALIA, CZYLI PENISA, W ZWODZIE. CZY MAM RACJĘ? NIE, CHODZIŁO O KACZKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Hah, chodziło o chipsy... Ja lubię... ty też! Twardy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 orzech do zgryzienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Korodzik, dobrze! Ja lubię, ty też... owocowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Nie rozumiem... soczek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 @zelman Blisko... EDIT: Dwie nowe zasady! W pierwszym poście dam edita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 lodzio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Blisko, to także można kupić w większości lodziarń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 ...lód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Sopel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Mix ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 PENIS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 polewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Może spam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 sorbet? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 smak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 PENIS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 co ty masz z tym penisem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 15 Lipca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Duży problem : / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Najmniejsze i najważniejsze rzeczy tworzą duże problemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi