Shil Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 co wpisać zamiast name ? Jak tą lokalizacje napisać ? PS: Zrobiłem wirusa który otwiera i zamyka 3 razy Cd-rooma :D DOWNLOAD PS. DoublePost. Warn+1 Buu... komp mi wyświetlił, że mam za słabą kartę graficzną i mi tego nie otworzy! Mam za słabego kompa na Twój wiruss.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 I super mroczny plan Artimala nie wypalił :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 a jak zrobić snapshota całego ekranu(nie tylko gry)w gml(bo jest taki klocek) a potem użyć go jak sprite'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 nydyrydy, chyba że rozciągniesz rooma na cały ekran, zrobisz go przezroczystym i wtedy robisz screena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Nareszcie! Teraz umiem wirusa zrbić, i robić kawały kumplowi! Dzienki, dzienki!!!! Ale teraz serio, czy to nie przestępstwo? He? Jednak tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Złośliwe oprogramowanie to nawet gra która nie pozwala się przejść... zabroń jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 widzę że wiecie co to wirus, to co tu było napisane nie ma nic wspólnego z wirusami jak już, to nie wirus a szkodliwe oprogramowanie, autorowi tematu sugeruje żeby najpierw dowiedział się co to wirus komputerowy zanim zacznie jakiś pisać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 @Shil A masz sterowniki do karty graficznej? Ja nie miałem i mi to samo pisało, że mam za słabą kartę graficzną. Zainstalowałem - wszystko śmigało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 @KONDRAT-GM : mam! KONDRAT-GM KONDRATLol, żal... N-tna osoba która przekręca moje imię ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 13 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2010 Aham, skoro nie jest przestępstwem to fajnie. Będę rozsyłał każdemu. Nie odpowiadam za skutki, skoro nie jest karalne. To na tyle. Zgadza się Kondrat, nie umieją napisać nawet poprawnie Twojego imienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 Zgadza się Kondrat, nie umieją napisać nawet poprawnie Twojego imienia. Nie no, Kądrad, ja bym mu już wtłukł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 To co chcesz zrobić to złośliwe oprogramowanie. Ja zrobiłem taki, że wchodził w rejestr, autostart, rozsiewał się po dysku, i wiesił komputer (i włączał redtube xD). Przez takie coś musiałem reinstall windy robić, bo nie dało się korzystać z kompa. Dodam jeszcze, że ustawiał rozdzielczość na 320x240. Upnął bym ci source, ale regulamin zabrania takiego czegoś wrzucać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi