Kapkap Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Gatunek : Rpg Grafika \ -:Ja Skrypty / Muzyka: Nie ma Fabula: Jest pare misji jednak jako takiej fabuly nie ma Screeny: Devil Island Login Screen Jesli Bedziecie zainteresowani puszcze wiecej screenow <sa jeszcze 3 wyspy> Gra zawiera rowniez troche itemow <ok. 20>, w pelni dzialajacy ekwipunek, czary, talkactions, liczniki, i pare potworow <12>. I co myslicie ? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roki Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Rzuciła mi się grafika w oczy, albo taka dziwna w bez ruchu, albo wgl. taka dziwna, przyznam szczerze ze mi się nie podoba :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Czy te wyspy są takie małe? Graficznie prezentuje się tibijsko, taki styl graficzny wg. mnie jest z dupy :) Ale ważne że coś robisz, powodzenia w projekcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 grafika mała... dziwna.. i nie wiem co tam jest.. za dużo rzeczy tam jest i za mała wysepka.. a menu.. ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Będę szczery. Jest niestety beznadziejna. Pewno w paincie rysowana ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Więcej screen'ów please. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
candy Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Pewno w paincie rysowana ;/ No i co z tego? To znaczy, że gorsza? I że nie warto grać w gry z taką grafą? Ale co do gry. Za dużo rzeczy jak na tak mały obszar. Po za tym jakoś to do siebie za bardzo nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 No i co z tego? To znaczy, że gorsza? I że nie warto grać w gry z taką grafą? Ale co do gry. Za dużo rzeczy jak na tak mały obszar. Po za tym jakoś to do siebie za bardzo nie pasuje. No mnie grafika tej gry odpycha :P A, że w paincie rysowana, chodzi mi o robienie grafiki kilkoma liniami ołówkiem i wypełniaczem. Bez przyłożenia się.. Ps. Moja ulubiona gra na GM'a to An Untitled Story ;) Grafika na 5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
don_soyer Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 "I że nie warto grać w gry z taką grafą? " mnie nie pociągają takie gry. wolałbyś zagrać w snake z grafiką kolorową i współczesnym stylem czy stylem ala nokia 3310? nie jest ciekawie jak na ten czas. ale nie mówię że komuś się nie spodoba. gracie w te tibie cała? men grafika napędza grywalność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 gracie w te tibie cała?Nie, ale słyszałem że to wytwór szatana. Btw. MS Paint też potrafi: http://www.youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Login screen to żart, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 20 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2010 Kształt grafik dobry. Za mało kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 21 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Przepraszam ale sprobujcie sami zrobic lepsze... Tak pozatym ja stawiam bardziej na system niz grafe. I tak <moim zdaniem> przebijam niektorych :P. grafika mała... dziwna.. i nie wiem co tam jest.. za dużo rzeczy tam jest i za mała wysepka.. a menu.. ehh Owszem jest wiecej wysp i sa wieksze od tej co pokazalem... Zrobie wam pare screenow i puszcze :D. Login screen to żart, nie? Bez touch pada nie zrobie jakiegos lepszego <wygladajacego cudownie itp.> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Bez touch pada nie zrobie jakiegos lepszego <wygladajacego cudownie itp.> masz jakiś program do tworzenia grafiki? photoshop, paint? tam zrobisz wystarczające prace Przepraszam ale sprobujcie sami zrobic lepsze... Tak pozatym ja stawiam bardziej na system niz grafe. I tak <moim zdaniem> przebijam niektorych :P . nie którzy są lepsi od ciebie w tworzeniu grafiki twoim zdaniem hmmhm.. a nasze zdanie się liczy? ja nie wiem kogo ty przebijasz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 masz jakiś program do tworzenia grafiki? photoshop, paint? tam zrobisz wystarczające prace wiadomo ze mam photoshop'a :D <no ba> nie którzy są lepsi od ciebie w tworzeniu grafiki Czy ja temu zaprzeczam? :whistling: Tylko ze jak juz pisalem: 1.Stawiam na system 2.Robie je sam <Troche mam grafik w grze, niektore robilem w 5min a czy przez tyle czasu da sie zrobic cos dobrego? N.I.E> :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 2.Robie je sam <Troche mam grafik w grze, niektore robilem w 5min a czy przez tyle czasu da sie zrobic cos dobrego? N.I.E> :P A kto Ci każe robić 5 minut? Przyłóż się trochę, pół godziny i może coś na poziomie Ci wyjdzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Też tak uważam. Z resztą ja nie mam touch pada ani photoshopa, a w pół godziny zrobię coś fajnego w Paintcie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Po co na Wyspie Diabłów są kolumny które nie podtrzymują nic i doniczki z roślinkami na trawie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 eej, no ludzie... w 5 minut też da się zrobić coś ładnego. Te wyspy wyglądają, jkabyś miał 45 sekund na jeden obiekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmitak Opublikowano 6 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Może po prostu chce mieć taki klimat z tą grafą. Zmień kolor liter bo ich praktycznie nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micha_i Opublikowano 12 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 nie lubie tego typu grafiki, ale ładnie się zapowiada(czyt.:Już pobiłeś Seid do pobrania!). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 nie lubie tego typu grafiki, ale ładnie się zapowiada(czyt.:Już pobiłeś Seid do pobrania!). Pobić Seida... niezły wyczyn :D Grafika... cóż... taka tibia, ale nie widać pikseli. Ten ekran logowania... hmm... nie mam na niego słów (niezbyt fajny) generalnie, czekamy na demko/pełniaka :) E: Przeraziło mnie logo zrobione przez ciebie, więc na szybkiego machnąłem takie coś: Jeszcze jedno, tym razem mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Wybrać filtr i wpisać tekst w gimpie w dodatku z czcionką Comic Sans jest gorsze niż jego logo. Sry, ale nic przy tym nie zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Nie zrobiłem, ale przynajmniej jakoś wygląda :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wikku9 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 lepsze jest właśnie kapkapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 jak dla mnie za bardzo zamazałeś pewnie dawałeś rozmycie i takie wyszło popraw ją hmy gra jest na 2/5 nie dam więcej :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 14 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2010 zrobić ci buttony? próbka: sory że jest tak poharatany ale źle to zmniejszyłem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Niewiem co wy do mojego logo macie?:P Btw postanowilem zmienic grafiki (main character itp..) Oto zmiany..(czy wyszlo na lesze^.-): Main Character: Old: New: (czyli jednym slowem zmienilem caly styl gry) Orc: Ghul: Orc Spearman: Co o tym myslicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Orc Spearman [...] Co o tym myslicie? wieki czekałem żeby zagrać sperm menem :D skąd nazwy bierzesz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moe Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 wieki czekałem żeby zagrać sperm menem :D skąd nazwy bierzesz? xD Jak skąd? z gówniatej gry o dźwięcznej nazwie "Tjibja". Tylko trochę przerobione ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi