Bidziu890 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Tytuł: GTA-BIDZIOWO STORY Gatunek: Typu GTA (Nie wiem jak to się nazywa) Opis: Chodzisz playerem po dużym mieście, kradniesz wozy, zabijasz innych, włamujesz się do cudzych domów. W grze na samym początku masz własny dom, samochód i zestaw broni. Gwarantuję świetną zabawę! Autorzy: Programowanie- Bidziu890 Grafika- Bidziu890 (jeżeli chcesz aby twój nick tu był napisz na PW i dostań się do ALOVER STUDIO TEAM) Fabuła- Bidziu890 Muzyka- Bidziu890 Screeny: Premiera czas nieokreślony Premiera Dema: 20 Czerwiec Premiera Pełnej Wersji: Nieokreślona Edytowane 6 Czerwca 2010 przez Bidziu890 Brak wymaganych screenów w zapowiedzi. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 a, to super nawet screena nie ma Opis: Chodzisz playerem po dużym mieście, kradniesz wozy, zabijasz innych, włamujesz się do cudzych domów. W grze na samym początku masz własny dom, samochód i zestaw broni. Gwarantuję świetną zabawę! Gwarantuję świetną zabawę! yeah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Bidziowo story -_- jak sobie chcesz ale ja bym dał bidzix city . "Gatunek: Typu GTA (Nie wiem jak to się nazywa)" GTA to znaczy Grand Theft Auto . Trzeba temu playerowi jakieś imie wymyślić ... Samochód to by się mogło w jakiejś misji dostać ;) . No właśnie czy będą jakiekolwiek misje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 SUUUUPER!Już się nie mogę doczekać!Chyba będe miał nieprzespaną noc przez to! JA KCE TOM GRE! btw:A screeny gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 misje postaram się zrobić... gra nie jest jeszcze w pełni zrobiona żeby były screeny.. ale w przyszłym tygodniu postaram się dołączyć screeny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubas30000 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 A screeny około 15 czerwca (LOL) -_- . No kurde kupiłem nowe gry a tu kolejna super-produkcja !!! Nie moge się doczekać premiery chociarz nie wiem kiedy jest !!! (LOL) Misje typu "zapieprz tamtego potem drugiego" ale sie jaram !!!!! Aż tak trudno nacisnąć print screen ? Pokaż na screenie dom ! OFFTOP Quiz : Wysoki głos kobiecy to : A ) CTRL B ) Alt C )Sopran ? (LOL) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 @kubas, widac, ze nie chodziles do zawodowej szkoly trollingu. Co do tematu: grubosc czcionki w zapowiedzi zostala odwrocona, co zachecajaco nie wyglada. Skoro masz grafike, to czemu nie ma screenow? Gry typu GTA maja nazwe 'sandbox'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 super opis ci powiem xD Już się boje premiery :D Ciekawe...który przykład z GMClanu zobaczymy no nie muuu...uuuczek? xD EDIT: Fabuła- Bidziu890 Chodzisz playerem po dużym mieście, kradniesz wozy, zabijasz innych, włamujesz się do cudzych domów. W grze na samym początku masz własny dom, samochód i zestaw broni. Gwarantuję świetną zabawę! hahahhaha xD Super fabuła :D Mogę cię wynająć? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 @DobryZiom: zaczynasz przejmowac od CTRLa nie tylko avatara i sygne, ale tez styl pisania. Chyba cie zarazil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ty serio :/ Nawet nie wiesz jak on mnie wnerwia...stary... to zaraźliwe. :( Może jakieś jady jak się przed tym przestrzec? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luxix Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 lekka pomyłka Bidizu890 dotej pory mamy coś takiego: Może tak zostać? czy lepiej żeby były domki od góry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 misje postaram się zrobić... gra nie jest jeszcze w pełni zrobiona żeby były screeny.. ale w przyszłym tygodniu postaram się dołączyć screeny ;) Screeny powinny być przy tworzeniu tematu w dziale zapowiedzi. Tak mówi regulamin. Ta zasada nie jest dlatego żeby admini mogli więcej warnów wlepiać ale po to aby każdy pomysł jaki narodzi się nam w głowie nie lądował od razu w tym dziale. To co dał Ludzix może być ale w regulaminie piszę że trzeba dać 2 screeny więc czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojo Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Luxix niby super grafik a grafika nie jego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 nie jego? czemu tak twierdzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Hmmm...szukasz grafiki(tu) a przecież masz grafika...dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Przecież to grafika z Pokemonów na gba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 w ch*ja cie chłopie robi, udaje pro grafika plagiator jeden... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 5 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Wyjdź z tą zapowiedzią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Skoro się okazało, że grafika nie jest jego, to zaraz się okaże, że gra tak samo, bo znalazł na necie projekt lub zrobił zlepek przykładów. Wojzax ma racje, wyjdź. Dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 więc tak gra jest moja bo ja ją zrobiłem z grafiką którą dał mi luxix więc przenoszę premierę na nie znana :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jak ktoś nie zauważył, że ta grafika jest kradziona, to pozdrawiam. Nie trzeba się znać w ogóle, żeby to stwierdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZyperPL Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Jak ktoś nie zauważył, że ta grafika jest kradziona, to pozdrawiam. Nie trzeba się znać w ogóle, żeby to stwierdzić. No.. my już to wiemy. Nie pośpieszyłeś się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 kradniesz wozy, zabijasz innych, włamujesz się do cudzych domów [...] masz własny dom, samochódPo co kraść, skoro masz swoje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Bo jak masz więcej to jesteś cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidziu890 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 kradniesz wozy, zabijasz innych, włamujesz się do cudzych domów [...] masz własny dom, samochód Po co kraść, skoro masz swoje? po to że ten jedyny samochód szybko się niszczy ;P .. po kilku zniszczeniach się spali... nie patrzcie na mnie co do grafiki patrzcie na LUXIX on to dodawał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu4444 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 więc tak gra jest moja bo ja ją zrobiłem z grafiką którą dał mi luxix więc przenoszę premierę na nie znana :( My nie wiemy ile ty masz zrobione bo screen'ów nie dałeś więc skąd mamy wiedzieć czy nie masz tylko pomysłu na grę. Ja mam ich dużo i jakbym był ######sty to bym robił je wszystkie i miałbym z 10 gier na 5 gwiazdek. Tak wiem że jestem marzycielem i bujam w obłokach ale czasem sobie myślę że fajnie by było pograć w taką i taką grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 6 Czerwca 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Tytuł: GTA-BIDZIOWO STORY Od razu nazwij grę: "Bidziu890's Awesome Grand Theft Auto". Gatunek: Typu GTA (Nie wiem jak to się nazywa) Sandbox. Albo "klon GTA". Opis: (...) zabijasz innych, A to niespodzianka! Zwykle w tego typu grach zabija się samego siebie. włamujesz się do cudzych domów. A nie do swojego?! Nieprawdopodobne! Premiera Pełnej Wersji: Pierwsze Dnii Lipca Czyli ten superhit stworzysz od zera w miesiąc. Normalnie demon prędkości z ciebie. Niewątpliwie gra będzie (jeśli w ogóle się ukaże...) niesamowicie wręcz dopracowana i rozbudowana. O natłoku znaczników już nie wspomnę. więc tak gra jest moja bo ja ją zrobiłem z grafiką którą dał mi luxix więc przenoszę premierę na nie znana :( Czytaj: nigdy. po to że ten jedyny samochód szybko się niszczy ;P .. po kilku zniszczeniach się spali... Jakiś samochód-kot, bo ma 9 żyć - można go zniszczyć kilka razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DobryZiom Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 a niby skąd o tym wiesz? Chyba nie jesteś upoważniony do wydawania takich poleceń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamTheLaw Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Z tamtego dema co publikował, to jeszcze mi się ludka udało znaleźć który w rzeczywistości jest z GTA na gba http://gta.net.pl/10,galeria,gta.html Zdaje mi się, że nie tylko ludek jest z tamtąd wzięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 6 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2010 Haha, Bidziu od kiedy masz GMa? Od tygodnia? Kolejna wspaniała gra, szkoda tylko że zapewne nigdy nie ujrzy światła dziennego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi