matisowa Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 mogło by jeszcze być zamalowywanie numeru linijki gdy błąd (jak w gamemakerze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zauważ, że to nie jest edytor kodu tylko taki "translator" z klocków na kod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matisowa Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 @up: no ale baca pisał by umiescic w narzędziach no to umieściłem jako edytor kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 @up: no ale baca pisał by umiescic w narzędziach no to umieściłem jako edytor kodu Eee... wtf? On pisał, że jeśli się spodoba to żeby umieścić to tu: https://gmclan.org/index.php?pliki=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Hmm, wtf? Mam windows 7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Utermiko Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Hmm, wtf? Mam windows 7. Wut? Wpisz alpha, wybierz kolor i wciśnij enter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1910 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 O dzieki. Chodziło mi o to, że nie mam przycisku ok. Nie pomyślałem, że można też enterem. Add: yeah 300 post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Kurczę... szkoda, że nie znałem tego, kiedy zaczynałem z GML c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi